Hoşgeldin canım ekledim listeyeKatılayım, çok iyi olur benim için de15 dk spor yapayım her gün inşallah.
Listeyi güncelledikçe herkese bildirim gidiyor mu acabaMinimal kızların mayıs alışkanlık listesi
1-Anka - parlak lavabo
2-Mia- kitap okuma
3-CKbeautyandsheer günde 15 dakika temizlik
4-SUHAN 15 dakika spor
5-Mikan günde 15 dakika temizlik
6-inciitanesi kitap okuma
7-Psidan kitap okuma
8-Aysen012 15 dakika temizlik
9-Kmsl Hnd Temiz beslenme
10- S spleen 15 dakika spor
Başka katılmak isteyen arkadaşlar sizler de adınızı ekleyebilirsinizbaşlarken tablo yaparız
15 dk uyku ile katılabiliyor muyuzMinimal kızların mayıs alışkanlık listesi
1-Anka - parlak lavabo
2-Mia- kitap okuma
3-CKbeautyandsheer günde 15 dakika temizlik
4-SUHAN 15 dakika spor
5-Mikan günde 15 dakika temizlik
6-inciitanesi kitap okuma
7-Psidan kitap okuma
8-Aysen012 15 dakika temizlik
9-Kmsl Hnd Temiz beslenme
10- S spleen 15 dakika spor
Başka katılmak isteyen arkadaşlar sizler de adınızı ekleyebilirsinizbaşlarken tablo yaparız
HosgeldinizHoşbuldum
Geçmiş olsunBenim en küçük oğlan oyuncak bebeğin saçlarını kesmiş peluş oyuncağın içini boşaltmış falan onlarla uğraştım. kızımın dişi apse yapmıştı. Eşim onu doktora götürmüştü. Götürememiş tabi yıkmış ortalığı her yerini yırtmış onu getirdi onu sakinleştirmeye çalıştım. Yalan oldu benim maraton
Ya bak tanışmak varmış nasipteHoşbuldumO kadar uzun süredir okuyorum ki burayı, şimdi yazıyor olmak garip geldi
Gelmiyor bildirimListeyi güncelledikçe herkese bildirim gidiyor mu acaba
Sevdiğiniz ne varsa deneyino kadar özeniyorumki şu yaşam tarzına:)
Yapabilme ihtimalin varsa neden olmasın15 dk uyku ile katılabiliyor muyuz
Sadelik uzun süreçBende 1 senedir bu süreci oturtmak için çalışıyorum. 2 çocuğum var dolayısı ile minimal yaşamın ucuna değsem şanslı sayılırım. 1 sene içinde 4 bavul kıyafetimi 2. El uygulamalardan sattım. Bir o kadar da giysi kutularına bıraktım. Kıyıp giyemeğim için artık içine giremediğim, tarzım değiştiği için dolapta bekleyen hiç bir şeyi saklamıyorum. Mobilya olarak da sadeleşmeye başladım ama daha yolun çok başındayım
Ben çok cüzi miktarlara koydum. Dip fiyat diyeyim siz anlayın. Amacım kar elde etmek değil evden eşya çıkarmaktı. Halen devam ediyorum uygulamayı aktif kullanmaya. Günlük 3 4 siparişim mutlaka oluyor. Öncelik çok satış yapmak dip fiyat taktiğini o nedenle kullandım. Dolap uygulama adım @burcucagan incelerseniz takipçi adetim ile alışveriş adetim arasındaki tutarlılığı görebilirsiniz. Fake takipçi öneri vs şeylerle uğraşmıyorum hiçikinci el uygulamasından ben de kızımın kıyafetlerini ve kendi kıyafetlerimi satmaya çalıştım ama hiç soran bile olmadı yaa, takipçi sayısı mı önemli sizce yoksa fiyatı mı çok indirmek lazım
Evren boşluk kabul etmez diyip motive olalım
beni
Kopyala yapıştır yapayım bi de gelecek miGelmiyor bildirim
Sağol canım.Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?