Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık olsunMia- dün de yapamadım.
alarm kur telefonu aldığında yarım saat sonra uyarsın seni. 1 işi bitirmeden tekrar telefona yönelmemek için kendine sınır koy.elimdeki işleri son ana kadar erteleme hatta mecbur olmadıklarımı ihmal etme eğilimim var, oturup yarım saat bile çalışamıyorum sürekli elim sosyal medyaya vs gidiyor hiç verimli olamıyorum, bana bir önerin olur mu :)
Ben motive olurum diye düşünmüştüm ama beni daha aşağı çekti21 gün alışkanlık programını yarın bitirmek istiyorum
Motivasyon anlamında düşüş yaşandı ve kişisel hayatlarinizda olan durumlar da var o yüzden zorlamak gibi bir niyetim olamaz
Liste karmaşık hale geldi malesef
İsteyen 6 gün daha devam edip bildirim yapabilirler
Yarın tabloyu sileceğim bugün son istatistik durumunuza bakabilirsiniz
Gunluk alışkanlıklarını yapanları ayrıca tebrik ediyorum![]()
ben bugün yeniden başlamıştım ay sonuna kadar hedef koydum kendime :))21 gün alışkanlık programını yarın bitirmek istiyorum
Motivasyon anlamında düşüş yaşandı ve kişisel hayatlarinizda olan durumlar da var o yüzden zorlamak gibi bir niyetim olamaz
Liste karmaşık hale geldi malesef
İsteyen 6 gün daha devam edip bildirim yapabilirler
Yarın tabloyu sileceğim bugün son istatistik durumunuza bakabilirsiniz
Gunluk alışkanlıklarını yapanları ayrıca tebrik ediyorum![]()
benm de var yaa olmaz mı, tezgahımın üstü dolu, onu hedef oalrak vermeye cesaret edemedim ilk etapta kolay olan kitap okumayı seeçyim dedim, sonra düzen kısımlarına geçerim :)Ben motive olurum diye düşünmüştüm ama beni daha aşağı çektikötü bir fikirmiş
aslında ben ilk alışkanlık yapalım dediğimde grup olarak aynı alışkanlığı yaparız diye düşünmüş
benden başka bulaşıkla derdi olan çıkmadı maşallah.
Onu daha önce yapmıştık o da hiç olmamıştıBen motive olurum diye düşünmüştüm ama beni daha aşağı çektikötü bir fikirmiş
aslında ben ilk alışkanlık yapalım dediğimde grup olarak aynı alışkanlığı yaparız diye düşünmüş
Ben devam edeceğim yine bu uygulamaya kendimceben bugün yeniden başlamıştım ay sonuna kadar hedef koydum kendime :))
Koltuk yıkama için aldın mı canım fiyat1. Kizimi sağlık ocağına götürüp genel kontrol yaptıracağım.
Cuma günü gideceğiz
2. Halilar yıkamaya gidecek bayram öncesi verememistim
Birazdan gelip alacaklar
3. Oda oda düzen işlerine devam
4. Kizima alışveriş yaptım onlar gelecek yıka yerleştir yapacagim hala eksikler var
5. Koltuk için yıkama şirketiyle görüşeceğim şuan silmek içimden bile gelmiyor. Fiyat alacağım.
Halıları alırken soracağım
6. Kisisel eşyalarımı gözden geçireceğim
7. Kisisel zamanımı gözden geçireceğim
8. Gider gelir hesaplaması yapacagim
Şöyle bir göz attım sadece ajandama yazacağım
9. Yemek listesi hazırlayacağım
10. Geri dönüşüm projesi için kostüm yapacagim
Bir kısmı hazırlandı.
Hafta başı hazırladığım listede son durum
Exra olarak biraz detaylı market alışverişi olacak liste yapıyorum
Öyle miydi hatırlayamadım ben yok muydum acabaOnu daha önce yapmıştık o da hiç olmamıştı
Neyse denemiş olduk![]()
Dimi ben de en zoru seçtim.benm de var yaa olmaz mı, tezgahımın üstü dolu, onu hedef oalrak vermeye cesaret edemedim ilk etapta kolay olan kitap okumayı seeçyim dedim, sonra düzen kısımlarına geçerim :)
gayet uygun bence.Koltuk yıkama için aldın mı canım fiyat
Ben dün yıka attım tanıdıkkı
6 sandalye,, 2 üçlükoltuk ,, 1 tekli koltuk180 e yıkattım![]()
Yikayanlar izinliymis koltuğun fotoğrafını gönderdim fiyat vereceklermiş gelinceKoltuk yıkama için aldın mı canım fiyat
Ben dün yıka attım tanıdıkkı
6 sandalye,, 2 üçlükoltuk ,, 1 tekli koltuk180 e yıkattım![]()
Her gun birisi görev veriyorduÖyle miydi hatırlayamadım ben yok muydum acaba![]()
Evet zaten normalde 240 a yıkıyorlqrmış tanıdık diye bu fiyatı aldıgayet uygun bence.
grup üyeleri tembel. Grup sahibesi gibi idealist olsak olur bu iş bence.Her gun birisi görev veriyordu
Son zamanlar kimse yapmadı
Her şeyi denedik yani![]()
Herkesin yaşam tarzı ve temposu farklıgrup üyeleri tembel. Grup sahibesi gibi idealist olsak olur bu iş bence.
Benim var da daha başka işlerden sıra gelemiyorduBen motive olurum diye düşünmüştüm ama beni daha aşağı çektikötü bir fikirmiş