Çocuklar için yasak yok artık zaten her gün aynı manzarayla karşılaşabilirsinDenize cesaret edemedik biz de. Çok severiz ama hem kalabalık, hem de sonbahar gibi bir rüzgar var. Zevki çıkmaz bizce böyle havada. Zaten bu yıl herşey ilginç...
Gittiğimiz yerde kimseler yoktu.Sonra bir nişanlı çift geldi. Fotoğrafçı fotoğraflarını çekti. Gittiler.
Bugün çocuklara serbest gün olunca çarşı pazar park deniz dolu oluyor. Dün yakındaki parka uğrayalım dedim de, 10-15 ortaokulu çocuk kaydırağı işgal etmişler, iç içe oturuyorlardı mesela. Buraya bir daha gelmeyelim dedik.
Artık tedbirler de olmayınca kendimizi daha fazla korumalıyız psikolojisinden, mümkün olduğunca sakin yerlerde zaman geçirmek istiyoruz.
Ne güzel bir gün olmuş sizin içinBugün baktım ki enerjim yok, arkadaşı arayıp dere boyu, meşe, karaağaç, çınar gibi ağaçların olduğu bir yere gidip gidemeyeceğimizi sordum. Gidelim dedi. Hazırlanma süremin kısa oluşu yayılmamı engelledi.
Bende o gazla çocuklara menemen yaptım. Ayran derken kahvaltı bitti. Mutfağı topladım. Bulaşıkları yerleştirdim. Elde yıkanacak bir iki şeyi yıkadım. Hızlıca tuvalet banyoyu yıkadım. Çamaşırı toplayıp katlayıp yerleştirdim. ( Artık çoğunlukla ipten toplarken katlayıp yerleştiriyorum. Evet gel-git çok oluyor ama sonraya kalmasından daha iyi.) Yatak odası dağınıklığını topladım. Dere kenarı demek, suda yürümek, düşmek, ıslanmak demek. O yüzden yedek çamaşır ayarladım.
Arkadaşı aradım aşağıya inmesi için. Bir güzel yerleştik arabaya. Araba çalışmıyor !Dene dene olmayınca eşim geldi baktı. Çalıştırdık şükür ve yola koyulduk.
Arkadaşımla keyfimize göre bir yer bulduk. Kitaptaki bilgileri paylaştık. Piknik yaptık. Yürüyüşe çıktık. Yeşil, su şırıltısı, küçük tarihi köprü ve huzur... Dönerken de yolda bulduğumuz zahteri topladık. Kısa günün kârı. Arkadaşımın annesi yoğun bakımda. Ona da iyi geldi bana da...
Umarım herkesin işleri gönlüne göre hayırlı bir şekilde kolaylıkla hallolur.
Yok olmaz galiba. Olur mu yoksaaaa tüh ya iade olmaz mi acaba
sağol belleSelam kızlar.. nasılsınız görüşmeyeli?
Ben de köydeki evdeyim annem ve kızımla. Mis gibi temiz hava iyi geldi. Park, bahçe, kumsal, dere gezdik bir kaç gün. Burda herkesin evi müstakil ve bahçeli. Sosyal mesafe kurallarına uyuluyor. Kimse kimseyi öpmüyor, ev oturması yapmıyor ancak bahçelerde oturuluyor.
Bugün temizlik yaptık 1 poşet süs eşyası, 4 sehpa, 1 çerçeveli resim, müzik seti ve 2 kolon attık. Annem evden çıkardıklarıma birşey demediği gibi nasıl olmuş diye sorduğumda ev baya ferahladı dedi çok mutlu oldum :)
SUHAN geri dönmene sevindim özlettin :)
Mia- evi tepeden tırnağa elden geçirmişsin süper
Ne güzel... okuyunca çok heveslendim. Müstakil bahçeli ev hayali çok güzel. Ay sonunda bizde köyde işlemlere başlayacağız. Yani belediyeden izinler vs. Daha tam bilmiyoruz. Ama hızlı olursa (20 gün iznimiz var) hayalimi gerçeğe dönüştürmek için adım atmış olacağız :) Yapabildiğimiz kadar. Kısmetse ilerde bizde sizin köylüler gibi bahçede oturabileceğiz inşallah :)Selam kızlar.. nasılsınız görüşmeyeli?
Ben de köydeki evdeyim annem ve kızımla. Mis gibi temiz hava iyi geldi. Park, bahçe, kumsal, dere gezdik bir kaç gün. Burda herkesin evi müstakil ve bahçeli. Sosyal mesafe kurallarına uyuluyor. Kimse kimseyi öpmüyor, ev oturması yapmıyor ancak bahçelerde oturuluyor.
Bugün temizlik yaptık 1 poşet süs eşyası, 4 sehpa, 1 çerçeveli resim, müzik seti ve 2 kolon attık. Annem evden çıkardıklarıma birşey demediği gibi nasıl olmuş diye sorduğumda ev baya ferahladı dedi çok mutlu oldum :)
eskiden de tül mü vardı orda yine? gözün alışmamıştır belki.Benimkiler de uyumdı. Çamaşırları katladım bu arada. Akşam yemeğinden sonra mutfağımı yeniden topladım. Tül perde almıştık gelinlik gibi oldu canım sıkıldı. Güya sade perde diye aldım
olabilir tabi ki de, ölçü verip özel mi diktirmiştin ki?Yok olmaz galiba. Olur mu yoksahiç aklıma gelmedi öyle ihtimal
Bizim balkon biraz büyük sayılır. Bina yapılırken çok söylemişler musluk koyun balkona diye. Müteahit koymamışdün wc+banyoyu temziledim. çocuklarla eşim beraber. neyseki mutfak çok dağılmamıştı.üstten toparlma yaptım.ev süprülmüştü.tüm odaları sildim.bugünde çamaşır atarım.haftasonu evde olmayacağız.bikaç parça kıyafet var onları baza altı yapacağım.balkonun teki yıkandı diğeri duruyor.o tarafı yıkamaya çok üşeniyorum
Çok teşekkür ederimNe güzel bir gün olmuş sizin içinhem verimli hem eğlenceli
Arkadaşınızın annesi için de çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
Bazen tüm perdeleri çift cam arası stor, jaluzi yapıp geçsem de hiç perde işiyle uğraşmasam dediğim oluyor.Yok olmaz galiba. Olur mu yoksahiç aklıma gelmedi öyle ihtimal
Sağol bellezam inş düzeni koruruzSelam kızlar.. nasılsınız görüşmeyeli?
Bazen tüm perdeleri çift cam arası stor, jaluzi yapıp geçsem de hiç perde işiyle uğraşmasam dediğim oluyor.
Benimkiler tüm ev katlamalı perde ve hiçbiri ütülenmeden asılmıyor. Öyle kırışıyor yıkanınca. Düşün halimi...
Genelde satıcılar satana kadar çok iyi ama sattıktan sonra aynı ilgiyi göstermiyor.Ölçü özel kesildiği için sanırım geri almaz ama denemekte fayda var tabii. Keşke içine sinseydi...
Evet canım tül vardı. Adam geldi ölçtü biçti dikti taktı gitti :))eskiden de tül mü vardı orda yine? gözün alışmamıştır belki.
olabilir tabi ki de, ölçü verip özel mi diktirmiştin ki?
Katlamalı perde nasıl oluyor bilmiyorum. Bu da ütü istemez inşallah 13 metre perdeden dikti.Bazen tüm perdeleri çift cam arası stor, jaluzi yapıp geçsem de hiç perde işiyle uğraşmasam dediğim oluyor.
Benimkiler tüm ev katlamalı perde ve hiçbiri ütülenmeden asılmıyor. Öyle kırışıyor yıkanınca. Düşün halimi...
Genelde satıcılar satana kadar çok iyi ama sattıktan sonra aynı ilgiyi göstermiyor.Ölçü özel kesildiği için sanırım geri almaz ama denemekte fayda var tabii. Keşke içine sinseydi...
okadar haklısınki.çoğunluk eşime yıkatıyorum oratarfı .su taşıyoruzBizim balkon biraz büyük sayılır. Bina yapılırken çok söylemişler musluk koyun balkona diye. Müteahit koymamışTaa tuvaletten hortum çekip yıkıyoruz. E haliyle yorucu ve üşenme sebebi. Zaten hortumu çekince balkondu bahçe sulamaydı... Herşeyi aradan çıkarmaya çalışıyoruz.
Benim de salon hariç diğer yerler zebra.Benim tamda öyle. Evde tek bir tül yada güneşlik yok. Hepsi zebra. Perde bana yığıntı ve kalabalık yapıyor gibi geliyor. Fazla geliyor. salondan yatak odasına kadar zebra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?