• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar bugün genel bir temizlik yapacağım
Fazla sürmeyecek gibi hergun temizlik yapmak büyük kolaylık sağladı

Sadece bir kutu eşyam kaldı ortada
Icindekilere yer belirlemeliyim
Şuan için evde atılacak veya gönderilecek ürün kalmadı bazıları satılırsa gidecek satilmazsa kalacak şeyler var

Herkese iyi saglikli bayramlar dilerim.

Ben bugün çocukların dolabını boşaltıp temizledim ayıklama yaptım. Şimdi de yemeğe giriştim ama tüp bitti, tüpçüler de kapalı 😞

Canım tam anlamıyla minimal yaşama geçmek zaman alıyor..
Ben kendi adıma 1 senedir baya bir ilerledim.
Ama birden olmuyor bu, alışkanlıkların ve ihtiyaçlarının değişmesi ile biçimleniyor aslında.
Mesele az şeye ihtiyaç duymak eşya ve yiyecek olarak bakıyorum ben olaya..
Evime bir şey beğendiğim de, alacağımda 10 kez düşünüp kendimi zorla buna ihtiyacım olmadığına sadece beğendiğim için almak istediğime ve gereksiz olduğuna ikna ediyordum o da zorla yani :KK76:başlarda tabi bu şu an çok kolay ikna olabiliyorum mesela.
Mutfakta yiyebileceğim kadar ve haftalık yemek programı yaparak ona göre almaya özen gösteriyorum böylece dolabım hiç tıklım tıklım olmuyor.
Kıyafetlerde de kg almam beni çok etkiledi verene kadar bir şey almayacağım dedim böylelikle bunu da çözdüm şimdilik.
Temizlik malzemeleri ve bakliyatı bitmeden yenisini alırdım artık asla bitmeden hiç bir şeyi yedeklemiyorum stok yok hayatımda.
Kullanmadığım bir sürü şey vermiştim hala da var bir türlü ayrılamadıklarım maalesef..

Evinde ne kadar az eşya ve ıvır zıvır olursa o kadar sade şık ve kolay bir ev olur dağılmaz dağılacak bir şey yoksa kesinlikle..
Bu dediklerinizi ben zaten yapıyorum ve bana pinti diyorlar 😁 insan iki tane patlıcan alır mi 🤣🤣

Devlet döviz alımlarındaki kambiyo vergisini artırdı bine 2iken yüzde bir oldu. Devlette biliyor ağzının tadını nerden para kazanacağını 😄😄😄
Sıkıntı yok birikim yapmaya devam amaçları döviz alımını engellemek ve yatırım başka kanala kayması şu dönem ilginç bir dönem kimse gidip elindeji para ile yatırım yapmaz ancak faiz yada döviz yatırımı olur

Eklentiler

• IMG_20200524_164729.webp
    IMG_20200524_164729.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 38
Yarın yine yoğun geçecek
Çamaşır yikama işlerim var
Ev toplanıp temizlenecek
Yemek işleri var
Sizler nasılsınız buralar boş kalmış yoklama alalım 😁

Selam kızlar kimsecikler yok😰😰😰

Kızların odasını temizledim bir büyük poşet küçük kızımın kıyafeti ve bir büyük poşet oyuncaklarını üst komşuma verdim

Büyük kızımında kullanmadıkları kıyafetleri ve küçülenlerini yiğenime ayırdım bir poşette o gidecek

Bir sürü ıvır zıvır kapıt karton resim kağıdı tuval filan attık ayyyyyy büyük kızım çok dağınık her zaman odasında biriktiriyor at at bitiremiyorum😩😩😩

Bugünde benim yazlık kışlıklarımı ayarlayacağım bakalım verilecek çıkacak mı🤔🤔🤔

Selam kızlar kimsecikler yok😰😰😰 Kızların odasını temizledim bir büyük poşet küçük kızımın kıyafeti ve bir büyük poşet oyuncaklarını üst komşuma verdim Büyük kızımında kullanmadıkları kıyafetleri ve küçülenlerini yiğenime ayırdım bir poşette o gidecek Bir sürü ıvır zıvır kapıt karton resim kağıdı tuval filan attık ayyyyyy büyük kızım çok dağınık her zaman odasında biriktiriyor at at bitiremiyorum😩😩😩 Bugünde benim yazlık kışlıklarımı ayarlayacağım bakalım verilecek çıkacak mı🤔🤔🤔

Kolay gelsin kışlık yazlık ayrımı yapmak çok eğlenceli aslında değişiklik oluyor.
verilecek mutlaka çıkıyor :)

Back
X