Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçüklermiş de daha, Allah gücünü arttırsın3 buçuk- 5 buçuk 12-13 ama 12 yaşında olan CP ve otizmli. 2-3 yaşlarında çocuk gibi hala
İşte kendi yaşamınıza göre sizde şey yapın diye yazıyorum buradaaaaHayalimdeki hayat![]()
Aynen. İlk ikisinin arası 12 ay olacaktı 2. 7 aylık doğdu. Bi yanda prematüre bebek ele avuca gelmez,uyku nedir bilmez, bi yanda 10 aylık bebek. Ne yemeğini yiyebilir, ne tuvaletini bilir. Devamlı ilgi/oyun ister. Yanında yardımcı kimse yok. O günler geçtikten sonra hepsi geçer inşallah :Küçüklermiş de daha, Allah gücünü arttırsınBir de hep arka arkaya olmuşlar, benim ilk ikisi arasında 3 yaş var, çok zor olmuştu benim için biri bebek gece uyumuyor diğeri çok küçük, yemeğini kendi yiyemiyor, wc gidemiyor giyinemiyor vs, seninkilerin yaş farkı daha da az, sana da kocaman
![]()
Bu gün benim de tamam
Arkadaşım topladı gitti eşim de yemeğe gelmedi bi tek çocukların bulaşığı olunca kolay olduBu gün benim de tamam![]()
Yaaa benim annem de 1 ay sonra gelecek gün sayıyorum desem yeridirSlm kızlar ben de dün ve bugün baya iş hallettim ya
Büyük balkonu temizledik eşimle,Allah kısmet ederse haftasonu kapatılacak balkon .
Bebek arabasini fircaladik ikinci bebiş için mislendi.
Bütün ev toplandı.
İki makine çamaşır yıkandı kurudu yerleştirildi.
Dün yemeği dışardan istedik.
Mutfağı topladm ama sabahtan akşama çocuğu da olunca baya dağıldı.
Bunlar dündü.
Bugün
Ev yine toplandı
Yemek yapıldı
Mutfak toplandı
Mutfağı detaylı yapmıştım ama yine bazı bölümler dağılmıştı.
Tencere dolapları(2),erzak dolapları (3),
Plastiklerin olduğu dolaplar (3) veee
Buzdolabıni komple boşalttım sildim yerleştirdim yıkanacak parçaları yikadm yerleştirdim.
Yarın robot süpürür ben siler toz alırım ama belki kahvaltıya da gidelim dedik mesire bir alana evden hazırlık yapıp.
Belki de yarını tatil ilan ederim kendime.
Doğuma annem gelecek inşallah ben de o kadar özledim ki 9 aydır görmüyorum.
Evi sanki ona hazırlıyor gibi temizlik yapıyorm.
Benim kızıma kavusmama az kaldı ama annemin de hala küçük kız çocuğuyum
Yaşin hiç bir önemi olmuyor bazen ya kavusmlar hep güzel ,Mevlam ayrılık vermesin![]()
Bizim de yaklaşık 4 saat uzak değil aslında ama hamilelikte gidemedim o da çalışıyorum diye kiyamadi biraz da rahatsızdi gelemedi.Yaaa benim annem de 1 ay sonra gelecek gün sayıyorum desem yeridirBen de o gelmeden temizliği halletmek istiyorum
Sizi de Allah kavuştursunuzakta mı annen? Bizim 4 saat falan sürüyor.
Allah sağlıklı uzun ömürler versin annelerimize başımızdan eksik etmesin![]()
![]()
![]()
Amin inşallahBizim de yaklaşık 4 saat uzak değil aslında ama hamilelikte gidemedim o da çalışıyorum diye kiyamadi biraz da rahatsızdi gelemedi.
Ne güzel yaa Allah annelerimizi korusun
Senin de yazdiklarina aminnn.
Hem kızlarimiza hem annelerimize sağlıkla kavusalim inşallah![]()
Haftaya canım
Teşekkürler