Vakkorama' dan bahsediyorsun sanırım. Bilmem ne pastanesine gitse sorun olmayacaktı anladığım kadarıyla vakkorama, kaşıbeyaz, lacivert rest. görgüsüzlük oluyor. Bir de kişiyi hemen metres yapma potansiyelimiz var. Ayrıca bahsettiğiniz mekan abartılacak pahalılıkta bir yer değil onu söyleyeyim önce, geçen kent ormanına gittik bakın kent ormanı, lüks bir mekan değil. İçerisindeki cafeler çok basit tarzda, kır kahvesi gibi hatta çoğu, üstelik menü de olan çoğu şey yok ya da malzeme yoksa kafalarına göre içini olana göre size sormadan ayarlıyorlar. 2 kahve, 2 tatlıya bir hesap geldi neredeyiz oldum ben, keşke vakkorama' da olaydım. Kısacası vakkorama da olsam en fazla 100 tl ekstra öderdim. Şu an zaten her yerde, her şeyde fiyatlar birbirine çok yakın, arada neredeyse fark kalmadı.
Ben hep derim tercih meselesi diye, insanlar hayatlarını tercihleri doğrultusunda yaşar. Herkesin önem verdiği şeyler farklıdır. Bende yeni yerler, mekanlar gezmeyi, yeni tatlar keşfetmeyi severim. Ha tabii insanların gözüne sokmak her şeyi başka bir şey, kişi kendini belli ediyor zaten, ben gezdiğim yediğim değil de aldığım şeyleri paylaşmaktan hoşlanmam. Benimde bir arkadaş var yeni çıkan ne varsa 6 ay-1 sene içinde alır 6 ay en az 1 sene her gün 1-2-3 story paylaşır. O kadar çok belli oluyor ki gösteriş yapmak istediği, işte bunu sevmiyorum.