Çocuklar için yasak yok artık zaten her gün aynı manzarayla karşılaşabilirsin

Ne güzel bir gün olmuş sizin için hem verimli hem eğlenceli
Arkadaşınızın annesi için de çok geçmiş olsun rabbim şifa versin

sağol belle

dün wc+banyoyu temziledim. çocuklarla eşim beraber. neyseki mutfak çok dağılmamıştı.üstten toparlma yaptım.ev süprülmüştü.tüm odaları sildim.bugünde çamaşır atarım.haftasonu evde olmayacağız.bikaç parça kıyafet var onları baza altı yapacağım.balkonun teki yıkandı diğeri duruyor.o tarafı yıkamaya çok üşeniyorum

Ne güzel... okuyunca çok heveslendim. Müstakil bahçeli ev hayali çok güzel. Ay sonunda bizde köyde işlemlere başlayacağız. Yani belediyeden izinler vs. Daha tam bilmiyoruz. Ama hızlı olursa (20 gün iznimiz var) hayalimi gerçeğe dönüştürmek için adım atmış olacağız :) Yapabildiğimiz kadar. Kısmetse ilerde bizde sizin köylüler gibi bahçede oturabileceğiz inşallah :)

Benimkiler de uyumdı. Çamaşırları katladım bu arada. Akşam yemeğinden sonra mutfağımı yeniden topladım. Tül perde almıştık gelinlik gibi oldu canım sıkıldı. Güya sade perde diye aldım
eskiden de tül mü vardı orda yine? gözün alışmamıştır belki.
Yok olmaz galiba. Olur mu yoksa hiç aklıma gelmedi öyle ihtimal
olabilir tabi ki de, ölçü verip özel mi diktirmiştin ki?

Bizim balkon biraz büyük sayılır. Bina yapılırken çok söylemişler musluk koyun balkona diye. Müteahit koymamış Taa tuvaletten hortum çekip yıkıyoruz. E haliyle yorucu ve üşenme sebebi. Zaten hortumu çekince balkondu bahçe sulamaydı... Herşeyi aradan çıkarmaya çalışıyoruz.

Ne güzel bir gün olmuş sizin için hem verimli hem eğlenceli
Arkadaşınızın annesi için de çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
Çok teşekkür ederim Anka . Çocukları bahçede doğada büyütmek çok daha kolay malûm. Evlere sığamıyorlar.

Yok olmaz galiba. Olur mu yoksa hiç aklıma gelmedi öyle ihtimal
Bazen tüm perdeleri çift cam arası stor, jaluzi yapıp geçsem de hiç perde işiyle uğraşmasam dediğim oluyor.
Benimkiler tüm ev katlamalı perde ve hiçbiri ütülenmeden asılmıyor. Öyle kırışıyor yıkanınca. Düşün halimi...
Genelde satıcılar satana kadar çok iyi ama sattıktan sonra aynı ilgiyi göstermiyor. Ölçü özel kesildiği için sanırım geri almaz ama denemekte fayda var tabii. Keşke içine sinseydi...

Sağol bellezam inş düzeni koruruz

Selam kızlar
Bugün koltuk silecektim ama ablamlar gelecek.
O yüzden yarına kaldı

Bugün ütü yapacağım 5 parca var
Patates salatası ve milföy yapacağım
Buzlugu azaltalim biraz
Akşam için yemek barbunya yapacağım havuçlar bitsin

Kızımla parka giderim
Evde de top savaşı yapariz

Benim tamda öyle. Evde tek bir tül yada güneşlik yok. Hepsi zebra. Perde bana yığıntı ve kalabalık yapıyor gibi geliyor. Fazla geliyor. salondan yatak odasına kadar zebra :)

eskiden de tül mü vardı orda yine? gözün alışmamıştır belki.

olabilir tabi ki de, ölçü verip özel mi diktirmiştin ki?
Evet canım tül vardı. Adam geldi ölçtü biçti dikti taktı gitti :))
Sabah ola hayrola derler ya güneş doğunca çok güzel oldu. Gece altında güneşlik olduğu için model belli olmuyor ama güneşliği açınca çok hoşuma gitti çok şükür canım çok sıkışmıştı akşam

Katlamalı perde nasıl oluyor bilmiyorum. Bu da ütü istemez inşallah 13 metre perdeden dikti. Zebra mutfakta seviyorum diğer odalarda ofis gibi geliyor bana. Zevk meselesi tabii. Güneş doğunca çok sevdim çok şükür

okadar haklısınki.çoğunluk eşime yıkatıyorum oratarfı .su taşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…