Dişinin üstünde canım ama dışardan da belli oluyor. Köpek dişinin üstü. Gündüz aramıştık işte getirin demiş götüremedik. Yarına randevu vermiş tekrar. İlaç kullanmıyoruz normalde. Bi kaç kez hasta oldu şurubu kustuğu için iğne vermişti. Diş için ilk defa kullanacak.

haklısınız bir yerden başlamak gerekiyor özellikle eski eşyalarımı bir atsam ruhen rahatlayacağıma çok inanıyorum
O zaman size de her gün 15 dakika eşya ayıklama yazayım. 15 dakika içinde eline bir çöp poşeti alıyorsun ve hiç düşünmeden uzun zamandır kullanmadığın, kullanılmayacak durumda olan vs eşyaları poşete katıp ağzını bağlıyorsun hemen çöpe gönderiyorsun. Kullanılacak durumda olanları da ihtiyacı olanlara gönderirsin sonra.

Sen eskiden çok tembeldin ben senle dalga geçerdim senin ahın tuttu galiba artık ben çok tembelim
Ha ha çalışkan olduğum söylenemez
Ya o zaman öğlenci idim ne güzel
Yatıp yatıp öğlen kahvaltı yapardım
Şimdi sabah 6.30 da ayakta

Sen tembel olsan kim inanır

Bi de birisi vardı bulaşık makinesini boşalttım tekrar doldurdum çalıştırdım yazmıştı bir makinelik bulaşığı nasıl biriktirdin kuzu demiştim şimdi benimkiler makineye sığmıyor o kimdi hatırlamıyorum

Eskilerden var mı başka kimse sitede ya?
11 mi oldu 12 mi

Geçen sene aklıma düşürdün yine hatırladın yaptım yedik

Maşallah hafıza süper.

Başka ne hatırlıyorsun dökül hadi
Öyle mi bak söylediğimi hatırlayamadım yakın zamanı siliyor demek ki beyin daha eskiyi hatırlıyor başka işte hepimiz kilo verirdik senin yüzünden birinci olamazdık o kalmış aklımda orda da kimin ahı tuttu bilmem ben de veremiyorum artık

Eskilerden var mı başka kimse sitede ya?
11 mi oldu 12 mi
Bilmiyorum ki kimler vardı hatırlamıyorum. İnnukla WhatsApp tan konuştuk uzun süre pandemiden sonra pek yazmadık. Mumu85 vardı ama başka takımdaydı tanıyor musun onunla arada konuşuyoruz WhatsApp tan. Bi bakayım boş kalınca kimler vardı.

Ha ha koptum ya
O günden bu güne çok değişmişim o zaman
Artık iradeliyim ya
Ama o zaman evin karşısında tatlıcı,çiğ köfteci,fırın hepsi vardı
Fırının dereotlu poğaçası efsaneydi her sabah nasıl dayanıp kilo vercen

Geçen sene eski sayfaları okudum bir metak ettim.

Bazı haftalar hepimiz artı geliyormuşuz

Evet innuk İstanbul'daydi hatta.
Mumu geçen sene takımlarda idi .
Ama bizim asıl tayfa yok ya.
Gerçi olsa da ben hatırlamam

Öyle mi bak söylediğimi hatırlayamadım yakın zamanı siliyor demek ki beyin daha eskiyi hatırlı
Çok yakın zaman değil ya 2020 de olabilir.
Ben diyet yaptığım sene işte.

Senin hafızaya laf yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…