Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ay sinir oluyorum ya, üst katı düşünen yok, karşı binadaydı sanırım biri vardı ben 1. katta oturuyorum asansörü kullanmıyorum bakımına karışmam diyomuş, gerçekten bazı insanlarda medeniyet yok, bina yaşamından bihaberler.
Aslında yüksek giriş 1. Kat bebegi var arabatla felan zorlanıyoruz dedi onlar uyumlu diğerleri sorun cikariyo aşağıya merdivenle indigimizi biliyolar bütün evin çöpleri atılacak koliler damacanalar evlerinin önünden zor iniyoruz ayakkabılık dışı ayakkabilar bütün yiyecek kislik erzaklari mangallar toplar her şey evlerinin önünde
Evet ev yaptırıyorlarmis 3 yıla kadar gideceğiz demişler alt katla konuşmuş geçen yıl o yüzden hiçbir masrafa bahce işine karismiyorlar.
Daha neler yaşadıkta neyse 2 yılı kaldı.
Aslında yüksek giriş 1. Kat bebegi var arabatla felan zorlanıyoruz dedi onlar uyumlu diğerleri sorun cikariyo aşağıya merdivenle indigimizi biliyolar bütün evin çöpleri atılacak koliler damacanalar evlerinin önünden zor iniyoruz ayakkabılık dışı ayakkabilar bütün yiyecek kislik erzaklari mangallar toplar her şey evlerinin önünde
Bugün kargo iadelerini paketliyorum.
Hatta 20 gün önce aldığım bluz kararsiz kalmıştım onu da iade oluşturdum 4 parça oldu toplamda 4800 tl tasarruf etmiş oldum.
Günaydın kızlar
Hafta sonu annemlerdeydim
Hava muhteşemdi
Güzel vakit geçirdik
Bol bol kedi sevdim
Yol yorucu oluyor ama
Pazar sabahı geldik
Eşim bahçedeki ağacı budadı
Getirdiklerimizi yerleştirdik
Koltuğum gelmedi hala
Yarın kayınvalideme iftara davetliyiz
Ben reglyim ama