• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minimal kızların mayıs alışkanlık listesi

1- Anka Anka - parlak lavabo
2- Mia- Mia- kitap okuma
3- CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer günde 15 dakika temizlik
4- SUHAN SUHAN 15 dakika spor
5- Mikan Mikan günde 15 dakika temizlik
6- inciitanesi inciitanesi kitap okuma
7- Psidan Psidan kitap okuma
8- Aysen012 Aysen012 15 dakika temizlik
9- Kmsl Hnd Kmsl Hnd Temiz beslenme
10- S spleen 15 dakika spor

Başka katılmak isteyen arkadaşlar sizler de adınızı ekleyebilirsiniz :KK36: başlarken tablo yaparız

Benim en küçük oğlan oyuncak bebeğin saçlarını kesmiş peluş oyuncağın içini boşaltmış falan onlarla uğraştım. kızımın dişi apse yapmıştı. Eşim onu doktora götürmüştü. Götürememiş tabi yıkmış ortalığı her yerini yırtmış onu getirdi onu sakinleştirmeye çalıştım. Yalan oldu benim maraton
Allah şifa versin Anka.
Apse zor oluyor ya kendimden biliyorum.
Ağrır baya.
Antibiyotik tedavisi başladı mi Dr .apse için.
Direk çekecekler mi uyuşturup?

Minimal kızların mayıs alışkanlık listesi

1- Anka Anka - parlak lavabo
2- Mia- Mia- kitap okuma
3- CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer günde 15 dakika temizlik
4- SUHAN SUHAN 15 dakika spor
5- Mikan Mikan günde 15 dakika temizlik
6- inciitanesi inciitanesi kitap okuma
7- Psidan Psidan kitap okuma
8- Aysen012 Aysen012 15 dakika temizlik
9- Kmsl Hnd Kmsl Hnd Temiz beslenme
10- S spleen 15 dakika spor

Başka katılmak isteyen arkadaşlar sizler de adınızı ekleyebilirsiniz :KK36: başlarken tablo yaparız
Bir kez dahaa anladım temiz sağlıklı beslenmem gerektiğini Ayyy kendime bir kot pantolon bulamadım yaaaaqq
Siz nerden alıyorsunuz kot pantolon kilom çok aşırı değil 1.72 boy 72 kiloyum yokkk anacım bulamadım 😭😭😭

Allah şifa versin Anka.
Apse zor oluyor ya kendimden biliyorum.
Ağrır baya.
Antibiyotik tedavisi başladı mi Dr .apse için.
Direk çekecekler mi uyuşturup?
Gidememişler canım arabadan indirememiş eşim çok ağlamış üstünü yırtmış ellerini ısırmış dönmüş gelmiş mecburen. Yarın ben götürmeyi deneyeceğim olmazsa ilaçla uyutacağız maalesef:(

Gidememişler canım arabadan indirememiş eşim çok ağlamış üstünü yırtmış ellerini ısırmış dönmüş gelmiş mecburen. Yarın ben götürmeyi deneyeceğim olmazsa ilaçla uyutacağız maalesef:KK43:
Allah kolaylaştirsin inşallah.
Yarın senin yanında sakin olur umarım.
Dişler küçük yaşta hemen gidiyor ya.

Allah kolaylaştirsin inşallah.
Yarın senin yanında sakin olur umarım.
Dişler küçük yaşta hemen gidiyor ya.
Sağolasın canım inşallah bakalım. Ya fırçalatmıyor. Macun kullansam tükürmeyi bilmiyor. Diş fırçasını ısırıp duruyor fırçalarken su ter içinde kalıyorum. Çok da güçlü kaldırıp indirmeye gücüm yetmiyor artık. Öyle olunca Açıkcası her gün de hâlim olmuyor o kadar uğraşmaya benim yüzümden de oldu biraz:( ama ders oldu zar zor da olsa fırçalarım inşallah artık:(

Bir kez dahaa anladım temiz sağlıklı beslenmem gerektiğini Ayyy kendime bir kot pantolon bulamadım yaaaaqq
Siz nerden alıyorsunuz kot pantolon kilom çok aşırı değil 1.72 boy 72 kiloyum yokkk anacım bulamadım 😭😭😭
Çok da bulamayacak bi kilon yok canım 🤔

Sağolasın canım inşallah bakalım. Ya fırçalatmıyor. Macun kullansam tükürmeyi bilmiyor. Diş fırçasını ısırıp duruyor fırçalarken su ter içinde kalıyorum. Çok da güçlü kaldırıp indirmeye gücüm yetmiyor artık. Öyle olunca Açıkcası her gün de hâlim olmuyor o kadar uğraşmaya benim yüzümden de oldu biraz:KK43: ama ders oldu zar zor da olsa fırçalarım inşallah artık:KK43:
Yatmadan iki günde bir yenebilir macunla belki olur.

Ya da su içip yatarsa gargara görevi görür belki bilemedim ne iyi gelir.

Genetik de biraz bellki .
Yeğenim var sigara,çay ,kahve vs.adam gibi diş fırçalamaz .
Beyaz inci gibi dişi var.

Ben 16 yaşında 9 dolgu bir çekim yaptırdım düşün.

Diş minem sarı.

Benim oğlan da bana çekmiş çok abur cubur vermesem de dişler gitti.
Kan ilacı mahfetti minesi renk attı filan.Karardı.

Fly lady aylık alışkanlıkları
1- lavabonuzu parlatın. (lavaboda bulaşık biriktirme ve akşam yatmadan mutlaka topla)

2- günde 15 dakika temizlik( en dağınık yerlerden 15 dakika düzenle)

3- sabah kalkınca pijamaları çıkar ve ayakkabılara kadar giyin (ayakkabıyla rahat edemeyen sadede pijamaları çıkarabilir ama çalışanlara uymaz bu gerçi)

4- sabah yatağı topla

5- 15 dakika da olsa spor yap

6- suya dikkat et su içmeye odaklan

7- banyoyu temiz tut (sabahları hızlıca çok detaya girmeden klozet ve lavabo yıka ve yerleri kurut)

8- her gün 1 makine çamaşır yıka kurut katla kaldır

9- yatmadan önce rutini oluştur

10- kağıt dağınıklığı diyor. Ayrıntı için linke tık tık Monthly Habit: October – Paper Clutter | FlyLady.net

11- menü planlama

12- bakım
mavimli mavimli ben burada bir kaç tane yazdım. İstersen buradan istersen başka da seçebilirsin canım.

Yatmadan iki günde bir yenebilir macunla belki olur.

Ya da su içip yatarsa gargara görevi görür belki bilemedim ne iyi gelir.

Genetik de biraz bellki .
Yeğenim var sigara,çay ,kahve vs.adam gibi diş fırçalamaz .
Beyaz inci gibi dişi var.

Ben 16 yaşında 9 dolgu bir çekim yaptırdım düşün.

Diş minem sarı.

Benim oğlan da bana çekmiş çok abur cubur vermesem de dişler gitti.
Kan ilacı mahfetti minesi renk attı filan.Karardı.
Benim doğumlarda gitti hep. Aynen çok aburcubur yemez benim kızım da. Ama ayran süt yoğurt peynir hiç birini de yemez. Hayırlısı bakalım bu bi hallolsun da bi daha çıkmaz inşallah sıkıntı. Baya ceviz kadar şiş patlatmaz inşallah yarına kadar.
Yaa tamam son zamanlarda çok kilo aldım ama ne biliyim yok yok korkar hep 30 da bitiyor🤦‍♀️🤦‍♀️
Hımmm bilemedim canım. Ben lcw dan almıştım geçen sene bi daha almadım. 32 sanırım ya da 34 şu an olmuyor zaten 🤣🤣
Geçmiş olsun canım 🤲
Sağol canım 😘

Baya ceviz kadar şiş patlatmaz inşallah yarına kadar.
Yüzünde mi?
Antibiyotik direk verir aslında.

İlacı hangi formda veriyorsun?

Zaten şiş inmeden tedavi de yapmaz.

Benim ünv.de yüzümde sağ yanakta yumurta kadar olmuştu apse.

Okulda yüzümü kaldıramıyordum .

Dişçinin numarasi yok mu arayıp sorsan?

Back