- 23 Eylül 2013
- 24.656
- 50.706
- 798
Kaş da denize girmedik galibaAğustos güzel girilir bence
Girince alışılıyor
Kızın seviyorsa her türlü girer
Kaş ın denizi gibi sulara alışkınsanız soğuk gelir baya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaş da denize girmedik galibaAğustos güzel girilir bence
Girince alışılıyor
Kızın seviyorsa her türlü girer
Kaş ın denizi gibi sulara alışkınsanız soğuk gelir baya![]()
E dört kat evde hobi odası olmiyacadi da nerde olacadiHobi odası mı
Sen böyle anlatınca Ziyagil yalısı geliyor aklımapiyano odası vardı.
Evini merak ediyorum![]()
Yaa değişmez inşallahYaaa çocuklar gerçekten öyle oluyor ama büyüdükçe değişiyor
Biz Marmara da denize çıkardık kışın ortasında
Oğlum hazırlanırdı ne yapıyorsun diye sorunca denize girecem derdi
Kış ve soğuk olduğuna ikna edinceye kadar canımız çıkardı
Şimdi ağustos sıcağında bodrum da su soğuk geliyor paşama
Seninki hep sever inşallah
4 katlı evimiz vardı da hobi odası mı düşündükE dört kat evde hobi odası olmiyacadi da nerde olacadi![]()
Yaa eşim ıvır zıvır dolduracak adını da hobi odası koyup beni susturmaya çalışıyor işteHobi odası mı
Sen böyle anlatınca Ziyagil yalısı geliyor aklımapiyano odası vardı.
Evini merak ediyorum![]()
Çoğu şey düşünülmeden yapılmışE dört kat evde hobi odası olmiyacadi da nerde olacadi![]()
Valla işin zor ama biraz düzenini oturtunca keyfini çıkartırsin bahçesi de vardır mis gibi tadını çıkarÇoğu şey düşünülmeden yapılmış
Gereksiz odalar gereksiz camlar var
Elimi daha süremediğim yerler varlar
Bizim gibi küçük ailelere gereksiz
Ben okula yakın küçük bir dairede mutlu olacaktım
İnsani saatlerde uyanırdım en azından![]()
Bende pazartesi günü oğlumu tehdit ettim evi toplamama yardım etmezsen bende temizlemiycem artık fareler gelsin hamam böcekleri gelsin dedim fareden çok korkuyoYaa eşim ıvır zıvır dolduracak adını da hobi odası koyup beni susturmaya çalışıyor işte
Hiç elimi sürmem toz fılan almam uğraşırsın kendin dedim
Düzenli tertipli tutmazsan atarım eşyalarını aşağıya da dedim
Eşim çatıya oda yaptırdı bu sene bana da kış köşesi diye yutturuyor. Şu an zemin yapılı değil, perde merde hiç bir şey yok ama bir tane kuzineli soba kondurdu kış köşesi yaYaa eşim ıvır zıvır dolduracak adını da hobi odası koyup beni susturmaya çalışıyor işte
Hiç elimi sürmem toz fılan almam uğraşırsın kendin dedim
Düzenli tertipli tutmazsan atarım eşyalarını aşağıya da dedim
Kız yazık çocuğaBende pazartesi günü oğlumu tehdit ettim evi toplamama yardım etmezsen bende temizlemiycem artık fareler gelsin hamam böcekleri gelsin dedim fareden çok korkuyo
kendisibu hafta işe yaradı hep çıkardıklarını kirliye attı yediklerini kaldırdı odasını topladı
![]()
Napiyim ama mecbur kaldım artıkKız yazık çocuğabenim oğlan kapıyı tam kapatmıyor bu aralar. Oğlum bak böcek gelir, yılan gelir açık bırakma sakın diyorum.hiç umrunda olmuyor
![]()
Sen sürekli deniz görüyosun tabi kültür gezisi seversinMia- Edremit’te sanırım öğretmenevinde kalmıştık. Çok bakımsız eskiydi ama konumu çok çok iyiydi denizin dibiydi. İlçelerin sokaklarında sahilinde gezmek bana çok keyifli gelmişti. Ev yemekleri yapan butik çok tatlı bir restoranda yemek yemiştik hiç unutmuyorum. Bi de kaz dağlarında kaybolmuştuk eşimle o kadar güzeldi ki oksijenden başımız ağırmıştı.
Benim için en güzel tatil şehrin ara sokaklarında gezmek, butik restoran kitapçı vs keşfetmek. Ben en çok kültür gezilerini seviyorum sanırım![]()
Ben de yemek değişik yemekler yemeği ve kilise gibi tarihi yerleri gezmeyiMia- Edremit’te sanırım öğretmenevinde kalmıştık. Çok bakımsız eskiydi ama konumu çok çok iyiydi denizin dibiydi. İlçelerin sokaklarında sahilinde gezmek bana çok keyifli gelmişti. Ev yemekleri yapan butik çok tatlı bir restoranda yemek yemiştik hiç unutmuyorum. Bi de kaz dağlarında kaybolmuştuk eşimle o kadar güzeldi ki oksijenden başımız ağırmıştı.
Benim için en güzel tatil şehrin ara sokaklarında gezmek, butik restoran kitapçı vs keşfetmek. Ben en çok kültür gezilerini seviyorum sanırım![]()
Yaa hepsi aynı demek kiEşim çatıya oda yaptırdı bu sene bana da kış köşesi diye yutturuyor. Şu an zemin yapılı değil, perde merde hiç bir şey yok ama bir tane kuzineli soba kondurdu kış köşesi ya![]()
Ben oğluşunu tanıyor olsaydım kulağına fısıldardımBende pazartesi günü oğlumu tehdit ettim evi toplamama yardım etmezsen bende temizlemiycem artık fareler gelsin hamam böcekleri gelsin dedim fareden çok korkuyo
kendisibu hafta işe yaradı hep çıkardıklarını kirliye attı yediklerini kaldırdı odasını topladı
![]()
15 tane cam var evde irili ufaklıYani canım bi kere ben camları silemem 2+1 evi zor temizliyom![]()
Evet mümkünSen sürekli deniz görüyosun tabi kültür gezisi seversin![]()