• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güle güle kullan evet bende ki iki delik kapandj😔
Benim robotta eski model

Nasıldı kayınvalidene aldığınız
Ne özellikleri var bizimkilerden farklı
Bende değiştirirsem fikir olsun

Dyson bende de var ama sarjı az gidiyor pili yeni olduğu halde
roborock'un 8 olanı aldık, valla fırçaları falan benimkinden farklı çok güzel minicik kırıntıları toplamış, yoksa haritası vs benimkiyle aynı, bi farkı silerken halıyı tanıması, ben çok sildirmediğimden idare ediyorum benimkiyle.

roborock'un 8 olanı aldık, valla fırçaları falan benimkinden farklı çok güzel minicik kırıntıları toplamış, yoksa haritası vs benimkiyle aynı, bi farkı silerken halıyı tanıması, ben çok sildirmediğimden idare ediyorum benimkiyle.
O halıyı tanıması çok iyi
Haritayı kullanmıyorum ben internet evin her yerinde çekmiyor o gidince bozuluyor kafası karışıyor
Süpürtmek istediğim odaya koyuyorum süpürüyor

Güle güle kullansın🥰

hafta sonu yine evle, yerleştirmeyle, temizlemeyle ilgilendim durdum, bu hafta çocuklar çıktıkları odayı çok dağıtmadılar :) 3 katı da hallettim, sonra kv'me robot süpüerge kurmaya geçtik, iftardan sonra onu hallettim, benimkinin en son çıkanı, valla bayıldım yalan yok, evdeki de idare ediyor şimdilik, dysonda var sesim çıkmaz ondan. bu arada küpe almıştım ben, elendim sanırım Mia- Mia- kıyafet gibi düşündüm nedense. 2.3. delikler küpe takmazsam kapanıyor, takarsam da yatarken batıyor, tragus küpe aldım onlara, çok mutluyum aşk yaşıyorum küpelerimle :KK68:
Güle güle kullan 😍 benim de ikinci deliklerden biri kapandı ikinci açık o kapanmiyo senin küpelerden bekliyo sanırım 😁

O halıyı tanıması çok iyi
Haritayı kullanmıyorum ben internet evin her yerinde çekmiyor o gidince bozuluyor kafası karışıyor
Süpürtmek istediğim odaya koyuyorum süpürüyor

Güle güle kullansın🥰
Bende öyle yapıyorum odaya koyuyorum süpürüyor cocuk odasından çıkınca tekrar giremiyor eşik yüksek odanın kapısını kapatıyorum. Bu düzene alıştık 😅

Bende öyle yapıyorum odaya koyuyorum süpürüyor cocuk odasından çıkınca tekrar giremiyor eşik yüksek odanın kapısını kapatıyorum. Bu düzene alıştık 😅
Hem kafası da karışmıyor öyle yapınca
Harita ile kullanınca takılıp kalıyordu

Ne zamandır üst katta boş boş yatıyordu
Oğlumun odaya aldım fişini taktım şarj olsun çalıştırayım
Canım çekti😂😂

Bayram öncesi bir bakım yaptir mis gibi😊
Bayram öncesi olabilir aslında ama evde olacağım yüksek ihtimal
Kayınaile gelir sadece
Onlarda alışkın bu halime😂😂

Yaza dayanayım hem bir iki komşu edinip güzel kuaför sorup bulmam lazım
Eski evin ordaki yürüyerek gidersem güzel de araba olursa sıkıntı
Site içi arabayı almıyolar
Park yeri de zor🤷‍♀️

Bayram öncesi olabilir aslında ama evde olacağım yüksek ihtimal
Kayınaile gelir sadece
Onlarda alışkın bu halime😂😂

Yaza dayanayım hem bir iki komşu edinip güzel kuaför sorup bulmam lazım
Eski evin ordaki yürüyerek gidersem güzel de araba olursa sıkıntı
Site içi arabayı almıyolar
Park yeri de zor🤷‍♀️
Bir vakit bulursan git kendin için değişiklik olur.
Hep kendi vaktimizden feragat ediyoruz.
Ev dağınık mesela yemek yok bunları yapsam kendime fırsat kalmıyor.
Yakınlarda da vardır mutlaka 😊

Bir vakit bulursan git kendin için değişiklik olur.
Hep kendi vaktimizden feragat ediyoruz.
Ev dağınık mesela yemek yok bunları yapsam kendime fırsat kalmıyor.
Yakınlarda da vardır mutlaka 😊
Çok haklısın aslında
Ara ara bakıyorum internetten var mı diye
Var ama güvenemedim
Devam edeyim bakmaya bulursam gidebilirim
Çünkü beni mutsuz ediyor 😔

hafta sonu yine evle, yerleştirmeyle, temizlemeyle ilgilendim durdum, bu hafta çocuklar çıktıkları odayı çok dağıtmadılar :) 3 katı da hallettim, sonra kv'me robot süpüerge kurmaya geçtik, iftardan sonra onu hallettim, benimkinin en son çıkanı, valla bayıldım yalan yok, evdeki de idare ediyor şimdilik, dysonda var sesim çıkmaz ondan. bu arada küpe almıştım ben, elendim sanırım Mia- Mia- kıyafet gibi düşündüm nedense. 2.3. delikler küpe takmazsam kapanıyor, takarsam da yatarken batıyor, tragus küpe aldım onlara, çok mutluyum aşk yaşıyorum küpelerimle :KK68:
Güle güle kullan canım 😊
Alışveriş yapacaktınız zaten 😘

Güle güle kullan 😍 benim de ikinci deliklerden biri kapandı ikinci açık o kapanmiyo senin küpelerden bekliyo sanırım 😁
ayy mutlaka al, trendyolda falan da var, büyük rahatlıkmış ya, normal deliklerde çelik falan acıtmıyor ama o 2./3.'lere çelik yara yaptı, gümüş aldım, çok rahatmış valla. arkası topçuk hiç değmıyor bile yatınca.

Back
X