Aynen şaka gibi gerçektenaaa şaka gibi
Aaa gidecek mi gitse bari süpürge boşaltmayı da yeni duydum iyi başka bişey yapmıyorlar aşağıya bi o kalmışAynen şaka gibi gerçekten
Her yıl birsey öğreniyor gidene kadar medeniyete kavuşacak inşallah.
Aslında yüksek giriş 1. Kat bebegi var arabatla felan zorlanıyoruz dedi onlar uyumlu diğerleri sorun cikariyo aşağıya merdivenle indigimizi biliyolar bütün evin çöpleri atılacak koliler damacanalar evlerinin önünden zor iniyoruzpek güvenmiyorum kendime, dur bakalım
ay sinir oluyorum ya, üst katı düşünen yok, karşı binadaydı sanırım biri vardı ben 1. katta oturuyorum asansörü kullanmıyorum bakımına karışmam diyomuş, gerçekten bazı insanlarda medeniyet yok, bina yaşamından bihaberler.
Evet ev yaptırıyorlarmis 3 yıla kadar gideceğiz demişler alt katla konuşmuş geçen yıl o yüzden hiçbir masrafa bahce işine karismiyorlar.Aaa gidecek mi gitse bari süpürge boşaltmayı da yeni duydum iyi başka bişey yapmıyorlar aşağıya bi o kalmış
Apartmanda yönetici olacak başka türlüsü olmuyor söyleyince suçlu oluyorsunAslında yüksek giriş 1. Kat bebegi var arabatla felan zorlanıyoruz dedi onlar uyumlu diğerleri sorun cikariyo aşağıya merdivenle indigimizi biliyolar bütün evin çöpleri atılacak koliler damacanalar evlerinin önünden zor iniyoruzayakkabılık dışı ayakkabilar bütün yiyecek kislik erzaklari mangallar toplar her şey evlerinin önünde
MezeGünaydın kızlar
Hafta sonu annemlerdeydim
Hava muhteşemdi
Güzel vakit geçirdik
Bol bol kedi sevdim
Yol yorucu oluyor ama
Pazar sabahı geldik
Eşim bahçedeki ağacı budadı
Getirdiklerimizi yerleştirdik
Koltuğum gelmedi hala
Yarın kayınvalideme iftara davetliyiz
Ben reglyim ama
Eltim tatlı yapar götürür
Ben ne yapsam
Olur yaa neden olmasın ama nasıl bir mezeMeze
Not: iftar sofrasına meze olur dimi
Meze olabilirGünaydın kızlar
Hava muhteşemdi
Güzel vakit geçirdik
Bol bol kedi sevdim
Yol yorucu oluyor ama
Pazar sabahı geldik
Koltuğum gelmedi hala
Ben reglyim ama
Ben ne yapsam
İmm olmaz olur mu süper olurMeze
Not: iftar sofrasına meze olur dimi
Kapya biberli turşulu şehriyeli salata oluyo ya o tarz bişeyler de olabilir. Ondan canım istiyoOlur yaa neden olmasın ama nasıl bir meze
Ne yapsam
ooo süper, görmüş gelmişsin anneni, bende meze/salata tavsiye edicem, havuç tarator favorim zaten, nohut salatası, köz patlıcan kapya biberli bişiler falan olur bence.Günaydın kızlar
Hava muhteşemdi
Güzel vakit geçirdik
Bol bol kedi sevdim
Yol yorucu oluyor ama
Pazar sabahı geldik
Koltuğum gelmedi hala
Ben reglyim ama
Ben ne yapsam
Benim de gitmem lazımSelam kızlar önce kendime bakım yapıyım dedim kuaföre geldim
Nohut salatası hiç denemedim daha önceooo süper, görmüş gelmişsin anneni, bende meze/salata tavsiye edicem, havuç tarator favorim zaten, nohut salatası, köz patlıcan kapya biberli bişiler falan olur bence.
Güle güle kullan evet bende ki iki delik kapandjhafta sonu yine evle, yerleştirmeyle, temizlemeyle ilgilendim durdum, bu hafta çocuklar çıktıkları odayı çok dağıtmadılar :) 3 katı da hallettim, sonra kv'me robot süpüerge kurmaya geçtik, iftardan sonra onu hallettim, benimkinin en son çıkanı, valla bayıldım yalan yok, evdeki de idare ediyor şimdilik, dysonda var sesim çıkmaz ondan. bu arada küpe almıştım ben, elendim sanırımMia- kıyafet gibi düşündüm nedense. 2.3. delikler küpe takmazsam kapanıyor, takarsam da yatarken batıyor, tragus küpe aldım onlara, çok mutluyum aşk yaşıyorum küpelerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?