Evilish dolap üstü temizlediler diyince aklıma bu geldi. Düşecek diye yüreğim ağzımda izledim

Ayy Ben buna asla cesaret edemem ya düşerse Medical korsem yok ona bakayım, normal toparlayıcı korsem vardı sadece, şu ara bol bol erik yiyorum çünkü sonra yedirmeyecekler

Ayy Ben buna asla cesaret edemem ya düşerse Medical korsem yok ona bakayım, normal toparlayıcı korsem vardı sadece, şu ara bol bol erik yiyorum çünkü sonra yedirmeyecekler
Aynen akıllı işi değil zaten. Normal korseyi sezeryandan sonra takamazsın sanırım bu hemen aynı gün ayağa kalkarken takılıyor. Ben son ikide taktım çok rahat oldu. Afiyet olsun çıkmış mı erikler. Yani sen bana uyma tabii de benim refakatçim doğumdan sonra ertesi gün eve gidip gelecekti. O sırada onun yemeğini getirdiler. Bi kendiminkine baktım tatsız tuzsuz çorba 2 kaşık yoğurt içine 1 tane üzüm tanesi kaçmış hoşaf. Bi de onunkine baktım mercimek çorbası tas kebabı 1 salkım üzüm falan. Oturdum onunkileri yedim üzümü yemesem iyiydi tabi

Ay o kadar bilmiyorum ki foruma yazmayı. Benim burayı okuduğumu bilebileceğinizi bile düşünmemiştim.
sayfada etkinlik vardı.sizin nickide aşağıda görünce etiket yapmak isedim.belki katılırsınız sizde.hem yavaş yavaş çözersiniz formu

kızlar yurt dışından yazana bir arkadaş var.onaptı acaba.yeni bebeği olcaktı bayadır girmedi.hatırlayan varmı

Benim en küçük oğlan oyuncak bebeğin saçlarını kesmiş peluş oyuncağın içini boşaltmış falan onlarla uğraştım. kızımın dişi apse yapmıştı. Eşim onu doktora götürmüştü. Götürememiş tabi yıkmış ortalığı her yerini yırtmış onu getirdi onu sakinleştirmeye çalıştım. Yalan oldu benim maraton

Bende 1 senedir bu süreci oturtmak için çalışıyorum. 2 çocuğum var dolayısı ile minimal yaşamın ucuna değsem şanslı sayılırım. 1 sene içinde 4 bavul kıyafetimi 2. El uygulamalardan sattım. Bir o kadar da giysi kutularına bıraktım. Kıyıp giyemeğim için artık içine giremediğim, tarzım değiştiği için dolapta bekleyen hiç bir şeyi saklamıyorum. Mobilya olarak da sadeleşmeye başladım ama daha yolun çok başındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…