- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
Kilo alma sebebim bu düzeni oturtamamam. çünkü bu düzenle 11 kilo vermiştim 8 ayda. sonra tekrar kahvaltı olayını bırakınca yavaş yavaş eski halime geldim.Sabah kalktığımda hiç iştahım olmuyor.
Sadece su içiyorum.Yada şekersiz çay.
Öğleye doğru acıkmaya başlıyorum.
Kilo almanızın sebebi kahvaltıdan başka birşey olabilir.Doktora gidip değerlerinize baktırdınız mı?
Anladım.Kilo alma sebebim bu düzeni oturtamamam. çünkü bu düzenle 11 kilo vermiştim 8 ayda. sonra tekrar kahvaltı olayını bırakınca yavaş yavaş eski halime geldim.
düzen çok önemli bu konuda. sağlam kahvaltı gün içindeki açlık krizlerini %80-90 önlüyor. Ve gün içi motivasyon yüksek oluyor.
En son 4 gibi yogurt yiyorum bende 3 kasik. Sonraki günün kahvalti saatine kadar 8. 30 a kadar mide bos kalmis oluyor. Umarim yagdan gidiyordur. Görüntü yavastan değişmeye başladı zaten hissediyorum. Daha yolum uzun. Devam insallah.16-18 saatlik açlık sağlanmış oluyor bu beslenme şeklinde.
Böylece yağ yakımına yardımcı oluyor
8 e kadar 16 saat yemek yememiş oluyorsunuz.En son 4 gibi yogurt yiyorum bende 3 kasik. Sonraki günün kahvalti saatine kadar 8. 30 a kadar mide bos kalmis oluyor. Umarim yagdan gidiyordur. Görüntü yavastan değişmeye başladı zaten hissediyorum. Daha yolum uzun. Devam insallah.
vücut kitle indeksim 26CKbeautyandsheer vücut kitle indeksiniz nasıl?
Ben de eskiden çok abur cubur yerdim artık akşamları yemeğin yanında ekmek yerine bulgur pilavı+ salata yiyerek karnımı iyice doyuruyorum.Böylelikle abur cubur yeme ihtiyacı hissetmiyorum.vücut kitle indeksim 26
168 boyum - 72 kiloyum
akşam hafif yesem de abur cubur krizim yüzünden abur cubura gömülüyorum.
bunu çözeceğim tek yol kahvaltı. Ve tabii ki istikrar.
Ben de yaptğım dönemde karatay ile beslendim. ve meyve yemedim.
bizim kültürümüzde hep akşam yemeği sonrası 1 sepet meyve tüketilir. Bunun çok zararlı olduğunu o aman öğrenmiş ve deneyimlemiştim.
kahvaltı olayını halledersem her şey daha yolunda gider benim için.
Kahvaltı en sevdiğim öğünvücut kitle indeksim 26
168 boyum - 72 kiloyum
akşam hafif yesem de abur cubur krizim yüzünden abur cubura gömülüyorum.
bunu çözeceğim tek yol kahvaltı. Ve tabii ki istikrar.
Ben de yaptğım dönemde karatay ile beslendim. ve meyve yemedim.
bizim kültürümüzde hep akşam yemeği sonrası 1 sepet meyve tüketilir. Bunun çok zararlı olduğunu o aman öğrenmiş ve deneyimlemiştim.
kahvaltı olayını halledersem her şey daha yolunda gider benim için.
Şuan acıktımKahvaltı en sevdiğim öğüntek başıma yaptığımda bile özenerek hazırlarım tabağımı.. farklı şeyler denemek de güzel oluyor. Bir ara çok erken uyanıyordum. Sabah üşeneceğimi bildiğim için geceden ekmek arası sandviç ya da sabah basmak için tostumu hazırlayıp yatıyordum. Hele kavun karpuz incir salatalık domates biber yeşillik mevsimi geldi mi kahvaltının hayali bile beni mutlu ediyor
AynenŞuan acıktım
kardeş yap :)ben bu konuda inanılmaz körelmiş durumdayım.
kızım sürekli oyun oynamak istiyor ve ben inanılmaz sıkılıyorum. kardeş de olmayınca daha da zorlanıyoruz.
kitap okusak dinlemiyor. boyama yapsak, "sen daha güzel boyadın" diye kızıyor ağlıyor.
Aynı kitabı boyasak benim boyadığımı karalıyor.
bir oyun oynasak sıkılıyor bırakıyor başka oyun getiriyor. monopoly oynarken, mangala, mangala oynarken revers..... sürekliliğimiz zaten yok.
sürekli kalabalık oynanması gereken oyunlar istiyor o da 2-3 kişi oynanmıyor.
saklambaç desen saklanacak 3 yer var ne kaçmaya ne kovalamaya,
her yerimiz barbie, ama gel gör ki, alayım şöyle oyun kurayım böyle bilmem ne o da yok.biraz oynarsa gelip yine bana sarıyor, barbie oynarken benim dediğimi kabul etmiyor sürekli konuşmaları dahil o yönetecek.
ebru seti aldım, envaî çeşit boyamız var, taş boyadık, her şey yaptık ama ben nerde yanlış yapıyorum anlamadım.
Ya çok şey var diye doyumsuz, ya da kendisi sıkılıyor sabitlikten. bilemedim. öyle hiperaktifliğimiz de yok.
bana da bir yardım eder, yanlışımı söylerseniz hemen düzeltmeye çalışacağım.
Bizim merak''ile ilgili olan atasozumuzden daha iyi değil mi amaMerak kediyi öldürür demiş İngilizler
Nasıl bir atasözü mantıkları varsa.sadece devrik cümleden ibaret
Bizdeki hangisiBizim merak''ile ilgili olan atasozumuzden daha iyi değil mi ama
Mamamamamahmut Tuncer show başlasınBizdeki hangisi
Peki benim bunu Google da aratmamMamamamamahmut Tuncer show başlasın
İnsanın basina ya meraktan ...
Sen neden bu kadar masumsun iç Anadolu'nun göbeğinde bunlara ana dilin gibi hakim olman lazımdıPeki benim bunu Google da aratmam
Ve ilk defa duymuş olmam
Hahahahah kendimi herşeyin güzel olacağı ümidiyle evden kaçan kız kadar masum hissettim.Sen neden bu kadar masumsun iç Anadolu'nun göbeğinde bunlara ana dilin gibi hakim olman lazımdı
Hahahahah kendimi herşeyin güzel olacağı ümidiyle evden kaçan kız kadar masum hissettim.
Hiç denk gelmedim valla
Ya benim yaşım da küçük değil.sen karantinaya doğduğun gibi girmişsin , hiç bir kötülükten haberin yok .
Artık sen sitemizin minik masum pamuk prensesisinYa benim yaşım da küçük değil.
Neden minik bir kız çocuğu gibi davrandın ki bana