- 23 Eylül 2013
- 23.861
- 48.526
Aynen ya kostüm değilde başka birşey tasarlasak eylül yapabilirdi.Aa aaa değişikmiş ödevi resmen sana vermişler
Yarına biter inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya kostüm değilde başka birşey tasarlasak eylül yapabilirdi.Aa aaa değişikmiş ödevi resmen sana vermişler
Evet çok akıcı ve heyecanlı bir konusu vardı.Kelebek adası nasıldı? Hızlı okudun beğendin sanırım.
Ütü yapmayali yillar oldu ütü nerde onu bile hatirlamiyorum, simdi mesajini görünce bir duraksadimBugün ekstra işlerde ütü yapıldı
Evet şu dönem acil işler dışında detaya girmeyeceğimKizlar ben de bahcemle ilgileniyorum, cicekler, bitkiler, tohumlar, budama, sulama. Cok az ev temizligi yapiyorum. Klasik mutfak, banyo disinda. Zaten esim süpürür evi. Bütün gün bilgisayar basinda calisiyorum zaten. Kalkinca da temiz havada toprakla ugrasmak iyi geliyor.
Ben de Orhan Pamuk'un Veba Geceleri'ni okuyorum bu siralar.
ben yaklaşık 8 senedir philips performer pro kullanıyorum memnunum.Merhaba arkadaşlar. Elektrik süpürgesi almam gerekiyor.Çekim gücünden memnun kaldığınız,önereceğiniz bir model var mı
Teşekkür ederimben yaklaşık 8 senedir philips performer pro kullanıyorum memnunum.
Merhaba.Evet şu dönem acil işler dışında detaya girmeyeceğim
Daha çok vaktim olsun istiyorum
Kitap film bahçe kişisel bakım eylülle oyun hobi gibi işlere ağırlık verdim.
4,5 yaşında bu yaz sonu 5 olacakMerhaba.
Eylül kac yaşında canım?
Allah bağışlasın.
Allah sagliklar versin hepinize.4,5 yaşında bu yaz sonu 5 olacak
Ne güzel yaşları yakınmış çocuklarınAllah sagliklar versin hepinize.
Benimki de 5 yaşında.
Yaşından mı bilmem, bizimkinin huyları çok değişti, resmen küçük ergen gibi davranıyor, her seyi en iyi o bilirmis, onun fikri şuymuş... Kararlarimiza ve bazi kurallara itiraz eder oldu. İdare etmeye çalışıyorum.Ne güzel yaşları yakınmış çocukların
Şu ara hersey de cadılık peşinde bizimki