Dişinin üstünde canım ama dışardan da belli oluyor. Köpek dişinin üstü. Gündüz aramıştık işte getirin demiş götüremedik. Yarına randevu vermiş tekrar. İlaç kullanmıyoruz normalde. Bi kaç kez hasta oldu şurubu kustuğu için iğne vermişti. Diş için ilk defa kullanacak.Yüzünde mi?
Antibiyotik direk verir aslında.
İlacı hangi formda veriyorsun?
Zaten şiş inmeden tedavi de yapmaz.
Benim ünv.de yüzümde sağ yanakta yumurta kadar olmuştu apse.
Okulda yüzümü kaldıramıyordum .
Dişçinin numarasi yok mu arayıp sorsan?
haklısınız bir yerden başlamak gerekiyor özellikle eski eşyalarımı bir atsam ruhen rahatlayacağıma çok inanıyorumSevdiğiniz ne varsa deneyin
Belki başta zor gelebilir ama imkansız değil
15 dakika evde spor olsun. Yürüyüs yapiyorum disarda ama evde yapmam gereken hareketler var hep ihmal ediyorum.mavimli ben burada bir kaç tane yazdım. İstersen buradan istersen başka da seçebilirsin canım.
O zaman size de her gün 15 dakika eşya ayıklama yazayım.haklısınız bir yerden başlamak gerekiyor özellikle eski eşyalarımı bir atsam ruhen rahatlayacağıma çok inanıyorum
Ekledim canım15 dakika evde spor olsun. Yürüyüs yapiyorum disarda ama evde yapmam gereken hareketler var hep ihmal ediyorum.
Sen eskiden çok tembeldin ben senle dalga geçerdim15 dk ev düzeni
TesekkürlerEkledim canım
Ha ha çalışkan olduğum söylenemezSen eskiden çok tembeldin ben senle dalga geçerdimsenin ahın tuttu galiba artık ben çok tembelim
Kaşar kızartırdın o kazınmış beynime seni gördükçe o geliyor aklımaHa ha çalışkan olduğum söylenemez
Ya o zaman öğlenci idim ne güzel
Yatıp yatıp öğlen kahvaltı yapardım
Şimdi sabah 6.30 da ayakta
Sen tembel olsan kim inanır
Geçen sene aklıma düşürdün yine hatırladın yaptım yedikKaşar kızartırdın o kazınmış beynime seni gördükçe o geliyor aklıma
Eskilerden var mı başka kimse sitede ya?Bi de birisi vardı bulaşık makinesini boşalttım tekrar doldurdum çalıştırdım yazmıştı bir makinelik bulaşığı nasıl biriktirdin kuzu demiştim şimdi benimkiler makineye sığmıyoro kimdi hatırlamıyorum
Öyle mi bak söylediğimi hatırlayamadım yakın zamanı siliyor demek ki beyin daha eskiyi hatırlıyorGeçen sene aklıma düşürdün yine hatırladın yaptım yedik
Maşallahhafıza süper.
Başka ne hatırlıyorsun dökül hadi
Bilmiyorum ki kimler vardı hatırlamıyorum. İnnukla WhatsApp tan konuştuk uzun süre pandemiden sonra pek yazmadık. Mumu85 vardı ama başka takımdaydı tanıyor musun onunla arada konuşuyoruz WhatsApp tan. Bi bakayım boş kalınca kimler vardı.Eskilerden var mı başka kimse sitede ya?
11 mi oldu 12 mi
Ha ha koptum yaÖyle mi bak söylediğimi hatırlayamadım yakın zamanı siliyor demek ki beyin daha eskiyi hatırlıyorbaşka işte hepimiz kilo verirdik senin yüzünden birinci olamazdık o kalmış aklımda orda da kimin ahı tuttu bilmem ben de veremiyorum artık
Evet innuk İstanbul'daydi hatta.Bilmiyorum ki kimler vardı hatırlamıyorum. İnnukla WhatsApp tan konuştuk uzun süre pandemiden sonra pek yazmadık. Mumu85 vardı ama başka takımdaydı tanıyor musun onunla arada konuşuyoruz WhatsApp tan. Bi bakayım boş kalınca kimler vardı.
Çok yakın zaman değil ya 2020 de olabilir.Öyle mi bak söylediğimi hatırlayamadım yakın zamanı siliyor demek ki beyin daha eskiyi hatırlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?