Benim sevdiğim instagram hesapları
Thisisminimalist
Zeynepinevi
Serminyaşar
Hatice kübra tongar
İrem yaşar
Dilek cesur
Motivasyon annesi

İlk aklıma gelenler bunlar

1 anne 7 çocuk da dikkatimi çekiyordu ama söyledikleri çelişiyor kafamda tam oturtamadım

Thisisminimalistt ben de takip ediyorum.
Hatice Kübra Tongar 2 kitabını okudum güzeldi

Slm kızlar, ben de şermin yaşarın tarzını ve dilini beğeniyorum kitaplarını severek okuyorum, Hatice kübra tongarın okuduğum kitaplarını beğenmedim bana biraz dolambaçlı gereksiz uzatılmış zorlama geldi ama tabi bu benim fikrim, Rabia sakartepe ve irem selvi nin de birer kitabı var tarzlarını beğeniyorum ama instagram kullanmadığım için pek takip edemiyorum,

Evde olduğum için ev işleri yolunda kendimi zorlamadan her şeyi yavaş yavaş eleyip düzenliyorum . Günlük işlerimi yapıyorum yemek çocuk derken gün bitmiş oluyo zaten.

Mia herkesin hayatını kolaylaştıracak ürünlerin satıldığı bi dükkan fikri harika olur. Ben de belki emekli olunca kitaplı kahve tarzında bi yer düşünürdüm ama şimdi sadece dinlemeyi düşünüyorum

Altın alan alacak olan kızlar bende 375,377den iki parça aldım bi miktar param kaldı düşerse alırım düşmezse de alacağım artık çünkü kar etmeyene kadar satmamayı planlıyorum kısmet olursa. Bi kaç ekonomiste baktım bu seviyeler alım imkanı veriyor diyordu. Düşse bile kısa vadeli düşüp tekrar yükselecek gibi tabi bu da benim fikrim asla yatırım tavsiyesi degildir

Ramazanda bitmek üzere şimdiden herkese hayırlı bayramlar bi tarafımız buruk olacak ama olsun güzel günler en yakın zamanda tekrar gelecek inanıyorum

Selamlar Hanımlar;

Yoğun koşturmacalı bir mayıs ayını geride bırakıyorum. Bu ay taşındık. Yeni evimize geçtik. Evden birkaç büyük çöp poşeti dışında pek birşey çıkmadı. Yazlık kışlık sirkülasyonu yaptım. 2-3 çift ayakkabı, 2 büyük poşet kıyafet, 10-15 tane kavanoz ayırdım. Birçok şeyi evden gitmeden direk çöpe attım.

Yeni evimizde açık balkonumuz baya kullanışlı, şimdilik ablam kızım ben orayı baya kullanıyoruz. Kapalı bir balkonumuz daha var, sürekli kullanacağımız bazı malzemeleri oraya koyduk. Ayrıca alaturka tuvaleti kapatıp orayı da depo olarak kullandık. Yeni evde ıvır zıvır malzemeler ortadan kalkınca ev geniş ve hoş göründü. Ayrıca evde kullanmadığım çok malzeme olmadığını gördüm. Şimdilik bu sadeleşme süreci bana yeter :) Ancak sizleri takipteyim.

Umarım bu ev bize huzur, mutluluk ve ağız tadı getirir. Uzun yıllar yaşamak nasip olur.

Güle güle oturun :) sadelesmek kişisel durum tabiki

Hayırlı olsun canım.

Neysesakinim nolucak bu altının hali düştü iyice
evet bir şeyler ile uğraşıyorlar kurlar çok dengesiz kısa vadede sıkıntı ama uzun vadede yükselir. elinizde tl varsa alın. altın görüğü yeri unutmaz sever geri yükselir merak etmeyin yüksekten aldık düştü diye düşünmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…