Rica ederimMerhaba, iyi geceler. Mia paylaşımların günü ve zamanı yönetmeye ilgili biraz daha uğraşmam gerektiğini hatırlattı bana. Paylaşımlar için teşekkürler.
Dün yapamadım ama bugün diş bakımını tamamladım.Mia-
Çamaşır için darısı başıma diyorum18-19 mayıs için 15 temizlik yapıldı.
bir sürü çamaşır yıkamış kurutmuş dağ yapmıştım. onları da katladım.
robota etrafı süpürttüm.
koltukları dyson ile kendim süpürdüm.
çarşı işlerini hallettik.
pazara gidip alışveriş yaptık.
yeşillik yıkama kurutma işlerini yaptım.
Balkonuna bayıldımGüzel bir günden hayırlı huzurlu sağlıklı bereketli sabahlar
Sabah erken kalkmak hedefim. Zaten namaza da kalkmaya çalıştığım için erken kalkıyorum ama genelde uykuma yenik düşüp geri yatıyordum. Bugün yatmamaya karar verdim ve okumalarımı yaptım elhamdülillah. Görev tamamMia- . ☺
Tereyeğı bitmişti. Çocukların da kahvaltıda yedikleri kısıtlı. Öyle peynir zeytin yemiyorlar. Anca börekte vs. Ben de menemen yaptım. Üşenmedim. Genelde eşim çayı demler. Onu da yaptım. Kahvaltımız telaşsız oldu. Portakallar bayılıp gidiyordu köşede. Çocuklara onları da sıktım. Kalabalığı gitti. Sonra giydirip okullarına bıraktım. Gitmeden tezgaha çamaşır suyu dökmüştüm. Size selam verip öyle başlayayım dedim.
Az sonra arkadaşımla yürüyüşe gideceğiz inşaallah. Aradan iş çıkarıyorum. Gelince de çamaşırlara el atmayı düşünüyorum. Dün birazını ütüleyip koydum ama daha var. Bir de ütü işini işin içine sokunca zaman uzadı.
Hayırlısı artık.
Sizinle balkonumu paylaşayım. Ben çok seviyorum.
Eki Görüntüle 3069372
Aslında ağaç fenerleri asmak istiyorum. Küçük led ışıklar...Balkonuna bayıldım
tşk ederim sudem iyiyim.
Çok güzel bayıldımGüzel bir günden hayırlı huzurlu sağlıklı bereketli sabahlar
Sabah erken kalkmak hedefim. Zaten namaza da kalkmaya çalıştığım için erken kalkıyorum ama genelde uykuma yenik düşüp geri yatıyordum. Bugün yatmamaya karar verdim ve okumalarımı yaptım elhamdülillah. Görev tamamMia- . ☺
Tereyeğı bitmişti. Çocukların da kahvaltıda yedikleri kısıtlı. Öyle peynir zeytin yemiyorlar. Anca börekte vs. Ben de menemen yaptım. Üşenmedim. Genelde eşim çayı demler. Onu da yaptım. Kahvaltımız telaşsız oldu. Portakallar bayılıp gidiyordu köşede. Çocuklara onları da sıktım. Kalabalığı gitti. Sonra giydirip okullarına bıraktım. Gitmeden tezgaha çamaşır suyu dökmüştüm. Size selam verip öyle başlayayım dedim.
Az sonra arkadaşımla yürüyüşe gideceğiz inşaallah. Aradan iş çıkarıyorum. Gelince de çamaşırlara el atmayı düşünüyorum. Dün birazını ütüleyip koydum ama daha var. Bir de ütü işini işin içine sokunca zaman uzadı.
Hayırlısı artık.
Eki Görüntüle 3069372
Eline sağlık18-19 mayıs için 15 temizlik yapıldı.
bir sürü çamaşır yıkamış kurutmuş dağ yapmıştım. onları da katladım.
robota etrafı süpürttüm.
koltukları dyson ile kendim süpürdüm.
çarşı işlerini hallettik.
pazara gidip alışveriş yaptık.
yeşillik yıkama kurutma işlerini yaptım.
nasıl güzel kavsGüzel bir günden hayırlı huzurlu sağlıklı bereketli sabahlar
Hayırlısı artık.
Eki Görüntüle 3069372
Eline sağlık lindamSelamlar bugun 15 dk iş yapma görevi 4 saat yaparak rekora kostum sanirim. Yemekti mutfakti camasirdi derken tüm gün kosturmakla geçti. Sırf haftasonuna iş kalmasin diye valla taktim motoru. Iyi de oldu aslinda.
Maasimla tüm kredi kartimi kapattim çok şükür. Artik kredi kartim da yok. Yavaştan birikime başlayabilirim bi daha ki aydan itibaren.
Çok güzel olur ama yavaş yavaş yaparsın senAslında ağaç fenerleri asmak istiyorum. Küçük led ışıklar...
Sallanan sandalyemde kahvemle beraber kitap okumak...
Dekorasyonu da çok severim. Ona göre bir köşe düzenlemek.
Hayaller Paris, gerçekler Türkiye ekonomisi
İşte gıcık ikizler... ya hep ya hiç. Ortam olaydıÇok güzel olur ama yavaş yavaş yaparsın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?