Mia- Cafe

Kesinlikle alışınca en rahatı bu oluyor. karnında ekstra şişlik de hissetmiyorsun.

işte bende bu yok. bende sadece kalpazanlık, 5 dk daha'lar.

tekrar o kahvaltırutitne dönebileceğim günü böyle bekliyorum

o konuya girmiyorum
Allah isteyen herkese nasip etsin. kaza ile olursa başım üstüne ama planlı şimdilik yok :)

Bir kitapta yazan
Bir çocuk bakmak çok zor
İki çocuk bakmak zor
Üç çocuk bakmak kolay
Dört çocuk bakmak çok kolay

Ben kitabın yalancısıyım.
Geçenlerde benim büyükle ortanca anneannede kaldı. Küçük paçamdan ayrılmadı. Bir çocuk bakmak ne zormuş diye isyanlardayım. Hemen çaktırmadan diğer ikisini çağırdım.

2 erkek 2 kız hepsi de yaşları yakın olacak, Hayalimdi eskiden.

Eğitim ve sağlık ücretsiz olsa 3. yü düşünebilirim ama bu ekonomik koşullarda üç çocuk fazla bana.

Cidden 3 çocuk bakmak kolay mi

Cidden 3 çocuk bakmak kolay mi
Değil canım. Şöyle değil. Evdeysen, maddi pek sıkıntın yoksa, ev temizliğinden yemeğinden vs sorumlu değilsen, yardımcın varsa otur çocuklarla ilgilen. Mis. Ama benim gibi bazen bunların olduğunu düşünüp hayal aleminde yaşıyorsan kolay.
Şaka maka da, biraz kafan rahat olmalı. Yoksa bazen herşey üst üste geliyor. Yani tutturan, böğüren çocuğa da tahammül bir yere kadar.
Ben ara ara nefes alma molalarına, ara ara arkadaşla kahve içme, arada Rabbimin verdiği nimetlerin farkına varıp şükretme vs, bazen buraya takılma... artık neyse işte (biraz karışık olduysa telefoooonnn diye böğüren ortancadandır) Anladınız siz onu

Şimdi sence 3 çocuklu bir annenin şu karmakarışık yorumlarını okuyunca sence 3 çocuk mantıklı geldi mi? Karar senin.

Eğitim ve sağlık ücretsiz olsa 3. yü düşünebilirim ama bu ekonomik koşullarda üç çocuk fazla bana.
Biz 3.çocukta maddi anlamda daha istikrarlıydık. Şu anda öyle değil ama. Sana katılıyorum. Çocuğuna faydalı gördüğün şeylerin fiyatı uçtuğu için ortalama ya da altı takılmak zorunda olmak can sıkıcı.

2 erkek 2 kız hepsi de yaşları yakın olacak, Hayalimdi eskiden.
Benim de var öyle bir deli tarafım. Ara ara yoklar.
Ben tek kızım. Bence kötü. Erkek kardeşim var. O Evlenmeden önce daha sıkıfıkıydık.Şimdi ister istemez paylaşımın azalıyor. Herkesin bir hayat mücadelesi oluyor kendince.Aramız da iyidir. Belki kız kardeşim olsa daha mı çok dertleşirdik diye düşünmüşümdür hep. Arkadaş falan bir yere kadar. Kardeş daha farklı gibi. Bilmiyorum, karışığım.Kızımın bir kardeşi olsun ister-d-im.

Senin çocuklar hayırlı ve uzun ömürlü olsunlar
Ben daha birinciyle kendimi düşünemiyorum.
Bekarken 4 çocuk istiyordum.
Şimdi birinciden korkar oldum

Çocuklar kaç yaşlarında

Senin çocuklar hayırlı ve uzun ömürlü olsunlar
Ben daha birinciyle kendimi düşünemiyorum.
Bekarken 4 çocuk istiyordum.
Şimdi birinciden korkar oldum
Sağol canım. Tüm bebişlerimizi ve bizi korusun Rabbim. Korunacak büssürü şey var.
Bekara boşamak kolay derler ya, biraz ondan olmuş gibi 4 çocuk istiyorum. Ben de ara ara istiyorum ama koca kişisi pek sıcak değil bu fikre. Hatta gaale(nasıl yazılır biri düzeltsin pls) bile almıyor bu konuyu.
Dediğim gibi bende karışığım. Demek ki 1 de de karışığız, 4 de de.

Ben düne kadar kocama güveniyordum anasına güvenmiyordum.Dünden sonra ikisi de güvenilirliğini yitirdi.
Uzunca bir süre çocuk yok

benim de erkek kardeşim var. ikimiz de pek paylaşmayız birbirimizle bi şeyleri. küçükken de hep kavga ederdik. kız kardeş veya ablaya hep hasretim.
ve kızımın da bir kız kardeşi olsun çok isterim. ama planlı yapmayı düşünmüyorum.

böyle kazayla falan Allah tarafından oluversin diye gönlümden geçiririm.

Kız kardeş çok başka oluyor.
Sesinden anlıyor halini
Ama erkekler düz mantık illa söylemen lazım açık açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…