vücuttaki ağır metalleri atmak için de beypazarı maden suyu içebilirsin.Tahin severim yerim onu
VeMikan benim için büyük olay bu 3 yıl yalnızım bi eşim vardı arkamı toplayan o da gidecek hayırlısı artık
toparladım. Teşekkür ederim.Geçmiş olsun
Şimdi nasılsın
Aldırayimvücuttaki ağır metalleri atmak için de beypazarı maden suyu içebilirsin.
Hayatımda öyle dönüm noktaları oldu ki, birisi "bunları yaşayacaksın" dese hadi oradan derdim. Kesinlikle de inanmazdım.Sağol canım desteğin için teşekkür ederimeşim yurt dışına gidecek biraz bi depresyona girip çıkayım şimdi gönderdim kurtuldum der gibi olmasın ayıp olur
Bir nazar boncuğu da benden gelsin. Ve de ilk nazar boncuğumGünaydınlar
Erken kalkıp yol aldım
1mak çamaşır yıkayıp serdim.
Bulaşık mak. Boşalttım.
Kahvaltı yapıldı mutfak toplandı.
Çarşaf ve yastık kılıflarını değiştim.
WC lavabo yıkadım.
Yatakları topladım.
Akşam yemeği için ön hazırlık yaptım
Şimdi kahve molası vereceğim
Şımartıyorsunuz beniBir nazar boncuğu da benden gelsin. Ve de ilk nazar boncuğum
Senin yaşam felsefene bayılıyorumHayatımda öyle dönüm noktaları oldu ki, birisi "bunları yaşayacaksın" dese hadi oradan derdim. Kesinlikle de inanmazdım.
Ama ne oldu? Yaşadım, yaşıyorum. Bakalım yaşadıkça da neler göreceğiz.
Hemen hemen aynı olayları yaşadığım bir arkadaşım kanepeyi kendine dost edindi. Kanepem, battaniyem, ben üçlüsünde... Onun için üzülüyorum. Ama bir bakıyorsun ki, onun tercihi bu. Benim tercihim şu. Ama temelde yaşanan olay aynı. Bir noktada insan kendi kendine yaptığını bir dünya birikse yapamıyor. Hayatın müsveddesi yok. Bugünü yaşar, bitiririz. Öyle ya da böyle. Güzel ve mutlu yaşamayı tercih etmek hedefim.Öyle de olmasın mı sence?
Hep dediğim gibi insan her ortama bir şekilde uyum sağlıyor. Ölümden başka her şey gelip geçiyor. Ben de bu duruma bi şekilde adapte olacağım sağlık olsun bakalım gerisi hallolur bi şekilde. Mevlam neyler neylerse güzel eylerHayatımda öyle dönüm noktaları oldu ki, birisi "bunları yaşayacaksın" dese hadi oradan derdim. Kesinlikle de inanmazdım.
Ama ne oldu? Yaşadım, yaşıyorum. Bakalım yaşadıkça da neler göreceğiz.
Hemen hemen aynı olayları yaşadığım bir arkadaşım kanepeyi kendine dost edindi. Kanepem, battaniyem, ben üçlüsünde... Onun için üzülüyorum. Ama bir bakıyorsun ki, onun tercihi bu. Benim tercihim şu. Ama temelde yaşanan olay aynı. Bir noktada insan kendi kendine yaptığını bir dünya birikse yapamıyor. Hayatın müsveddesi yok. Bugünü yaşar, bitiririz. Öyle ya da böyle. Güzel ve mutlu yaşamayı tercih etmek hedefim.Öyle de olmasın mı sence?
Rica ederim mikan
Beni de utandırıyorsun.Senin yaşam felsefene bayılıyorum
3 buçuk- 5 buçuk 12-13 ama 12 yaşında olan CP ve otizmli. 2-3 yaşlarında çocuk gibi halaAnka Çocukların kaç yaşlarında?
Hayalimdeki hayatGünlük plan
Her günümü esnek tutmaya çalışıyorum ama bazı şeyleri hergun yapıyorum onlardan bahsedeyim
Hafta içi uyanıp 10 dk kadar uykumun açılmasını bekliyorum
O sırada beslenme listesine bakıyorum
Ve eylülün çantasını hazırlıyorum
Sonra uyandırıp okula hazırlıyorum
Eşim kızım gidince yuz diş ve giyinmeye başlıyorum
Diş ve yüz yıkama bitince lavaboyu yıkayıp kuruluyorum etrafını
Giyinme bitince yatağı ve etrafı topluyorum
O sırada çay demleniyor
Kızımın yatağını ve etrafını toplayınca
Çamaşır makinesini çalıştırıp
1 bardak çayımı içiyorum buraya bakıyorum
Sonra kahvaltımı hazırlıyorum
Kahvaltı bitince bulaşıkları mak atıp çalıştırıyorum
Önceden akşam çalıştırirdim ve sabah boşaltmak daha zor geldi öğlen çalışıp bitmesini sevdim.
2 saat kadar serbest zamanım oluyor dizi izliyorum genelde yada exra iş varsa yaparım
Eylülü okuldan alınca ona sofra hazırlıyorum
Tabi öncesinde Çöp ve market işim varsa yapıyorum
Sonra bulaşık ve çamaşırlar kurutmadan bitmis oluyor
O işlerde bitince kahve ve dinlenme serbest zaman
Saat 17:00 gibi akşam yemeği hazırlıyorum.
Oncesinde veya sonrasında dus ve bakım işlerim oluyor
Sofra toplanınca başka iş yapmıyorum serbest zaman
Yarının planını kontrol ediyorum
Uykum gelince uyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?