Aslında yüksek giriş 1. Kat bebegi var arabatla felan zorlanıyoruz dedi onlar uyumlu diğerleri sorun cikariyo aşağıya merdivenle indigimizi biliyolar bütün evin çöpleri atılacak koliler damacanalar evlerinin önünden zor iniyoruz ayakkabılık dışı ayakkabilar bütün yiyecek kislik erzaklari mangallar toplar her şey evlerinin önünde

Aaa gidecek mi gitse bari süpürge boşaltmayı da yeni duydum iyi başka bişey yapmıyorlar aşağıya bi o kalmış
Evet ev yaptırıyorlarmis 3 yıla kadar gideceğiz demişler alt katla konuşmuş geçen yıl o yüzden hiçbir masrafa bahce işine karismiyorlar.
Daha neler yaşadıkta neyse 2 yılı kaldı.

Apartmanda yönetici olacak başka türlüsü olmuyor söyleyince suçlu oluyorsun

Günaydın kızlar
Hafta sonu annemlerdeydim
Hava muhteşemdi
Güzel vakit geçirdik
Bol bol kedi sevdim

Yol yorucu oluyor ama

Pazar sabahı geldik
Eşim bahçedeki ağacı budadı
Getirdiklerimizi yerleştirdik
Koltuğum gelmedi hala
Yarın kayınvalideme iftara davetliyiz
Ben reglyim ama

Eltim tatlı yapar götürür
Ben ne yapsam

Meze

Not: iftar sofrasına meze olur dimi

Meze olabilir

ooo süper, görmüş gelmişsin anneni, bende meze/salata tavsiye edicem, havuç tarator favorim zaten, nohut salatası, köz patlıcan kapya biberli bişiler falan olur bence.

Selam kızlar önce kendime bakım yapıyım dedim kuaföre geldim
Benim de gitmem lazım
Önceki kuaförüm uzakta biraz arabasız gidiyordum oraya ne güzel

Şimdi yeni kuaför bulmam lazım
Saçlarım hem çok uzadı hem kırıldı hem de bembeyaz oldu

Kendimi acayip kötü hissediyorum
Bakımsız salmış gibi

ooo süper, görmüş gelmişsin anneni, bende meze/salata tavsiye edicem, havuç tarator favorim zaten, nohut salatası, köz patlıcan kapya biberli bişiler falan olur bence.
Nohut salatası hiç denemedim daha önce
Havuç benim de favorim
Köz patlıcan var onunla bişeyler olabilir haklısın

Akşamdan yapayım dinlensin

hafta sonu yine evle, yerleştirmeyle, temizlemeyle ilgilendim durdum, bu hafta çocuklar çıktıkları odayı çok dağıtmadılar :) 3 katı da hallettim, sonra kv'me robot süpüerge kurmaya geçtik, iftardan sonra onu hallettim, benimkinin en son çıkanı, valla bayıldım yalan yok, evdeki de idare ediyor şimdilik, dysonda var sesim çıkmaz ondan. bu arada küpe almıştım ben, elendim sanırım Mia- kıyafet gibi düşündüm nedense. 2.3. delikler küpe takmazsam kapanıyor, takarsam da yatarken batıyor, tragus küpe aldım onlara, çok mutluyum aşk yaşıyorum küpelerimle

Güle güle kullan evet bende ki iki delik kapandj
Benim robotta eski model

Nasıldı kayınvalidene aldığınız
Ne özellikleri var bizimkilerden farklı
Bende değiştirirsem fikir olsun

Dyson bende de var ama sarjı az gidiyor pili yeni olduğu halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…