- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
Artık sen sitemizin minik masum pamuk prensesisin
Kesinlikle alışınca en rahatı bu oluyor. karnında ekstra şişlik de hissetmiyorsun.Ben de eskiden çok abur cubur yerdim artık akşamları yemeğin yanında ekmek yerine bulgur pilavı+ salata yiyerek karnımı iyice doyuruyorum.Böylelikle abur cubur yeme ihtiyacı hissetmiyorum.
Sabahları da ac hissetmiyorum kendimi bu sistemde
Şuan 12.40 oldu hala açlık hissetmedim mesela.
işte bende bu yok. bende sadece kalpazanlık, 5 dk daha'lar.Kahvaltı en sevdiğim öğüntek başıma yaptığımda bile özenerek hazırlarım tabağımı.. farklı şeyler denemek de güzel oluyor. Bir ara çok erken uyanıyordum. Sabah üşeneceğimi bildiğim için geceden ekmek arası sandviç ya da sabah basmak için tostumu hazırlayıp yatıyordum. Hele kavun karpuz incir salatalık domates biber yeşillik mevsimi geldi mi kahvaltının hayali bile beni mutlu ediyor
o konuya girmiyorumkardeş yap :)
Bizimki de aynı durumdaydı kreşe gidince beraber bir şeyler yapmayı öğrendi, öğrendiklerini kardeşine uygulamaya başladı sorun çözüldü.
Kardeş ondan kötü yaptığı için egosu tatmin oluyor.
İki çocuğu oyalamak tek çocuktan kolay oluyor.
Bir kitapta yazankardeş yap :)
Bizimki de aynı durumdaydı kreşe gidince beraber bir şeyler yapmayı öğrendi, öğrendiklerini kardeşine uygulamaya başladı sorun çözüldü.
Kardeş ondan kötü yaptığı için egosu tatmin oluyor.
İki çocuğu oyalamak tek çocuktan kolay oluyor.
2 erkek 2 kız hepsi de yaşları yakın olacak, Hayalimdi eskiden.Bir kitapta yazan
Bir çocuk bakmak çok zor
İki çocuk bakmak zor
Üç çocuk bakmak kolay
Dört çocuk bakmak çok kolay
Ben kitabın yalancısıyım.
Geçenlerde benim büyükle ortanca anneannede kaldı. Küçük paçamdan ayrılmadı. Bir çocuk bakmak ne zormuş diye isyanlardayım. Hemen çaktırmadan diğer ikisini çağırdım.
Eğitim ve sağlık ücretsiz olsa 3. yü düşünebilirim ama bu ekonomik koşullarda üç çocuk fazla bana.Bir kitapta yazan
Bir çocuk bakmak çok zor
İki çocuk bakmak zor
Üç çocuk bakmak kolay
Geçenlerde benim büyükle ortanca anneannede kaldı. Küçük paçamdan ayrılmadı. Bir çocuk bakmak ne zormuş diye isyanlardayım. Hemen çaktırmadan diğer ikisini çağırdım.
Cidden 3 çocuk bakmak kolay miBir kitapta yazan
Bir çocuk bakmak çok zor
İki çocuk bakmak zor
Üç çocuk bakmak kolay
Değil canım. Şöyle değil. Evdeysen, maddi pek sıkıntın yoksa, ev temizliğinden yemeğinden vs sorumlu değilsen, yardımcın varsa otur çocuklarla ilgilen. Mis. Ama benim gibi bazen bunların olduğunu düşünüp hayal aleminde yaşıyorsan kolay.Cidden 3 çocuk bakmak kolay mi
Biz 3.çocukta maddi anlamda daha istikrarlıydık. Şu anda öyle değil ama. Sana katılıyorum. Çocuğuna faydalı gördüğün şeylerin fiyatı uçtuğu için ortalama ya da altı takılmak zorunda olmak can sıkıcı.Eğitim ve sağlık ücretsiz olsa 3. yü düşünebilirim ama bu ekonomik koşullarda üç çocuk fazla bana.
Benim de var öyle bir deli tarafım. Ara ara yoklar.2 erkek 2 kız hepsi de yaşları yakın olacak, Hayalimdi eskiden.
Sen de Antalya dasın değil mi? Bende Antalya dayım. Sıkılınca çocukları denize atalım. Hem onlara iyi gelir, hem bize.Eğitim ve sağlık ücretsiz olsa 3. yü düşünebilirim ama bu ekonomik koşullarda üç çocuk fazla bana.
Senin çocuklar hayırlı ve uzun ömürlü olsunlarDeğil canım. Şöyle değil. Evdeysen, maddi pek sıkıntın yoksa, ev temizliğinden yemeğinden vs sorumlu değilsen, yardımcın varsa otur çocuklarla ilgilen. Mis. Ama benim gibi bazen bunların olduğunu düşünüp hayal aleminde yaşıyorsan kolay.
Şaka maka da, biraz kafan rahat olmalı. Yoksa bazen herşey üst üste geliyor. Yani tutturan, böğüren çocuğa da tahammül bir yere kadar.
Ben ara ara nefes alma molalarına, ara ara arkadaşla kahve içme, arada Rabbimin verdiği nimetlerin farkına varıp şükretme vs, bazen buraya takılma... artık neyse işte (biraz karışık olduysa telefoooonnn diye böğüren ortancadandır) Anladınız siz onu
Şimdi sence 3 çocuklu bir annenin şu karmakarışık yorumlarını okuyunca sence 3 çocuk mantıklı geldi mi? Karar senin.
Çocuklar kaç yaşlarındaBenim de var öyle bir deli tarafım. Ara ara yoklar.
Ben tek kızım. Bence kötü. Erkek kardeşim var. O Evlenmeden önce daha sıkıfıkıydık.Şimdi ister istemez paylaşımın azalıyor. Herkesin bir hayat mücadelesi oluyor kendince.Aramız da iyidir. Belki kız kardeşim olsa daha mı çok dertleşirdik diye düşünmüşümdür hep. Arkadaş falan bir yere kadar. Kardeş daha farklı gibi. Bilmiyorum, karışığım.Kızımın bir kardeşi olsun ister-d-im.
Sağol canım. Tüm bebişlerimizi ve bizi korusun Rabbim. Korunacak büssürü şey var.Senin çocuklar hayırlı ve uzun ömürlü olsunlar
Ben daha birinciyle kendimi düşünemiyorum.
Bekarken 4 çocuk istiyordum.
Şimdi birinciden korkar oldum
Oğlanlar 5-7(1.sınıf)Çocuklar kaç yaşlarında
Ben düne kadar kocama güveniyordum anasına güvenmiyordum.Dünden sonra ikisi de güvenilirliğini yitirdi.Sağol canım. Tüm bebişlerimizi ve bizi korusun Rabbim. Korunacak büssürü şey var.
Bekara boşamak kolay derler ya, biraz ondan olmuş gibi 4 çocuk istiyorum. Ben de ara ara istiyorum ama koca kişisi pek sıcak değil bu fikre. Hatta gaale(nasıl yazılır biri düzeltsin pls) bile almıyor bu konuyu.
Dediğim gibi bende karışığım. Demek ki 1 de de karışığız, 4 de de.
benim de erkek kardeşim var. ikimiz de pek paylaşmayız birbirimizle bi şeyleri. küçükken de hep kavga ederdik. kız kardeş veya ablaya hep hasretim.Benim de var öyle bir deli tarafım. Ara ara yoklar.
Ben tek kızım. Bence kötü. Erkek kardeşim var. O Evlenmeden önce daha sıkıfıkıydık.Şimdi ister istemez paylaşımın azalıyor. Herkesin bir hayat mücadelesi oluyor kendince.Aramız da iyidir. Belki kız kardeşim olsa daha mı çok dertleşirdik diye düşünmüşümdür hep. Arkadaş falan bir yere kadar. Kardeş daha farklı gibi. Bilmiyorum, karışığım.Kızımın bir kardeşi olsun ister-d-im.
Kız kardeş çok başka oluyor.benim de erkek kardeşim var. ikimiz de pek paylaşmayız birbirimizle bi şeyleri. küçükken de hep kavga ederdik. kız kardeş veya ablaya hep hasretim.
ve kızımın da bir kız kardeşi olsun çok isterim. ama planlı yapmayı düşünmüyorum.
böyle kazayla falan Allah tarafından oluversin diye gönlümden geçiririm.
OOO süper fikirSen de Antalya dasın değil mi? Bende Antalya dayım. Sıkılınca çocukları denize atalım. Hem onlara iyi gelir, hem bize.