tercih meselesi ama fonda çok getirisi yok.bi arkadaşım artık altın alma düşecek demişti. paranı fonda tut şimdilik, yükseleceği zaman alırız dedi.
beni yönlendiriyor sağolsun.
808 kodlu fondan aldım. yine altına çevireceğim onu ama o tepe noktada alım yapmamak için birikimimi kenara koymuş oldum.tercih meselesi ama fonda çok getirisi yok.
Aa kapalı mı nöbetçi tüpçü yok mudur kiBen bugün çocukların dolabını boşaltıp temizledim ayıklama yaptım. Şimdi de yemeğe giriştim ama tüp bitti, tüpçüler de kapalı
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım.
Bu dediklerinizi ben zaten yapıyorum ve bana pinti diyorlarCanım tam anlamıyla minimal yaşama geçmek zaman alıyor..
Ben kendi adıma 1 senedir baya bir ilerledim.
Ama birden olmuyor bu, alışkanlıkların ve ihtiyaçlarının değişmesi ile biçimleniyor aslında.
Mesele az şeye ihtiyaç duymak eşya ve yiyecek olarak bakıyorum ben olaya..
Evime bir şey beğendiğim de, alacağımda 10 kez düşünüp kendimi zorla buna ihtiyacım olmadığına sadece beğendiğim için almak istediğime ve gereksiz olduğuna ikna ediyordum o da zorla yanibaşlarda tabi bu şu an çok kolay ikna olabiliyorum mesela.
Mutfakta yiyebileceğim kadar ve haftalık yemek programı yaparak ona göre almaya özen gösteriyorum böylece dolabım hiç tıklım tıklım olmuyor.
Kıyafetlerde de kg almam beni çok etkiledi verene kadar bir şey almayacağım dedim böylelikle bunu da çözdüm şimdilik.
Temizlik malzemeleri ve bakliyatı bitmeden yenisini alırdım artık asla bitmeden hiç bir şeyi yedeklemiyorum stok yok hayatımda.
Kullanmadığım bir sürü şey vermiştim hala da var bir türlü ayrılamadıklarım maalesef..
Evinde ne kadar az eşya ve ıvır zıvır olursa o kadar sade şık ve kolay bir ev olur dağılmaz dağılacak bir şey yoksa kesinlikle..
Bilmiyorum 2ye ya da 3e kadar açık galiba. Komşuda pişirdik yemeği mecburAa kapalı mı nöbetçi tüpçü yok mudur ki
Evet bana da diyorlar ama onlarda bizim gibi olsalar keşkeBu dediklerinizi ben zaten yapıyorum ve bana pinti diyorlarinsan iki tane patlıcan alır mi
Selam kızlar kimsecikler yokKızların odasını temizledim bir büyük poşet küçük kızımın kıyafeti ve bir büyük poşet oyuncaklarını üst komşuma verdim Büyük kızımında kullanmadıkları kıyafetleri ve küçülenlerini yiğenime ayırdım bir poşette o gidecek Bir sürü ıvır zıvır kapıt karton resim kağıdı tuval filan attık ayyyyyy büyük kızım çok dağınık her zaman odasında biriktiriyor at at bitiremiyorum Bugünde benim yazlık kışlıklarımı ayarlayacağım bakalım verilecek çıkacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?