Bilmiyorum ya çok kafama takılıyor işler bitmiyor hiç.Sizin nüfus fazla canım çok normal
Bilmiyorum ya çok kafama takılıyor işler bitmiyor hiç.
Oturma odası giriş çocuk odası tamam.
Çamaşırları park yatağa doldurdum yatak odasını süpürdüm
Salon da tamam
Şimdi mutfağa giriyorum dua edin
Emzirme molası verdim sonra devam inşallah.kolay gelsin ankam, 10 dk sonra bitti dersin sen çabuk karışsa da pratikçe topluyosun sen maşallah sana
Karıştırmasam olacak da işte onu çözemedim bi türlükolay gelsin ankam, 10 dk sonra bitti dersin sen çabuk karışsa da pratikçe topluyosun sen maşallah sana
küçükmüş daha annesi
benim işlerimde bitti ama yüzeysel yaptim dağınıklık topla sil süpür toz al banyoyu yikadim cok yoruldum o kadar sıcakki soğuk kahve olaydı süper olurduMutfağımı da topladım süpürdüm ocağımı sildim. Bi kahveyi hakettim bence
Eline sağlık canım.benim işlerimde bitti ama yüzeysel yaptim dağınıklık topla sil süpür toz al banyoyu yikadim cok yoruldum o kadar sıcakki soğuk kahve olaydı süper olurdu
Eline sağlık canım.
Benim çamaşırlar kaldı onları da sonra katlarım artık. Soğuk kahve oluyor benim genelde ben içene kadar soğuyor
Benimkiler de uyumdı. Çamaşırları katladım bu arada. Akşam yemeğinden sonra mutfağımı yeniden topladım. Tül perde almıştık gelinlik gibi oldu canım sıkıldı. Güya sade perde diye aldımoğlum uyur diye umuyorum bu ara bitmek bilmeyen bir enerjisi var. Dizimin son sezon finalini izliycemsonra duşa girerim gratis indirimde bi sürü kağıt maske aldım onlardan yaparım bime de gelecek maske 3 liraya hemde bulursam alcam
Denize cesaret edemedik biz de. Çok severiz ama hem kalabalık, hem de sonbahar gibi bir rüzgar var. Zevki çıkmaz bizce böyle havada. Zaten bu yıl herşey ilginç...Bugün denize gidelim dedik, yazlıkçılar doldurmuş çok kalabalık olunca hiç inmeyelim dedim ve döndük. Kayınvalidemlere uğrayıp çay içtik. Gelince çocukları yıkadım.
Yarın öğretmen arkadaşlarla okul bahçesinde buluşup kahve içeceğiz. Çok heyecanlıyım yineşaka maka çok özledim, okulu da arkadaşları da sosyalleşmeyi de.
Ay sonu da memlekete gideceğiz sanırım. Annemin evi müstakil bahçeli. Çocuklar için iyi olacak. Tabi benim için de
Aynen öyle, kimse umarsamıyor gibi bizim daha çok dikkat etmemiz gerekiyor böyle olunca. Biz normalde uzak bir koy var oraya gideriz. Tenha olur suyu da çok temiz. Ama geç çıkına yakında bir yer olsun dedik ama kalabalığı görünce vazgeçtik. Biz de el değmemiş yerlere gitme taraftarıyız, parka gitmeyiz daha uzun bir süre :)Denize cesaret edemedik biz de. Çok severiz ama hem kalabalık, hem de sonbahar gibi bir rüzgar var. Zevki çıkmaz bizce böyle havada. Zaten bu yıl herşey ilginç...
Gittiğimiz yerde kimseler yoktu.Sonra bir nişanlı çift geldi. Fotoğrafçı fotoğraflarını çekti. Gittiler.
Bugün çocuklara serbest gün olunca çarşı pazar park deniz dolu oluyor. Dün yakındaki parka uğrayalım dedim de, 10-15 ortaokulu çocuk kaydırağı işgal etmişler, iç içe oturuyorlardı mesela. Buraya bir daha gelmeyelim dedik.
Artık tedbirler de olmayınca kendimizi daha fazla korumalıyız psikolojisinden, mümkün olduğunca sakin yerlerde zaman geçirmek istiyoruz.
aaa tüh ya iade olmaz mi acabaBenimkiler de uyumdı. Çamaşırları katladım bu arada. Akşam yemeğinden sonra mutfağımı yeniden topladım. Tül perde almıştık gelinlik gibi oldu canım sıkıldı. Güya sade perde diye aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?