Mia- Cafe

Antalya güzel ama şansıma hava kapalı.
Üzerine bir de yasaklar eklenince kabus gibi
Ben de Antalya nın ilçesindeyim de, ondan takıldım aslında. Evet, kapalı hava. Ama Allah tan kar soğuğu yok bugün nispeten ılık. Keyifli bir zaman geçirirsin umarım herşeye rağmen.

Ben de Antalya nın ilçesindeyim de, ondan takıldım aslında. Evet, kapalı hava. Ama Allah tan kar soğuğu yok bugün nispeten ılık. Keyifli bir zaman geçirirsin umarım herşeye rağmen.
Antalya çok güzel ama eğitim haftaya olabilirmiş
Bir haftaya daha ihtiyacı var havanın

Selam kızlar kısa bir aradan sonra geldim
Neler yaptım biraz kafamı topladim
Biraz evi derken günler geçmiş

Ya ben de boğazıma çok düşkünüm ev işi konusunda aynı senin gibiyim, neyseki yemek yapmak benim için bir keyif

Yemek yapılınca işlerin yarısını bitmiş sayıyorum
Gerçi çok yemek arayan biri değilimdir
Çok iştahlı olamıyorum nedense
Yaşamak için yerim

Yay burcuyum gezmeyi severim de şu ara kısıtlama vs derken kuaföre bile gidemedim

Hiç mantıklı olmaz tl günden güne değerini kaybediyor zaten 1 yıl sonra ödediği para daha kolay gelecek
Tüm parayı ona bağlamasın başka yatırım yapsın

Antalya da olup gezememek fena sinir bozucu olmalı

önceleri kardeş istenmez, ama büyüdükçe kızların kız kardeşe ihtiyacı çok oluyor.

ama tespitler; tespit gibi tespit

Holistik beslenmeyle ilgili bir merkez açılmış burada. Bu konuyu bilen var mı?

Doğumlardan kalan göbüşüm beni mutlu etmiyor. Kendisini İzmir Marşı'yla uğurlamak istiyorum. Karnımda da gaz var ve bu ara birkaç aylık hamile modunda gezmekten sıkıldım.

Ben de öyleyim. bi ara karatayla beslenerek kilo verdim.
tekrar o şekilde düzen oturtamadığım için benim de kilom arttı. Vermek istiyorum.

Ama benim muhtemelen metabolik sıkıntılarım var. o sebeple karatay'dan randevu aldım. gideceğim ve değerlere bir baktıracağım. gidene kadar beslenmeyi oturtsam kendi adıma bir adım atmış olurum aslında ama OL-MU-YOR.

Kilo verenleri oturup böyle izliyorum

Ben diyet sözünde bile bir kısıtlama hissettiğim için daha çok yemeye yöneliyorum. Daha önce düzenli, normal bir diyet yapıp kilo vermiştim halbuki ama bu ara ilginç bir ruh halim var. Hem acayip bir yeme isteği, hem de olunca az yeme. Böyle bir kısır döngü. Bazen de yemek üstüne yemek yeme.
Kan değeri olarak da zaten demir depom boş. Serumla takviye alıyorum. Sanırım ruh dalgalanmaları ve yorgunluk, isteksizlik bundan...

Kızlar, neredesiniz? Yoksa ben yazıyorum diye toplu halde başka bir grup mu kurdunuz? Ağlarım bak.
Yardımcı bir bayan alayım ve Ramazan öncesi evi bir toparlayayım diye düşünmüştüm ama bayan da hergün doluymuş. Ben de kendi başımı kendim kaşımaya karar verdim mecbur. Belki ensem kalınlaşır.
Bugün ani bir kararla buzdolabını temizledim. İyi oldu. Yemek, bulaşık rutin işler zaten. Ekstra olarak yoğurt tatlısı denedim. Eşim şerbetli tatlı seviyor. Onun için yaptım daha çok.
Çamaşır sarmalından kurtulamıyorum. Birikti, altından kalkamıyorum. Bugün ona da başlamaya karar verdim. Birazcık yaptım, az sonra devam edeceğim inşaallah.
Ufaklık kreşe alıştı gibi. Diyanetin kreşi. 2 ay kaldı gerçi ama (kapanmazsa tabii) en azından kuralları öğrenir vs diye düşündüm hocası ders vermeye başlamış. Ben de destek olacağım. Okul öncesi seti de aldırmış çocuklara. Sene sonuna yakın diye kendi bulunduğum ve yakın ilçelerde bulamadım. 4.ilçede buldum.
En önemli gelişme, çok yakın bir akrabam var-dı. Beni sürekli aşağı çeken, enerjimi emen, direkt benimle konuşmayı tercih etmeyip bir şekilde yanlış anladığı meseleleri bana ulaştıran...Karşılıklı da konuşulmayacak karakterde bir insan. Çünkü, o hep ve her zaman doğruydu, kesinlikle haklıydı ve hep "o ne yapmıştı ki..." Sildim telefondan. Neyse,...
İlk defa french press de filtre kahve denedim. ❣

French presste filtre kahve favorim haline geldi.
Çok iyi yapmışsın silerek geçenlerde ben de birini sildim. Birini daha silesim var ama bakalım

Ben de oğluşu cimnastik kursuna yazdırdım. Umarım sever.

French presste filtre kahve favorim haline geldi.
Çok iyi yapmışsın silerek geçenlerde ben de birini sildim. Birini daha silesim var ama bakalım

Ben de oğluşu cimnastik kursuna yazdırdım. Umarım sever.
Kaç kaşık koyuyorsun kahveyi? Ben acemiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…