- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Thisisminimalistt ben de takip ediyorum.Benim sevdiğim instagram hesapları
Thisisminimalist
Zeynepinevi
Serminyaşar
Hatice kübra tongar
İrem yaşar
Dilek cesur
Motivasyon annesi
İlk aklıma gelenler bunlar
1 anne 7 çocuk da dikkatimi çekiyordu ama söyledikleri çelişiyor kafamda tam oturtamadım![]()
Ya evet biri daha vardı diyorum ama hatırlayamadım. Salty etiketledim sonra yok o değildi sildim :)Bi dePsidan :)
İyiyiz canim cok gelemiyorum artık. 5 aylik olduk teyzesi. Tam sevilmelik
bi arkadaşım artık altın alma düşecek demişti. paranı fonda tut şimdilik, yükseleceği zaman alırız dedi.
Alınca banada haber verin :)bi arkadaşım artık altın alma düşecek demişti. paranı fonda tut şimdilik, yükseleceği zaman alırız dedi.
beni yönlendiriyor sağolsun.
Tamam. :)Alınca banada haber verin :)
Iyi bayramlar canım :)Bu arada herkese iyi bayramlar diliyorum. Evdeyken giremiyorum. O yüzden şimdiden kutlayayım :) Sevgiler
nereden satış yapacaksın?Selam kızlar bugün pek iş yapamadım
Eylül banyo yaptırdım
Biraz mutfağı topladım
Internet satışı için foto yükledim
Şimdi son hız diğer islere geçeceğim
Sonra dinlenirim daha iş yapmam :)
Güle güle oturun :) sadelesmek kişisel durum tabikiSelamlar Hanımlar;
Yoğun koşturmacalı bir mayıs ayını geride bırakıyorum. Bu ay taşındık. Yeni evimize geçtik. Evden birkaç büyük çöp poşeti dışında pek birşey çıkmadı. Yazlık kışlık sirkülasyonu yaptım. 2-3 çift ayakkabı, 2 büyük poşet kıyafet, 10-15 tane kavanoz ayırdım. Birçok şeyi evden gitmeden direk çöpe attım.
Yeni evimizde açık balkonumuz baya kullanışlı, şimdilik ablam kızım ben orayı baya kullanıyoruz. Kapalı bir balkonumuz daha var, sürekli kullanacağımız bazı malzemeleri oraya koyduk. Ayrıca alaturka tuvaleti kapatıp orayı da depo olarak kullandık. Yeni evde ıvır zıvır malzemeler ortadan kalkınca ev geniş ve hoş göründü. Ayrıca evde kullanmadığım çok malzeme olmadığını gördüm. Şimdilik bu sadeleşme süreci bana yeter :) Ancak sizleri takipteyim.
Umarım bu ev bize huzur, mutluluk ve ağız tadı getirir. Uzun yıllar yaşamak nasip olur.
Dolap ta :)nereden satış yapacaksın?
Hayırlı olsun canım.Selamlar Hanımlar;
Yoğun koşturmacalı bir mayıs ayını geride bırakıyorum. Bu ay taşındık. Yeni evimize geçtik. Evden birkaç büyük çöp poşeti dışında pek birşey çıkmadı. Yazlık kışlık sirkülasyonu yaptım. 2-3 çift ayakkabı, 2 büyük poşet kıyafet, 10-15 tane kavanoz ayırdım. Birçok şeyi evden gitmeden direk çöpe attım.
Yeni evimizde açık balkonumuz baya kullanışlı, şimdilik ablam kızım ben orayı baya kullanıyoruz. Kapalı bir balkonumuz daha var, sürekli kullanacağımız bazı malzemeleri oraya koyduk. Ayrıca alaturka tuvaleti kapatıp orayı da depo olarak kullandık. Yeni evde ıvır zıvır malzemeler ortadan kalkınca ev geniş ve hoş göründü. Ayrıca evde kullanmadığım çok malzeme olmadığını gördüm. Şimdilik bu sadeleşme süreci bana yeter :) Ancak sizleri takipteyim.
Umarım bu ev bize huzur, mutluluk ve ağız tadı getirir. Uzun yıllar yaşamak nasip olur.
evet bir şeyler ile uğraşıyorlar kurlar çok dengesiz kısa vadede sıkıntı ama uzun vadede yükselir. elinizde tl varsa alın. altın görüğü yeri unutmaz sever geri yükselir merak etmeyin yüksekten aldık düştü diye düşünmeyin