Selam kızlar bugün genel bir temizlik yapacağım
Fazla sürmeyecek gibi hergun temizlik yapmak büyük kolaylık sağladı

Sadece bir kutu eşyam kaldı ortada
Icindekilere yer belirlemeliyim
Şuan için evde atılacak veya gönderilecek ürün kalmadı bazıları satılırsa gidecek satilmazsa kalacak şeyler var

Herkese iyi saglikli bayramlar dilerim.

Ben bugün çocukların dolabını boşaltıp temizledim ayıklama yaptım. Şimdi de yemeğe giriştim ama tüp bitti, tüpçüler de kapalı

Bu dediklerinizi ben zaten yapıyorum ve bana pinti diyorlar insan iki tane patlıcan alır mi

Devlet döviz alımlarındaki kambiyo vergisini artırdı bine 2iken yüzde bir oldu. Devlette biliyor ağzının tadını nerden para kazanacağını
Sıkıntı yok birikim yapmaya devam amaçları döviz alımını engellemek ve yatırım başka kanala kayması şu dönem ilginç bir dönem kimse gidip elindeji para ile yatırım yapmaz ancak faiz yada döviz yatırımı olur

Eklentiler

• IMG_20200524_164729.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 38
Yarın yine yoğun geçecek
Çamaşır yikama işlerim var
Ev toplanıp temizlenecek
Yemek işleri var
Sizler nasılsınız buralar boş kalmış yoklama alalım

Selam kızlar kimsecikler yok

Kızların odasını temizledim bir büyük poşet küçük kızımın kıyafeti ve bir büyük poşet oyuncaklarını üst komşuma verdim

Büyük kızımında kullanmadıkları kıyafetleri ve küçülenlerini yiğenime ayırdım bir poşette o gidecek

Bir sürü ıvır zıvır kapıt karton resim kağıdı tuval filan attık ayyyyyy büyük kızım çok dağınık her zaman odasında biriktiriyor at at bitiremiyorum

Bugünde benim yazlık kışlıklarımı ayarlayacağım bakalım verilecek çıkacak mı

Kolay gelsin kışlık yazlık ayrımı yapmak çok eğlenceli aslında değişiklik oluyor.
verilecek mutlaka çıkıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…