• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün eşim evde olunca rahat rahat dişlerimi fırçaladım, cilt bakımımı yaptım,
kahvaltıdan sonra büyük çocukları yıkadık, bugün bebeğim 20 günlük oldu 😊 annem gelecek birazdan onu da annemle beraber yıkayacaz, kızların odasından biraz oyuncak ıvır zıvır elemesi yaptık, azalttık, robotla evi süpürdüm, her yeri topladım, bulaşık makinesini çalıştırdım, lavabo-ayna-wc temizledim, banyo paspaslarını makineye atarım birazdan, sonra 1 makine daha çamaşır yıkarım, çift kişilik battaniyelerimi yıkamacıya göndermiştim onlar geldi, bazaya yerleşecek, akşam yemeğimi annem yapacak

Slmlar🌺
Bugün biz de halıları kaldırdık akşam gelip alacaklar.
Oturma odası ve mutfağı ben süpürdüm kalanı robot.
1 mak bebek kıyafeti yıkadım serdim ev mis gibi koktu ☺️
Sadece alt 40 tane saydım. Elleyeceğim biraz daha ne yapacağım o kadarını. Daha yıkamadığım kıyafetler tulumlar var.
1 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim.
Yataklar toplandı.
Mutfak toplandı. Bulaşık mak. Çalıştırıldı.
Toz alındı.
Kahve içiyorum şu an, çocuklar uyudu ben de uyurum sanırım🙈

Selamlar bugun 15 dk iş yapma görevi 4 saat yaparak rekora kostum sanirim. Yemekti mutfakti camasirdi derken tüm gün kosturmakla geçti. Sırf haftasonuna iş kalmasin diye valla taktim motoru. Iyi de oldu aslinda.
Maasimla tüm kredi kartimi kapattim çok şükür. Artik kredi kartim da yok. Yavaştan birikime başlayabilirim bi daha ki aydan itibaren.

İyi akşamlar 👋
Bugün evde olunca ufak tefek işler yaptım
Daha çok yeme içme, oyun şeklinde ilerledik 😁
Balkondaki bitkilerle ilgilendik, soğan vardı birkaç zamanı geçen onları saksıya gömdük

Araya kitap okumayı sıkıştırdım 🎉

Biraz ütü var, onu yarın yaparım sanırım
Haftasonuna iş bırakmak istemiyorum çok fazla

18-19 mayıs için 15 temizlik yapıldı.

bir sürü çamaşır yıkamış kurutmuş dağ yapmıştım. onları da katladım.
robota etrafı süpürttüm.
koltukları dyson ile kendim süpürdüm.
çarşı işlerini hallettik.
pazara gidip alışveriş yaptık.
yeşillik yıkama kurutma işlerini yaptım.
Çamaşır için darısı başıma diyorum😄

Güzel bir günden hayırlı huzurlu sağlıklı bereketli sabahlar 🌟🌈😊

Sabah erken kalkmak hedefim. Zaten namaza da kalkmaya çalıştığım için erken kalkıyorum ama genelde uykuma yenik düşüp geri yatıyordum. Bugün yatmamaya karar verdim ve okumalarımı yaptım elhamdülillah. Görev tamam Mia- Mia- . ☺
Tereyeğı bitmişti. Çocukların da kahvaltıda yedikleri kısıtlı. Öyle peynir zeytin yemiyorlar. Anca börekte vs. Ben de menemen yaptım. Üşenmedim. Genelde eşim çayı demler. Onu da yaptım. Kahvaltımız telaşsız oldu. Portakallar bayılıp gidiyordu köşede. Çocuklara onları da sıktım. Kalabalığı gitti. Sonra giydirip okullarına bıraktım. Gitmeden tezgaha çamaşır suyu dökmüştüm. Size selam verip öyle başlayayım dedim.
Az sonra arkadaşımla yürüyüşe gideceğiz inşaallah. Aradan iş çıkarıyorum. Gelince de çamaşırlara el atmayı düşünüyorum. Dün birazını ütüleyip koydum ama daha var. Bir de ütü işini işin içine sokunca zaman uzadı.
Hayırlısı artık.

Sizinle balkonumu paylaşayım. Ben çok seviyorum.:KK68:

20220520_085544.webp

Sabah erken kalkmak hedefim. Zaten namaza da kalkmaya çalıştığım için erken kalkıyorum ama genelde uykuma yenik düşüp geri yatıyordum. Bugün yatmamaya karar verdim ve okumalarımı yaptım elhamdülillah. Görev tamam Mia- Mia- . ☺
Tereyeğı bitmişti. Çocukların da kahvaltıda yedikleri kısıtlı. Öyle peynir zeytin yemiyorlar. Anca börekte vs. Ben de menemen yaptım. Üşenmedim. Genelde eşim çayı demler. Onu da yaptım. Kahvaltımız telaşsız oldu. Portakallar bayılıp gidiyordu köşede. Çocuklara onları da sıktım. Kalabalığı gitti. Sonra giydirip okullarına bıraktım. Gitmeden tezgaha çamaşır suyu dökmüştüm. Size selam verip öyle başlayayım dedim.
Az sonra arkadaşımla yürüyüşe gideceğiz inşaallah. Aradan iş çıkarıyorum. Gelince de çamaşırlara el atmayı düşünüyorum. Dün birazını ütüleyip koydum ama daha var. Bir de ütü işini işin içine sokunca zaman uzadı.
Hayırlısı artık.

Eki Görüntüle 3069372
Balkonuna bayıldım 😍

Balkonuna bayıldım 😍
Aslında ağaç fenerleri asmak istiyorum. Küçük led ışıklar...
Sallanan sandalyemde kahvemle beraber kitap okumak...
Dekorasyonu da çok severim. Ona göre bir köşe düzenlemek.

Hayaller Paris, gerçekler Türkiye ekonomisi :halay::işsiz:

Günaydın kızlar :KK200:

18-19nun görevleri tamam, sabah bakıcımız doktor kontrolüne gideceği için 2 bebişi hazırlayıp ananeye bıraktım, onları hazırla kendini hazırla kahvaltı hazırla sanki çok yerlermiş gibi kahvaltı yapmak isteyen çocukların üstünü kirletmeden evden çıkar derken ayy valla yoruldum, şimdi iş yerinde 1 bardak sıcak çay içeceğim inşallah kahvaltımı yaparken.

Günaydın ❤️

@Anka eşin ne zaman gidecek?
Dün bir şeyler okudum ama yorgunluktan ben mi okudum başkasi mi bilmiyorum 🤪

Mia- Mia- günü sakin ve programlı yapmak sana iyi geliyor çok belli.
Yapı olarak da zaten öylesin.❤️

SUHAN SUHAN seni merak ettim.🍀

Sayfaya yeni gelenler var ise hoşgelmisler 💐
Tam geçmiş yapamadım.😌
tşk ederim sudem iyiyim.:KK200:

Hayırlısı artık.

Eki Görüntüle 3069372
Çok güzel bayıldım 😍

18-19 mayıs için 15 temizlik yapıldı.

bir sürü çamaşır yıkamış kurutmuş dağ yapmıştım. onları da katladım.
robota etrafı süpürttüm.
koltukları dyson ile kendim süpürdüm.
çarşı işlerini hallettik.
pazara gidip alışveriş yaptık.
yeşillik yıkama kurutma işlerini yaptım.
Eline sağlık 😊

Hayırlısı artık.

Eki Görüntüle 3069372
nasıl güzel kavs

Selamlar bugun 15 dk iş yapma görevi 4 saat yaparak rekora kostum sanirim. Yemekti mutfakti camasirdi derken tüm gün kosturmakla geçti. Sırf haftasonuna iş kalmasin diye valla taktim motoru. Iyi de oldu aslinda.
Maasimla tüm kredi kartimi kapattim çok şükür. Artik kredi kartim da yok. Yavaştan birikime başlayabilirim bi daha ki aydan itibaren.
Eline sağlık lindam 👏👏👏

Back
X