Günaydın kızlar
Mia- bir çarpı daha yazabilirsin
Hatta direk listeden de çıkarabilirsin bu saatten sonra çok da bi iş çıkmaz benden artık
Anka istediğin boş tezgahsa onu alacaksın
Pes edersen geri dönersen yapmamaktan değil başaramadığın için kendine kizacaksin
En azından dene
Denedim olmadı dersin en kötü ihtimal
Yada denedim başardım dersin

Günaydınlar
Erken kalkıp yol aldım
1mak çamaşır yıkayıp serdim.
Bulaşık mak. Boşalttım.
Kahvaltı yapıldı mutfak toplandı.
Çarşaf ve yastık kılıflarını değiştim.
WC lavabo yıkadım.
Yatakları topladım.
Akşam yemeği için ön hazırlık yaptım
Şimdi kahve molası vereceğim

İlk nazar boncuğu emojimi sana kullanıyorum
Maşallah sana

Boş tezgah
Ne kadar idealist bir hedef
Evet ben bulaşıkşız yaşayabilrim ben yapabilirim bulaşık benden korksun

Bilmiyorum valla Allah büyük diyorum başka fikrim yok. Biz plan yaparken o bizim için daha hayırlısını hazırlar tek tesellim
Allah yardımcı olsun ankacım, inşallah Allah sana yardımcı birilerini gönderir yanına da eşinin yokluğunu hiç hissetmezsin
aile üyelerinden yanına yatılı gelebilecek biri var mı? anne-kv-kardeş falan

Allah yardımcı olsun ankacım, inşallah Allah sana yardımcı birilerini gönderir yanına da eşinin yokluğunu hiç hissetmezsin
aile üyelerinden yanına yatılı gelebilecek biri var mı? anne-kv-kardeş falan
Aminn inşallah maalesef canım annemler İstanbul'da. Ablamın çocuğuna ve erkek kardeşime! baktıkları için senede 1 kere bile gelmezler
3 yıl çokmuş ya ama dediğin gibi her işte bi hayır vardır, sen zaten çok güçlüsün maşallah.
Aynen canım hayırlısı dedik artık. Ben hiç istemedim ama eşim takmış kafaya napayım.
Kendini bu şekilde yargılaman
Şaka da olsa kendini öz değerlerini seçimlerini alt kademede tuttuğunu görüyorum dışarıdan bir gözlem sadece

Kendini sev Anka
Ay ama Mia gerçekten çok acıyorum kendime artık. Boş tezgah ne ya ne yani böyle bir hedef mi olur. Şaka gibi değil mi ama yok yıkayıp koymak o kadar gözümde büyüyor o kadar gözümde büyüyor ki yani bütün evi yakasım geliyor resmen. İki bardak kaldır makineye dimi ama yok resmen yapamıyorum yani. Bulaşık yıkamayı beceremeyenin başka napsın moduna girdim. Bu etkinlikle motive olurum gibi gelmişti ama çarpılarımı düşündükçe iyice moralim bozuldu

Sene 2015
Anka benim bulaşık işini çözmem lazım

Sene 2022
Anka:benim bukaşık işini çözmem lazım

O zaman şöyle yapalım
Bugün mutfakta oturma günü olsun
Kendine sandalye seç kahveni al ve otur
Mutfakta iş yapma ama sadece vakit geçir
Diğer taraflarda işin varsa yap sonra gel mutfakta zaman geçir.

Hadi çöz bu işi bitsin gitsin

Bu gün arkadaşım geldi o yapıyor işleri yarın da başka arkadaşım gelecek o yapar

haber vermediğim günlerde alışkanlıklarıma eksi yazabilirsiniz.
Rahatsızlığım söz konusuydu arkadaşlar. Raporluydum, gelemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…