Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evilish dolap üstü temizlediler diyince aklıma bu geldi. Düşecek diye yüreğim ağzımda izledim
![]()
Ebru YAZI on Instagram: "Takipçilerimden biri atmış robot süpürgeyle gardrop temizliği yaptığı videoyu 😃 bu videonun adı temizlikte sınır tanımayanlar adlı video olsun 😅 #roborocks5max #roborocks7 #roborock #robotsüpürge #robotsüpürgekullananlar #te
5,281 likes, 235 comments - benimevfikrim on April 26, 2022: "Takipçilerimden biri atmış robot süpürgeyle gardrop temizliği yaptığı videoyu 😃 bu videonun adı temizlikte sınır tanımayanlar adlı video olsun 😅 #roborocks5max #roborocks7 #roborock #robotsüpürge #robotsüpürgekullananlar #temizlik...www.instagram.com
Aynen akıllı işi değil zaten. Normal korseyi sezeryandan sonra takamazsın sanırım bu hemen aynı gün ayağa kalkarken takılıyor. Ben son ikide taktım çok rahat oldu. Afiyet olsun çıkmış mı erikler. Yani sen bana uyma tabii de benim refakatçim doğumdan sonra ertesi gün eve gidip gelecekti. O sırada onun yemeğini getirdiler. Bi kendiminkine baktım tatsız tuzsuz çorba 2 kaşık yoğurt içine 1 tane üzüm tanesi kaçmış hoşaf. Bi de onunkine baktım mercimek çorbası tas kebabı 1 salkım üzüm falan. Oturdum onunkileri yedimAyyBen buna asla cesaret edemem ya düşerse
Medical korsem yok ona bakayım, normal toparlayıcı korsem vardı sadece, şu ara bol bol erik yiyorum çünkü sonra yedirmeyecekler
![]()
kolay gelsinHer odaya 10 dakika şeklinde maratona başlıyorum işi olan takılsın peşime. 50 dakika yapıyor bizim evde girişe de el atarsam 60 olur.
kolay gelsin, iş yerimden manevi destek veriyorum. :)Her odaya 10 dakika şeklinde maratona başlıyorum işi olan takılsın peşime. 50 dakika yapıyor bizim evde girişe de el atarsam 60 olur.
Ay o kadar bilmiyorum ki foruma yazmayı. Benim burayı okuduğumu bilebileceğinizi bile düşünmemiştim.
sayfada etkinlik vardı.sizin nickide aşağıda görünce etiket yapmak isedim.belki katılırsınız sizde.hem yavaş yavaş çözersiniz formuAy o kadar bilmiyorum ki foruma yazmayı. Benim burayı okuduğumu bilebileceğinizi bile düşünmemiştim.![]()
kızlar yurt dışından yazana bir arkadaş var.onaptı acaba.yeni bebeği olcaktı bayadır girmedi.hatırlayan varmı
nasıl bir hafızan var arkadaşHepBaharOlsa mı acaba
Gereksiz bilgiler ansiklopedisi 1 ben 2nasıl bir hafızan var arkadaşevet profilden hatırladım
Neden yedirmeyecekler ?AyyBen buna asla cesaret edemem ya düşerse
Medical korsem yok ona bakayım, normal toparlayıcı korsem vardı sadece, şu ara bol bol erik yiyorum çünkü sonra yedirmeyecekler
![]()
Katılayım, çok iyi olur benim için desayfada etkinlik vardı.sizin nickide aşağıda görünce etiket yapmak isedim.belki katılırsınız sizde.hem yavaş yavaş çözersiniz formu