Yaa değişmez inşallah

Hobi odası mı
Sen böyle anlatınca Ziyagil yalısı geliyor aklıma piyano odası vardı.
Evini merak ediyorum
Yaa eşim ıvır zıvır dolduracak adını da hobi odası koyup beni susturmaya çalışıyor işte

Hiç elimi sürmem toz fılan almam uğraşırsın kendin dedim
Düzenli tertipli tutmazsan atarım eşyalarını aşağıya da dedim

E dört kat evde hobi odası olmiyacadi da nerde olacadi
Çoğu şey düşünülmeden yapılmış
Gereksiz odalar gereksiz camlar var

Elimi daha süremediğim yerler varlar
Bizim gibi küçük ailelere gereksiz

Ben okula yakın küçük bir dairede mutlu olacaktım
İnsani saatlerde uyanırdım en azından

Valla işin zor ama biraz düzenini oturtunca keyfini çıkartırsin bahçesi de vardır mis gibi tadını çıkar

Bende pazartesi günü oğlumu tehdit ettim evi toplamama yardım etmezsen bende temizlemiycem artık fareler gelsin hamam böcekleri gelsin dedim fareden çok korkuyo
kendisi bu hafta işe yaradı hep çıkardıklarını kirliye attı yediklerini kaldırdı odasını topladı

Eşim çatıya oda yaptırdı bu sene bana da kış köşesi diye yutturuyor. Şu an zemin yapılı değil, perde merde hiç bir şey yok ama bir tane kuzineli soba kondurdu kış köşesi ya

Kız yazık çocuğa benim oğlan kapıyı tam kapatmıyor bu aralar. Oğlum bak böcek gelir, yılan gelir açık bırakma sakın diyorum.hiç umrunda olmuyor

Mia- Edremit’te sanırım öğretmenevinde kalmıştık. Çok bakımsız eskiydi ama konumu çok çok iyiydi denizin dibiydi. İlçelerin sokaklarında sahilinde gezmek bana çok keyifli gelmişti. Ev yemekleri yapan butik çok tatlı bir restoranda yemek yemiştik hiç unutmuyorum. Bi de kaz dağlarında kaybolmuştuk eşimle o kadar güzeldi ki oksijenden başımız ağırmıştı.

Benim için en güzel tatil şehrin ara sokaklarında gezmek, butik restoran kitapçı vs keşfetmek. Ben en çok kültür gezilerini seviyorum sanırım

Sen sürekli deniz görüyosun tabi kültür gezisi seversin

Ben de yemek değişik yemekler yemeği ve kilise gibi tarihi yerleri gezmeyi
Antik kent gezerken hep düşünüyorum hayal kuruyorum nasıldı acaba diye
Hep derim oralarda gezerken keşke ışınlanabilsem o tarihe

Ben oğluşunu tanıyor olsaydım kulağına fısıldardım
Sizin evde kedi var fare gelmez diye

Yani canım bi kere ben camları silemem 2+1 evi zor temizliyom
15 tane cam var evde irili ufaklı
Eşim sen silme ben hallederim diyor ama onun işi olmayacak da gönlü olacak da silecek
Tek tek siliyorum ama hiç mutlu değilim bu camlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…