Mia- Cafe

Kız kardeş çok başka oluyor.
Sesinden anlıyor halini:KK36:
Ama erkekler düz mantık illa söylemen lazım açık açık😅
Erkek kardeşi evermesek iyiymiş. :KK53::KK55:

Ben evlenince 2 yıl küstü artis. Paylaşamadı. Şimdi de eşi "Birbirimize yeteriz" diyerekten bizimle paylaşamıyor. 😉 Ama Allah tan kardeşim paylaşımcı.😁

benim de erkek kardeşim var. ikimiz de pek paylaşmayız birbirimizle bi şeyleri. küçükken de hep kavga ederdik. kız kardeş veya ablaya hep hasretim.
ve kızımın da bir kız kardeşi olsun çok isterim. ama planlı yapmayı düşünmüyorum.

böyle kazayla falan Allah tarafından oluversin diye gönlümden geçiririm. :ıslık:
Benim kız, istemem kız kardeş diye söyleniyordu geçen gün. Zaten diğer ikisini de ona sormamışız. 😆 Hazretten izin almamız lazım sanırım. Kaza olsa sevinirim gibi. Sonra diyor ki bir yanım, gece uyuyorsun işte. Kaç yıl uyu uyan, uyu uyan. Emzir, emzirmeyi bıraktır. Katı gıdaya geçir. Bakıcı bul...Çiş öğret,kaka öğret....Kaşınmaaa.😁

OOO süper fikir
Bu yıl deniz havası gelmeyecek sanki, hala hava soğuk
Bana kardeşim decathlon dan yüz maskesi almıştı. Allah ım bayıldım. :KK200: Denizin altını keşfet dur. Çocuklar da çok sevdi. Kızım kolayca yüzmeyi öğrendi. Ortancayla da eğlendik. Bu yıl 2 katını geçmiş fiyatı.:sinirli: Ama yine de aldım.Çünkü onların keşfetmesi benim için paha biçilemez. Benim çocukluğumda deniz gerçekten denizdi. Gözlük falan zaten hakgetire. Ona rağmen, dayanamaz, gözlerimizi suyun içinde açar, bakardık. Deniz kabuğu toplardık. Yengeç kovalardık. Şimdi sende farkındasındır muhtemelen, gözlüğümüz var ama deniz canlıları çooookkk az. Deniz kabuğu zaten yok. Çok üzülüyorum gerçekten. 😔 Çocuklarımızın renksiz bir dünyası var bizim çocukluğumuza göre.
Belgesel izliyorum. Orada da anlatıyordu. Our Planet (Gezegenimiz)'de. Kendi elimizle kirlettiğimiz dünya, bizden intikam alıyor. Balıkların karnı mikroplastiklerle doyuyor.
Fırtınalı havalardan sonra sahile vuran çerçöpe bakınca, deniz suratımıza tükürüyor gibi gelir bana.
Aman nerden nereye geldim. Kusura bakmayın. Valla içim sıkıldı.

selam herkese.
dün diyete başladım.inş sağlam adımlarla ilerlerim.eski listem vardı diyetisyenimin ona azcık uyarak devam edeceğim.
yoğunum biraz.hem içsel hem dışsal.hem işsel hem evsel.Allah bana kolaylık versin.
iki tane kitap sipariş veridm okuyayım beğenirsem paylaşırım
kişisel bakım malzemelerim azalmıştı.asitli bir ürün arıyordum.haftada bir iki , sönen sivilcelerime özellikle kullanacağım bir ürün aldım.inş faydasını görürüm.tam sıcaklar gelmeden bikaç ayda c vitamini serumu kullanmak istiyorum.aklımda iki ürün var bakalım karar verirsem onu alacağım bide göz altları için ürünüm bitti onu halledersem bitecek işim.güneş kremi zaten sabit bitse bile beklemeden alıyorum.ayın 15ine kadar ürünüm yetecek gibi bakalım.

selam herkese.
dün diyete başladım.inş sağlam adımlarla ilerlerim.eski listem vardı diyetisyenimin ona azcık uyarak devam edeceğim.
yoğunum biraz.hem içsel hem dışsal.hem işsel hem evsel.Allah bana kolaylık versin.
iki tane kitap sipariş veridm okuyayım beğenirsem paylaşırım
kişisel bakım malzemelerim azalmıştı.asitli bir ürün arıyordum.haftada bir iki , sönen sivilcelerime özellikle kullanacağım bir ürün aldım.inş faydasını görürüm.tam sıcaklar gelmeden bikaç ayda c vitamini serumu kullanmak istiyorum.aklımda iki ürün var bakalım karar verirsem onu alacağım bide göz altları için ürünüm bitti onu halledersem bitecek işim.güneş kremi zaten sabit bitse bile beklemeden alıyorum.ayın 15ine kadar ürünüm yetecek gibi bakalım.
Selaaam
Bir haftadır evimden uzaktayım.
Verdiğim kiloları aldığımı hissediyorum
Önce Ankara sonra Antalya programı yaptık.
Tüm harita kırmızıyken gezi yapmıyorum aslında.
İş sebebiyle katılmam gereken eğitimler vardı.
Hatta Antalya'ya geldiğim gün yasaklar başladı.
Umarım haftasonunu da burda geçirmek zorunda kalmayız

Kizlar selam bi sey soracagim. 21 ay kalan kredi ve toplam borc 54 bin. Ama erken kapatilirsa 48 bin. Kapatmak mantkli olur mu eldeki tüm parayi verip. Arkadasa diom diom anlamio. Eldeki parayi tut zaten odeyebilion. Ama yok illa kapatacam. Dedim dur bizim kizlara soralim. Sizin kizlar kim diyor. Dedim cok kız var tanimazsin😂😂

Kizlar selam bi sey soracagim. 21 ay kalan kredi ve toplam borc 54 bin. Ama erken kapatilirsa 48 bin. Kapatmak mantkli olur mu eldeki tüm parayi verip. Arkadasa diom diom anlamio. Eldeki parayi tut zaten odeyebilion. Ama yok illa kapatacam. Dedim dur bizim kizlara soralim. Sizin kizlar kim diyor. Dedim cok kız var tanimazsin😂😂
Bence elindeki para ile altın dolar euro alsın.
6.000 lira için eldeki parayı vermek yerine mevcut paradan daha fazla kar edebilir

Off suhan inanki hiç mükemmeliyetçi biri değilim hiç bir konuda. Olmazsa olmazlarım yok yani. Son bir kaç aydır böyle diplerdeyim. Sürekli evdeyim. Çocuklarla sürekli dipdibeyim. Gece küçük uyutmuyor gündüz ders aralarında hatta ders sırasında bile büyük bazen yanımda, pandemiden ötürü ve 2 küçük çocukla dışarı çıkmak istemiyorum. Çok geriliyorum çıkınca da dönünce oluşan iş yükü(banyo, üst değiştir vs.) beni çok yoruyor. Sömestrda memlekete gitmedim bu sene deşarj olamadım olamıyorum.. sinir küpüyüm bu aralar,nefret ediyorum bu halimden. Çocuklar da hissediyor daha da zorluyorlar beni... döngüyü kıramıyorum..
Mikancım, hakikaten zor süreçlerden geçiyoruz ma bence kendini ve çocukları içerde çok tutma. Muhakkak dişarı çıkın. İş yükün artsa bile (banyo vs) kafa yükün azalır. Bu arada sen yengeç burcu musun :)

gönül dağı izliyormuşum gibi oldu
Gönül dağı tek izlediğim filmdir. Sırf onun için cumartesi gününü iple çekiyorum. Eşimde... Hatta 7,5 yaşndaki oğlum bile bayılıyor. Normalde ailecek 10:30 gibi uyuruz ama cumartesi salonda 12:00 de film bitince uyuyoruz :) Acaip pozitif bir enerji yükleniyorum, bana çok iyi geliyor :)

Mikancım, hakikaten zor süreçlerden geçiyoruz ma bence kendini ve çocukları içerde çok tutma. Muhakkak dişarı çıkın. İş yükün artsa bile (banyo vs) kafa yükün azalır. Bu arada sen yengeç burcu musun :)
Sınırda doğmuşum boğa burcu gibi evcimenim sanırım 🙈 ama yine de sürekli evde olmak beni boğuyor. O kadar üşengeç bir insanım ki 😞

Selaaam
Bir haftadır evimden uzaktayım.
Verdiğim kiloları aldığımı hissediyorum
Önce Ankara sonra Antalya programı yaptık.
Tüm harita kırmızıyken gezi yapmıyorum aslında.
İş sebebiyle katılmam gereken eğitimler vardı.
Hatta Antalya'ya geldiğim gün yasaklar başladı.
Umarım haftasonunu da burda geçirmek zorunda kalmayız
Antalya candır yaa, kal işte 😜😄 Gerçi yasak var, nereyi gezeceksin 🙄

Sınırda doğmuşum boğa burcu gibi evcimenim sanırım 🙈 ama yine de sürekli evde olmak beni boğuyor. O kadar üşengeç bir insanım ki 😞
Ben de tipik ikizlerim. Ne diyim, Allah kurtarsın.:KK53::KK70:Daha öncede demiştim. Temiz olmayı seven ama temizlik yapmayı sevmeyen biriyim. Ben de ev işlerine üşengecim.
Yapacak onca keyifli iş varken, ev işini de sevemeyeceğim yani...ama işte arada derede birşeyler yapıyorum. Benim odak noktam yemek oluyor. Evde yemek varsa daha rahatım. Maslow amcanın İhtiyaçlar Hiyerarşisinde ilk boğaz diyordu. Tamam, tam olarak öyle olmayabilir ama ben öyle anladım sanırım.:KK45:Özetle karnım aç ama ev temiz...cıks...olmaz. Önce boğaz. :KK59:

X