UtandımNedennn?
Bir de oyunrutini var ne güzel paylaşımlar yapıyor öyle 3 yaş civarı çocuğu olan bizler için harika :)
Bilmiyorum çok iyi paylaşımları vardiO kızın farkındalığı yaşına göre olgunluğunu seviyordum niye silmiş ki
Yaaa kıyamam sana :)Utandım
Seni anlıyorum ben de kimseye söylemedim sayfayı 3-5 kişi anca biliyor çevremden.Normal hayatımda mesafeli olduğum kişiler var karakutu gibiyim çoğu kişiye
Şimdi onlar sırf meraktan takip ettiklerini hissediyorum ve geriliyorum :)
Mesela ilk açtığımda hafif kinayeli ayy onu niye paylasiyosun gibi cümleler de duydum
Yanı konuya ilgin yoksa takibi bırakırsın biter
Ama öyle olmuyo malesef o yüzden paylaşım altına hislerimi yazamıyorum
En iyisi yakınlarına söylememek evet.Seni anlıyorum ben de kimseye söylemedim sayfayı 3-5 kişi anca biliyor çevremden.
O istemediklerini takipten çıkarsan. Zaten kişisel hesabın var orayı takip etsinler yeter
Söylemedim ama bulmuşlarSeni anlıyorum ben de kimseye söylemedim sayfayı 3-5 kişi anca biliyor çevremden.
O istemediklerini takipten çıkarsan. Zaten kişisel hesabın var orayı takip etsinler yeter
Hadi ya, bu ne merakSöylemedim ama bulmuşlar
O ev taşıyacaktı en son niye sildi acaba hesabı merak ettim bende. Belleza söylesene beni nasıl farkettinKutugibiev vardı baya beğeniyordum yok şimdi
Aaa onun hikayelerine bayılıyordum ben gitmiş mi üzüldüm şimdi.Minimalistya da vardı anka tavsiye etmişti
Baya her yazdığını okuyordum ama silmiş herşeyi
Ben evvelden ekmeğimi evde yapıyordum zatenWelcome backseni sormalı, neler yaptın bu süreçte ekmek yaptın mı mesela
O motivasyanaO kızın farkındalığı yaşına göre olgunluğunu seviyordum niye silmiş ki
Rehberle eşleştirince önerilenlerde görünüyorSöylemedim ama bulmuşlar
Annem bile buldu beniHadi ya, bu ne merak
Aşk olsun insan der zaten yolunu gözlüyordum hep girip bakıyordum falan teessüf ederim
Çok baktım burda miaya sorduk vs vsAşk olsun insan der zaten yolunu gözlüyordum hep girip bakıyordum falan teessüf ederim
He karıştırmışımO ev taşıyacaktı en son niye sildi acaba hesabı merak ettim bende. Belleza söylesene beni nasıl farkettinçok merak ettim. Hesabı açtılar 1 saat geçmeden görmüşsün
Aaa onun hikayelerine bayılıyordum ben gitmiş mi üzüldüm şimdi.
Ben evvelden ekmeğimi evde yapıyordum zaten
Ben normalde de hep evde olduğum için bizi çok etkilemedi yaa aynı hayatımıza devam ediyoruz. Çocuklar bazen parka çıkmak istiyor bayramdan sonra o sorunlar da çözülür inşallah.
O motivasyana
Başka hesap
Rehberle eşleştirince önerilenlerde görünüyor
Biz hergun konuşuyoruzÇok baktım burda miaya sorduk vs vs
Bi yerden sonra hayatına devam ediyor insan
CansınızÇok baktım burda miaya sorduk vs vs
Bi yerden sonra hayatına devam ediyor insan
He karıştırmışımvayy Nirvana’sın 4 çocukla evde ekmek helal olsun Ben 2-3 kere yaptım sonunda ekmeği bırakmaya karar verdim
Her saat hattaBiz hergun konuşuyoruz
Ne güzelBiz hergun konuşuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?