- 29 Ocak 2017
- 4.371
- 8.365
- 158
çok tşk ederimsağlıklı mutlu nice yılların olsunnn
Yaa sağlıkla kucağına almayı nasip etsinyazmayı unuttumm merhaba kızlar, yenibirben eski nickim, hayatımda yeni bir sayfa açtıkça nick değiştiriyorum4 aylık hamileyim oğlum olacak inşallah
hayırlı olsunn. ne güzel bir haberyazmayı unuttumm merhaba kızlar, yenibirben eski nickim, hayatımda yeni bir sayfa açtıkça nick değiştiriyorum4 aylık hamileyim oğlum olacak inşallah
Bayram sonu başlıcaz iyice düşünayy ben 15 dk temzliliğimi seçseydim.aklım onda kaldı bak şimdi
Ayyy çok gelmek isterim aslında 21 güne dikkatli beslenmek filan olabilir ama bayramda nasıl olur bilmiyorum
Bayramdan sonra olacakAyyy çok gelmek isterim aslında 21 güne dikkatli beslenmek filan olabilir ama bayramda nasıl olur bilmiyorum
Bakalım karar veririm canım
Tamam canım o zaman ben beslenme üzerine yaparım 21Bayramdan sonra olacak
Minimal kızların mayıs alışkanlık listesi
1-Anka - parlak lavabo
2-Mia- kitap okuma
3-CKbeautyandsheer günde 15 dakika temizlik
4-SUHAN 15 dakika spor
5-Mikan günde 15 dakika temizlik
6-inciitanesi kitap okuma
7-Psidan kitap okuma
8-Aysen012 15 dakika temizlik
Başka katılmak isteyen arkadaşlar sizler de adınızı ekleyebilirsinizbaşlarken tablo yaparız
Ayy gelsin artık hayırlısıyla
Sağ salim kucağına al inşallah canım. 4 sezaryen oldum ben de tekrar girsem tekrar korkarım çok normal yani.Sezaryen3. Olduğu halde çok korkuyorum
Ben de dün yardımcı çağırdım tekrar cam kapı, gardırop üstleri vs silindi, avizelerim silindi balkonlar yıkandı, ben de bugün çamaşır yıkarım 1 makine, cuma günü pedikür yaptırmaya gidicem, kullanmadığım fincan takımım vardı onu sattım letgodan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?