Mia- Cafe

Kilo alma sebebim bu düzeni oturtamamam. çünkü bu düzenle 11 kilo vermiştim 8 ayda. sonra tekrar kahvaltı olayını bırakınca yavaş yavaş eski halime geldim.

düzen çok önemli bu konuda. sağlam kahvaltı gün içindeki açlık krizlerini %80-90 önlüyor. Ve gün içi motivasyon yüksek oluyor.

Anladım.
Sabah kahvaltıyı atlayıp öğle ve akşam yemeklerinde yeme krizine giriyorsanız bu problem.
Benim tespit ettiğim. Akşam yemeklerini mümkün olduğu kadar hafif geçirmek.
Bütün gün birşey yemeyip aksam abartıp üzerine uyursaniz vücut ister istemez yağ depolaması yapıyor.
Acaba bu beslenme şeklinizde akşam abartıp üstüne uyuyor musuz?

Ben aralıklı beslenme sistemi ile
ekmek,hamur işi, makarna ve her türlü şekeri(meyve şekeri de dahil) hayatımdan çıkararak 40 günde 3.8 kg yağdan verdim.
Denemek isterseniz öneririm.

16-18 saatlik açlık sağlanmış oluyor bu beslenme şeklinde.
Böylece yağ yakımına yardımcı oluyor
En son 4 gibi yogurt yiyorum bende 3 kasik. Sonraki günün kahvalti saatine kadar 8. 30 a kadar mide bos kalmis oluyor. Umarim yagdan gidiyordur. Görüntü yavastan değişmeye başladı zaten hissediyorum. Daha yolum uzun. Devam insallah.

8 e kadar 16 saat yemek yememiş oluyorsunuz.
Günlük yarım saat yürüyüşün de epey faydası var

CKbeautyandsheer vücut kitle indeksiniz nasıl?
vücut kitle indeksim 26
168 boyum - 72 kiloyum

akşam hafif yesem de abur cubur krizim yüzünden abur cubura gömülüyorum.
bunu çözeceğim tek yol kahvaltı. Ve tabii ki istikrar.
Ben de yaptğım dönemde karatay ile beslendim. ve meyve yemedim.
bizim kültürümüzde hep akşam yemeği sonrası 1 sepet meyve tüketilir. Bunun çok zararlı olduğunu o aman öğrenmiş ve deneyimlemiştim.
kahvaltı olayını halledersem her şey daha yolunda gider benim için.

Ben de eskiden çok abur cubur yerdim artık akşamları yemeğin yanında ekmek yerine bulgur pilavı+ salata yiyerek karnımı iyice doyuruyorum.Böylelikle abur cubur yeme ihtiyacı hissetmiyorum.
Sabahları da ac hissetmiyorum kendimi bu sistemde
Şuan 12.40 oldu hala açlık hissetmedim mesela.

Kahvaltı en sevdiğim öğün tek başıma yaptığımda bile özenerek hazırlarım tabağımı.. farklı şeyler denemek de güzel oluyor. Bir ara çok erken uyanıyordum. Sabah üşeneceğimi bildiğim için geceden ekmek arası sandviç ya da sabah basmak için tostumu hazırlayıp yatıyordum. Hele kavun karpuz incir salatalık domates biber yeşillik mevsimi geldi mi kahvaltının hayali bile beni mutlu ediyor

Şuan acıktım

kardeş yap :)
Bizimki de aynı durumdaydı kreşe gidince beraber bir şeyler yapmayı öğrendi, öğrendiklerini kardeşine uygulamaya başladı sorun çözüldü.
Kardeş ondan kötü yaptığı için egosu tatmin oluyor.
İki çocuğu oyalamak tek çocuktan kolay oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…