Anka istediğin boş tezgahsa onu alacaksınGünaydın kızlar
Mia- bir çarpı daha yazabilirsin
Hatta direk listeden de çıkarabilirsin bu saatten sonra çok da bi iş çıkmaz benden artık
İlk nazar boncuğu emojimi sana kullanıyorumGünaydınlar
Erken kalkıp yol aldım
1mak çamaşır yıkayıp serdim.
Bulaşık mak. Boşalttım.
Kahvaltı yapıldı mutfak toplandı.
Çarşaf ve yastık kılıflarını değiştim.
WC lavabo yıkadım.
Yatakları topladım.
Akşam yemeği için ön hazırlık yaptım
Şimdi kahve molası vereceğim
Boş tezgahAnka istediğin boş tezgahsa onu alacaksın
Pes edersen geri dönersen yapmamaktan değil başaramadığın için kendine kizacaksin
En azından dene
Denedim olmadı dersin en kötü ihtimal
Yada denedim başardım dersin
Bilmiyorum valla Allah büyük diyorum başka fikrim yok. Biz plan yaparken o bizim için daha hayırlısını hazırlar tek tesellim3 yıl mınasıl yapıcan yalnız ankaaa
Allah yardımcı olsun ankacım, inşallah Allah sana yardımcı birilerini gönderir yanına da eşinin yokluğunu hiç hissetmezsinBilmiyorum valla Allah büyük diyorum başka fikrim yok. Biz plan yaparken o bizim için daha hayırlısını hazırlar tek tesellim
3 yıl çokmuş yaVeMikan benim için büyük olay bu 3 yıl yalnızım bi eşim vardı arkamı toplayan o da gidecek hayırlısı artık
Kendini bu şekilde yargılamanBoş tezgah
Ne kadar idealist bir hedef
Evet ben bulaşıkşız yaşayabilrim ben yapabilirim bulaşık benden korksun
Aminn inşallah maalesef canım annemler İstanbul'da. Ablamın çocuğuna ve erkek kardeşime! baktıkları için senede 1 kere bile gelmezlerAllah yardımcı olsun ankacım, inşallah Allah sana yardımcı birilerini gönderir yanına da eşinin yokluğunu hiç hissetmezsin
aile üyelerinden yanına yatılı gelebilecek biri var mı? anne-kv-kardeş falan
Aynen canım hayırlısı dedik artık. Ben hiç istemedim ama eşim takmış kafaya napayım.3 yıl çokmuş yaama dediğin gibi her işte bi hayır vardır, sen zaten çok güçlüsün maşallah.
Ay ama Mia gerçekten çok acıyorum kendime artık. Boş tezgah ne ya ne yani böyle bir hedef mi olur. Şaka gibi değil mi ama yok yıkayıp koymak o kadar gözümde büyüyor o kadar gözümde büyüyor ki yani bütün evi yakasım geliyor resmen. İki bardak kaldır makineye dimi ama yok resmen yapamıyorum yani. Bulaşık yıkamayı beceremeyenin başka napsın moduna girdim. Bu etkinlikle motive olurum gibi gelmişti ama çarpılarımı düşündükçe iyice moralim bozulduKendini bu şekilde yargılaman
Şaka da olsa kendini öz değerlerini seçimlerini alt kademede tuttuğunu görüyorum dışarıdan bir gözlem sadece
Kendini sev Anka
O zaman şöyle yapalımAminn inşallah maalesef canım annemler İstanbul'da. Ablamın çocuğuna ve erkek kardeşime! baktıkları için senede 1 kere bile gelmezler
Aynen canım hayırlısı dedik artık. Ben hiç istemedim ama eşim takmış kafaya napayım.
Ay ama Mia gerçekten çok acıyorum kendime artık. Boş tezgah ne ya ne yani böyle bir hedef mi olur. Şaka gibi değil mi ama yok yıkayıp koymak o kadar gözümde büyüyor o kadar gözümde büyüyor ki yani bütün evi yakasım geliyor resmen. İki bardak kaldır makineye dimi ama yok resmen yapamıyorum yani. Bulaşık yıkamayı beceremeyenin başka napsın moduna girdim. Bu etkinlikle motive olurum gibi gelmişti ama çarpılarımı düşündükçe iyice moralim bozuldu
Sene 2015
Anka benim bulaşık işini çözmem lazım
Sene 2022
Anka:benim bukaşık işini çözmem lazım
Bu gün arkadaşım geldi o yapıyor işleri yarın da başka arkadaşım gelecek o yaparO zaman şöyle yapalım
Bugün mutfakta oturma günü olsun
Kendine sandalye seç kahveni al ve otur
Mutfakta iş yapma ama sadece vakit geçir
Diğer taraflarda işin varsa yap sonra gel mutfakta zaman geçir.
Hadi çöz bu işi bitsin gitsin
haber vermediğim günlerde alışkanlıklarıma eksi yazabilirsiniz.Mia- yoklama listemiz
Anka 13 mayısta dağınık yatmış 14 Mayısta toplayacakmış
Mia- 13 mayısta kitap okumamış 14 ü tabloyu doldururken bildirim yapar artık
CKbeautyandsheer 13 mayıs için bildirim yapmamış
SUHAN 12 Mayısta spor yapamamış 13 Mayıs için bildirim yapmamış
Mikan son gaz devam ediyor hiç fire vermemiş köfte ekmek de yemiş
inciitanesi hastaymış yapamamış 14 Mayısta kitabını okumuş.
@Psidan 13 mayısta kitabını okumuş ama kitabı çalınmış maalesef
@Aysen012 de hiç fire vermeden devam. Bakın gebelerden biraz feyz alın. 13-14 Mayıs tamam
@Kmsl Hnd motivasyon bekliyor X yani
@spleen Çarşambadan beri kayıp gören olmamış
@lindalinda en son Perşembe sabah toplamış muhtemelen şu an dağınık ama bildirim bekleyelim yine de
@mavimli maalesef dizini incitmiş
@sudem34 13 Mayısta yapmış ama daha önce yapmadan yaptım demiş sonra yapmayı unutmuş geçmişe bir yerlere çarpı
@mimesis diş bakımına devam etmiş hep artı full artı
wendy de en son perşembe görünmüş haber yok
@kavs-i kuzah 13 mayısta konsere gitmiş kitap okumamış 14 Mayısta okumuş
Mia- tablo yapamadım canım ya telefondan birbirine girdi her şey.
benim mandalım paket lastiğiBEVARA beyaz paket mandalı - 50451354 | IKEA
BEVARA beyaz 1 parça paket mandalı - 50451354 ve birbirinden çeÅitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Bu ilginçmişbenim sadece makarna oluyor poşette diğer herşeyin kabı var
Ben dosya tutucu kullanıyorum paketlerde daha pratik oluyorbenim mandalım paket lastiği
Geçmiş olsunhaber vermediğim günlerde alışkanlıklarıma eksi yazabilirsiniz.
Rahatsızlığım söz konusuydu arkadaşlar. Raporluydum, gelemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?