• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilmiyorum ya çok kafama takılıyor işler bitmiyor hiç.
Oturma odası giriş çocuk odası tamam.
Çamaşırları park yatağa doldurdum yatak odasını süpürdüm
Salon da tamam

Şimdi mutfağa giriyorum dua edin :KK17:

kolay gelsin ankam, 10 dk sonra bitti dersin sen çabuk karışsa da pratikçe topluyosun sen maşallah sana :nazar:

küçükmüş daha annesi:nazar:

Evet ya küçük daha benim pamuğum 😍
Bazen işleri çok takıyorum, günlük rutinlerim var onları yapamazsam içim rahat etmiyor ama sonra kızıma bakıyorum, bu zamanları bir daha gelmeyecek, belki tekrar anne olmak da nasip olmayacak, o yüzden her anın tadını çıkaralım diyorum.
Bol bol sarılıp kahkaha atıp oyun oynuyoruz dans ediyoruz.
Zaten çocuk o doyumu alınca bir süre bensiz de durabiliyor ben de o sırada mutfağı odaları falan topluyorum,uyuyunca da yemekleri ayarlıyorum işte günler geçip gidiyor 😇

Kızım bu gece daha doğrusu sabaha karşı 4te uyandı 🤦🏻‍♀️ 7.30a kadar uyumadı.
Öyle olunca da günlük düzenimiz şaştı ben de işlere konsantre olamadım, kahvaltıyı bile eşim hazırlamasaydı yapacak halim yoktu uykusuzluktan. Şimdi de öğle uykusuna geçti ama ben hala kalkıp da bir şey yapamıyorum
Şu saate kadar yaptığım yararlı şeyler ütü yapmak ve kızıma pankek yapmak 😀 bir de bol bol oyun oynadık dans ettik güldük enerji bitti 🙈

benim işlerimde bitti ama yüzeysel yaptim dağınıklık topla sil süpür toz al banyoyu yikadim cok yoruldum o kadar sıcakki soğuk kahve olaydı süper olurdu 🤣
Eline sağlık canım.
Benim çamaşırlar kaldı onları da sonra katlarım artık. Soğuk kahve oluyor benim genelde ben içene kadar soğuyor 🤪

oğlum uyur diye umuyorum bu ara bitmek bilmeyen bir enerjisi var. Dizimin son sezon finalini izliycem 🤪 sonra duşa girerim gratis indirimde bi sürü kağıt maske aldım onlardan yaparım bime de gelecek maske 3 liraya hemde bulursam alcam
Benimkiler de uyumdı. Çamaşırları katladım bu arada. Akşam yemeğinden sonra mutfağımı yeniden topladım. Tül perde almıştık gelinlik gibi oldu canım sıkıldı. Güya sade perde diye aldım:işsiz:

Bugün baktım ki enerjim yok, arkadaşı arayıp dere boyu, meşe, karaağaç, çınar gibi ağaçların olduğu bir yere gidip gidemeyeceğimizi sordum. Gidelim dedi. Hazırlanma süremin kısa oluşu yayılmamı engelledi.😄

Bende o gazla çocuklara menemen yaptım. Ayran derken kahvaltı bitti. Mutfağı topladım. Bulaşıkları yerleştirdim. Elde yıkanacak bir iki şeyi yıkadım. Hızlıca tuvalet banyoyu yıkadım. Çamaşırı toplayıp katlayıp yerleştirdim. ( Artık çoğunlukla ipten toplarken katlayıp yerleştiriyorum. Evet gel-git çok oluyor ama sonraya kalmasından daha iyi.) Yatak odası dağınıklığını topladım. Dere kenarı demek, suda yürümek, düşmek, ıslanmak demek. O yüzden yedek çamaşır ayarladım.
Arkadaşı aradım aşağıya inmesi için. Bir güzel yerleştik arabaya. Araba çalışmıyor !🙄🤯 Dene dene olmayınca eşim geldi baktı. Çalıştırdık şükür ve yola koyulduk.
Arkadaşımla keyfimize göre bir yer bulduk. Kitaptaki bilgileri paylaştık. Piknik yaptık. Yürüyüşe çıktık. Yeşil, su şırıltısı, küçük tarihi köprü ve huzur... Dönerken de yolda bulduğumuz zahteri topladık. Kısa günün kârı. Arkadaşımın annesi yoğun bakımda. Ona da iyi geldi bana da...
Umarım herkesin işleri gönlüne göre hayırlı bir şekilde kolaylıkla hallolur. 🥰

Bugün denize gidelim dedik, yazlıkçılar doldurmuş çok kalabalık olunca hiç inmeyelim dedim ve döndük. Kayınvalidemlere uğrayıp çay içtik. Gelince çocukları yıkadım.

Yarın öğretmen arkadaşlarla okul bahçesinde buluşup kahve içeceğiz. Çok heyecanlıyım yine 😅 şaka maka çok özledim, okulu da arkadaşları da sosyalleşmeyi de.

Ay sonu da memlekete gideceğiz sanırım. Annemin evi müstakil bahçeli. Çocuklar için iyi olacak. Tabi benim için de😊

Bugün denize gidelim dedik, yazlıkçılar doldurmuş çok kalabalık olunca hiç inmeyelim dedim ve döndük. Kayınvalidemlere uğrayıp çay içtik. Gelince çocukları yıkadım.

Yarın öğretmen arkadaşlarla okul bahçesinde buluşup kahve içeceğiz. Çok heyecanlıyım yine 😅 şaka maka çok özledim, okulu da arkadaşları da sosyalleşmeyi de.

Ay sonu da memlekete gideceğiz sanırım. Annemin evi müstakil bahçeli. Çocuklar için iyi olacak. Tabi benim için de😊
Denize cesaret edemedik biz de. Çok severiz ama hem kalabalık, hem de sonbahar gibi bir rüzgar var. Zevki çıkmaz bizce böyle havada. Zaten bu yıl herşey ilginç...🙄
Gittiğimiz yerde kimseler yoktu.🧡🤗 Sonra bir nişanlı çift geldi. Fotoğrafçı fotoğraflarını çekti. Gittiler.

Bugün çocuklara serbest gün olunca çarşı pazar park deniz dolu oluyor. Dün yakındaki parka uğrayalım dedim de, 10-15 ortaokulu çocuk kaydırağı işgal etmişler, iç içe oturuyorlardı mesela. Buraya bir daha gelmeyelim dedik. 🙄

Artık tedbirler de olmayınca kendimizi daha fazla korumalıyız psikolojisinden, mümkün olduğunca sakin yerlerde zaman geçirmek istiyoruz.😊

Denize cesaret edemedik biz de. Çok severiz ama hem kalabalık, hem de sonbahar gibi bir rüzgar var. Zevki çıkmaz bizce böyle havada. Zaten bu yıl herşey ilginç...🙄
Gittiğimiz yerde kimseler yoktu.🧡🤗 Sonra bir nişanlı çift geldi. Fotoğrafçı fotoğraflarını çekti. Gittiler.

Bugün çocuklara serbest gün olunca çarşı pazar park deniz dolu oluyor. Dün yakındaki parka uğrayalım dedim de, 10-15 ortaokulu çocuk kaydırağı işgal etmişler, iç içe oturuyorlardı mesela. Buraya bir daha gelmeyelim dedik. 🙄

Artık tedbirler de olmayınca kendimizi daha fazla korumalıyız psikolojisinden, mümkün olduğunca sakin yerlerde zaman geçirmek istiyoruz.😊
Aynen öyle, kimse umarsamıyor gibi bizim daha çok dikkat etmemiz gerekiyor böyle olunca. Biz normalde uzak bir koy var oraya gideriz. Tenha olur suyu da çok temiz. Ama geç çıkına yakında bir yer olsun dedik ama kalabalığı görünce vazgeçtik. Biz de el değmemiş yerlere gitme taraftarıyız, parka gitmeyiz daha uzun bir süre :)

Selam kızlar.. nasılsınız görüşmeyeli?
Ben de köydeki evdeyim annem ve kızımla. Mis gibi temiz hava iyi geldi. Park, bahçe, kumsal, dere gezdik bir kaç gün. Burda herkesin evi müstakil ve bahçeli. Sosyal mesafe kurallarına uyuluyor. Kimse kimseyi öpmüyor, ev oturması yapmıyor ancak bahçelerde oturuluyor.

Bugün temizlik yaptık 1 poşet süs eşyası, 4 sehpa, 1 çerçeveli resim, müzik seti ve 2 kolon attık. Annem evden çıkardıklarıma birşey demediği gibi nasıl olmuş diye sorduğumda ev baya ferahladı dedi çok mutlu oldum :)

SUHAN SUHAN geri dönmene sevindim özlettin :)

Mia- Mia- evi tepeden tırnağa elden geçirmişsin süper

Back