Ben hamileyken 30.haftalara dogru bebek agirlasinca inanilmaz yorulurdum yani gectim hergun o kadar cesit yemek yapmayi bulasik makinesi bosaltamazdim yorgunluktan esim sagolsun yardimci olurdu yani kayinvalideniz hic mi bunlari planlamiyor hadi mutfaklari yok gelecekler mecbur diyelim (ki aslinda mecbur da degil kiziyla size donusumlu gelebilirler) her gun saatlerce oturmak nedir ki yemeklerini yesinler evlerine gitsinler her gun cay,cerez, yemek mecburi mi ? Cunku hizmete , cay servisi olayina gelene kadar ben birileriyle her gun o kadar saat oturmaya cidden gelemem,ayrica hamile halinizle nedir yani her allahin gunu cay servisi esinizle konusun ya buna bi baska care bulsun ki ben oyle yapardim ki lohusaligimda bizimkilerde bi kac sefer “surpriz” adi ust uste ve habersiz gelince 3.gelislerinde artk kendimi ve bebegi odaya kitleyip hic cikmamistim esimde mecburen “gelmeyin bi muddet yorgun iyi hissetmiyor “ demisti bebegi ve beni bebek 3 aylik olana kadar gormemislerdi bi daha ama esiniz bunu yapamazsa o zaman is size kaliyor her gun bi bahane bulup ki hamilesiniz o da cok zor degil yanlarinda oturmayip odaniza cekileceksiniz bi yerden sonra onlara aydinlanma gelir diye dusunuyorum, gelmese de mutfak biter. hamilelikte yapmayin bunu kendize ve bebege hic gerek yok, sagsalim kucaginza alirsiniz umarim