İnstagram görgüsüzlüğü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence verdiğin örnekler çok basit ya garip gelmiyor bana bence normal
benim bi tanıdık var kız bi ara çalışıyordu ofisten hikayeler falan atıyordu
sonra işi gücü bıraktı
bu yaz deli gibi tatil yaptı mesela her hafta hatta her gün farklı bi yerdeydi
ne zaman baksam bu kız bu parayı nerden buluyor diyordum
sonra bişi dikkatimi çekti
mesela hikaye atıyor yanında mutlaka bi erkek var ama o erkeği asla etiketlemiyor
ama o erkekler de gözüküyor yani hikayelerde ve hep aynı erkek değil, değişiyor
mesela en son güzel bi tekneden hikayeler attı günlerce yine yanında farklı bi adam vardı
günlerce o adamla teknede kaldı yani
ben artık kızın sürekli farklı erkeklerle takılıp tatillerini, yemesini içmesini beleşe getirdiğini düşünüyorum
çünkü her akşamda farklı bi mekandan ra-kı storyleri atıp duruyor

Bir arkadaşım var eski çalıştığım iş yerinden maddi durumu o kadar iyi değildi özel sektörde öğretmenlik yapıyor açık öğretim mezunu maaşının çok yüksek olduğunu sanmıyorum son zamanlarda instagramda sürekli v.ak.ko cafesinde her gün fotoğraf atıyor ama yaşadığı yerde o cafe yok başka şehirde atıyor hadi haftasonu gitti diyelim her hafta sonu mu gidiyor anlam veremiyorum. Her gün istinye park fotoğrafı atıp alışveriş zamanı yazıyor aldığı aşırı lüks şeyleri paylaşıyor torbalarını vs. Bir kaç ay önce bodrumda bi otele gitmişti sürekli fotoğraf attı bugün yine sonbahar tatili diye o otelin fotoğrafını paylaşıyor büyük ihtimalle eskiden çektiği fotoğraflar takipten çıkmıyorum hatır gönül var ama anlam veremiyorum bir türlü
Herkes böyle şeyler yapıyor maalesef.normal aslında

Vakkorama' dan bahsediyorsun sanırım. Bilmem ne pastanesine gitse sorun olmayacaktı anladığım kadarıyla vakkorama, kaşıbeyaz, lacivert rest. görgüsüzlük oluyor. Bir de kişiyi hemen metres yapma potansiyelimiz var. Ayrıca bahsettiğiniz mekan abartılacak pahalılıkta bir yer değil onu söyleyeyim önce, geçen kent ormanına gittik bakın kent ormanı, lüks bir mekan değil. İçerisindeki cafeler çok basit tarzda, kır kahvesi gibi hatta çoğu, üstelik menü de olan çoğu şey yok ya da malzeme yoksa kafalarına göre içini olana göre size sormadan ayarlıyorlar. 2 kahve, 2 tatlıya bir hesap geldi neredeyiz oldum ben, keşke vakkorama' da olaydım. Kısacası vakkorama da olsam en fazla 100 tl ekstra öderdim. Şu an zaten her yerde, her şeyde fiyatlar birbirine çok yakın, arada neredeyse fark kalmadı.

Ben hep derim tercih meselesi diye, insanlar hayatlarını tercihleri doğrultusunda yaşar. Herkesin önem verdiği şeyler farklıdır. Bende yeni yerler, mekanlar gezmeyi, yeni tatlar keşfetmeyi severim. Ha tabii insanların gözüne sokmak her şeyi başka bir şey, kişi kendini belli ediyor zaten, ben gezdiğim yediğim değil de aldığım şeyleri paylaşmaktan hoşlanmam. Benimde bir arkadaş var yeni çıkan ne varsa 6 ay-1 sene içinde alır 6 ay en az 1 sene her gün 1-2-3 story paylaşır. O kadar çok belli oluyor ki gösteriş yapmak istediği, işte bunu sevmiyorum.

Son düzenleme:
Bir arkadaşım var eski çalıştığım iş yerinden maddi durumu o kadar iyi değildi özel sektörde öğretmenlik yapıyor açık öğretim mezunu maaşının çok yüksek olduğunu sanmıyorum son zamanlarda instagramda sürekli v.ak.ko cafesinde her gün fotoğraf atıyor ama yaşadığı yerde o cafe yok başka şehirde atıyor hadi haftasonu gitti diyelim her hafta sonu mu gidiyor anlam veremiyorum. Her gün istinye park fotoğrafı atıp alışveriş zamanı yazıyor aldığı aşırı lüks şeyleri paylaşıyor torbalarını vs. Bir kaç ay önce bodrumda bi otele gitmişti sürekli fotoğraf attı bugün yine sonbahar tatili diye o otelin fotoğrafını paylaşıyor büyük ihtimalle eskiden çektiği fotoğraflar takipten çıkmıyorum hatır gönül var ama anlam veremiyorum bir türlü
şuan siz onu kıskanmış gibisiniz bana öyle geldi takipten çıkın rahatsız ediyorsa

Peh.. Durup dururken milletin namusuna laf etmenizden Mariana çukurundaki seviyenizi tahmin etmeliydim. Size ve derin deniz canlilarina selam olsun :KK50:
Deli deli yorumlar mariana çukuru.

Ben sizi Lerzan Mutluya çok benzettim.
Bircan Bali ile mahalle kavgası edip, Bircan Balinin kukusunu derin bi çukur görseli paylaşarak bişeyler yazmıştı.
Magazinciler gözümüze soktuğu için görmüştük.

Lerzan sen isen iki kalça salla anlarım,

Benim bir arkadasim daha dün salya sucuk hasta evde yatarken arabada muzik açık, otobanda bir video cekerek , tatillll 💃💃 başlığıyla bir story attı dedim 15 dk once konustuk sesin bitarafindan cikiyordu ne ara hazirlandinda yola ciktin ?? kankaa yalan o yiiiaaa dedi ... kendisine malmısın diye sordugumda sanane seklinde bir cevap alınca haklı olduğunu anlayıp yemeğimi yapmaya devam ettim

Görmek istemiyorsanız takibi sessize alın. Zaten sosyal medya gidip geldiğin yerlerde foto paylaşma yeri. Amaç zaten bu. Herkes istediğini yapar.

Görmek istemiyorsanız takibi sessize alın. Zaten sosyal medya gidip geldiğin yerlerde foto paylaşma yeri. Amaç zaten bu. Herkes istediğini yapar.
Aklıma fenomen bir kız vardı komik o geldi mesaji görünce .. pquenn di adi galiba .. bir takipci şöyle demişti seçim zamanında.. ''kimseye güvenmiyorum herkes başa geçmeye çalışyorr .... '' fenomende kahkalar icinde kız amaç o ya zaten diye cevap vererek bir video cekmisti o canlandi gözümde yorumunuzu gorunce😂😂😂

Arkadaşınız görgüsüz.
Benim evime yakın bir avm'de var o cafe ve sadece araplar oturuyor genelde orada.
Öte yandan çok çok pahalı da değil ki. Çocuklara dondurma alıp kahve icmiştik ulaşılmaz değil rakamlar ama tabi ki standart bildiğimiz yerlerin bir tık üstünde doğal olarak. Eataly var zorlu'da cafesi özellikle eklerleri epey iyi,kızımla oraya gidersek muhakkak ekler yer. Zengin miyim hayır bence orta halli bir insanım ama çok görmüyorum çocuğa o ekleri(oranın ekleri bir tık büyük ve süslü,karamel kaplamalı falan farklı ceşitleri de var albenili geliyor bence ha şart mı,ekler bulunmaz birşey mi derseniz bence değil ama ayda alemde bir gidersem alır yediririm çocuğa)zaten garsonlar kravatlı,yelekli falan ,biraz fazla özeniyorlar sevise haliyle fiyatta yine piyasadan pahalı. Bahsettiğiniz cafe de de garsonlar aynı zaten,kuş kondurmuyorlar ama servise sunuma özeniyorlar ekstra. Arada gidilebilir,sizde gidebilirsiniz zaten abartılacak bir durumu olduğunu düşünmüyorum.
Alışveriş torbasi paylaşmak zaten çok itici, aileden zengin,görgülü bir insanın bunu yaptıgına hiç sahit olmadım.
Sonradan gören yada kendini olduğundan farkli göstermeye çalışan insanların tarzı bu tip hareketler.
Ha sizi ilgilendiren bir tarafı yok bu konunun bence o ayrı tabi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X