- 23 Eylül 2013
- 24.611
- 50.588
- 798
Aynen iyi olacak sanki, erkenden gibi de geliyorDün kisliklarin Birazini kaldırdım bugün yazliklardan çıkarırım diye düşündüm bende![]()

Kesin çıkartacağım yazlıkları karar verdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen iyi olacak sanki, erkenden gibi de geliyorDün kisliklarin Birazini kaldırdım bugün yazliklardan çıkarırım diye düşündüm bende![]()
Haftaya soğuklar tekrar geliyor diyolar amaAynen iyi olacak sanki, erkenden gibi de geliyor
Kesin çıkartacağım yazlıkları karar verdim![]()
Bilemiyorum canım Almaya iyi bir eğitim şansı olur tabi gitmese pişman olur mu sonradan o da varKızlar size bişey soracağım
Oğlumun okulunda Almanya ya gidebileceği bir sene orda okuyabileceği burslu bir program var
Dün başvuru yaptım ama oğlum benden bir sene ayrı kalmaya dayanabilecek misin filan dedi içime dert oldu sözü
Eğitimin için dayanırım yaa sen de istiyorsan dedim
Kazanıp kazanamayacağı kesin değil ama kazanırsa gerçekten dayanabilir miyim bilmiyorum
Siz olsanız gönderir miydiniz
Sonuçta seneye 16 olacak
Ünv için de ayrı kalmak zorunda kalacağız
Bebek değil ama yine de gözümde küçük
Geri çıkartırız kışlıklarıHaftaya soğuklar tekrar geliyor diyolar ama
Donmayız inşallah![]()
Çıkar çıkar en kötü 16 17 derece olur onu da hırka felan atlatırızAynen iyi olacak sanki, erkenden gibi de geliyor
Kesin çıkartacağım yazlıkları karar verdim![]()
Evet öyle yaparızÇıkar çıkar en kötü 16 17 derece olur onu da hırka felan atlatırız![]()
Himm ben gönderirdim sanırım eğitimi içinKızlar size bişey soracağım
Oğlumun okulunda Almanya ya gidebileceği bir sene orda okuyabileceği burslu bir program var
Dün başvuru yaptım ama oğlum benden bir sene ayrı kalmaya dayanabilecek misin filan dedi içime dert oldu sözü
Kazanıp kazanamayacağı kesin değil ama kazanırsa gerçekten dayanabilir miyim bilmiyorum
Sonuçta seneye 16 olacak
Yaa ben de böyle kararsızımHimm ben gönderirdim sanırım eğitimi için
Bilemedim göndermeye de bilirim![]()
Evet onun için bulunmaz bir fırsatBilemiyorum canım Almaya iyi bir eğitim şansı olur tabi gitmese pişman olur mu sonradan o da var
Hayırlısı olsunEvet onun için bulunmaz bir fırsat
Dil için de çok iyi olacak
Güzel bir deneyim olacak
Ama işte amalar var![]()
Geri koy yerineHurçları çıkarttım ve tıkandım kaldım
Çok iş çıktı ya![]()
Ben koyarken baya elemisim simdi yine baktım doğru düzgün biseyimiz kalmamış çok az kalmış yazlıklarHurçları çıkarttım ve tıkandım kaldım
Çok iş çıktı ya![]()
EyvahBen koyarken baya elemisim simdi yine baktım doğru düzgün biseyimiz kalmamış çok az kalmış yazlıklar
Oğluma hiç olmaz zaten olur diye bı kaç parça ayırdım onlarda olmazsa battık![]()
Çok geçGeri koy yerine![]()
Benim oğlanın da hiç kalmamış yazlığı kışlığıBen koyarken baya elemisim simdi yine baktım doğru düzgün biseyimiz kalmamış çok az kalmış yazlıklar
Oğluma hiç olmaz zaten olur diye bı kaç parça ayırdım onlarda olmazsa battık![]()
Havalanmış olurGeri koy yerine![]()
Benim oğlanın da hiç kalmamış yazlığı kışlığı
Bir süredir babasının dolabından giyiniyordu
İki tshirt bir sweat iki şort kalmış kendi dolabında
Biz de kesin battık
Ağlaya ağlaya da olsa gönderirdim sanırımKızlar size bişey soracağım
Sonuçta seneye 16 olacak
Ellerine sağlıkYazlık mevsimlik tshirt bluzlari çıkarttım
Şortları elbiseleri henüz çıkaramadım onlar acil değil.
Hazır bazayi açmışken Eylülün kıyafetlerini çıkarttım kisliktan biraz eleme yaptık yazlık olanlarida giymem dediklerini ayırdı tarzı değişiyor![]()
Eşimin kıyafetlerini de çıkarttım sadece üst ve şortları vardı zaten.
Kızımın hatıra olarak sakladığım deri şapka kumaşı dökülmeye başlamış onu eledik malesef
Semsiyesini ucutmasini odasına koydu bu yıl kullanmazsa eleriz
Yılbaşı ağacı eledim.
Baza altında kiyafetler dışında misafir yorganlari kaldı iyi oldu.