- 12 Ocak 2019
- 2.837
- 6.386
Erkek kardeşi evermesek iyiymiş.Kız kardeş çok başka oluyor.
Sesinden anlıyor halini
Ama erkekler düz mantık illa söylemen lazım açık açık
Benim kız, istemem kız kardeş diye söyleniyordu geçen gün. Zaten diğer ikisini de ona sormamışız.benim de erkek kardeşim var. ikimiz de pek paylaşmayız birbirimizle bi şeyleri. küçükken de hep kavga ederdik. kız kardeş veya ablaya hep hasretim.
ve kızımın da bir kız kardeşi olsun çok isterim. ama planlı yapmayı düşünmüyorum.
böyle kazayla falan Allah tarafından oluversin diye gönlümden geçiririm.
Bana kardeşim decathlon dan yüz maskesi almıştı. Allah ım bayıldım.OOO süper fikir
Bu yıl deniz havası gelmeyecek sanki, hala hava soğuk
kuzummHayırlı olsun yeni mekan
Uğrarım arada çok seviliyorsunuz
e bana haber verilmedi
Selaaamselam herkese.
dün diyete başladım.inş sağlam adımlarla ilerlerim.eski listem vardı diyetisyenimin ona azcık uyarak devam edeceğim.
yoğunum biraz.hem içsel hem dışsal.hem işsel hem evsel.Allah bana kolaylık versin.
iki tane kitap sipariş veridm okuyayım beğenirsem paylaşırım
kişisel bakım malzemelerim azalmıştı.asitli bir ürün arıyordum.haftada bir iki , sönen sivilcelerime özellikle kullanacağım bir ürün aldım.inş faydasını görürüm.tam sıcaklar gelmeden bikaç ayda c vitamini serumu kullanmak istiyorum.aklımda iki ürün var bakalım karar verirsem onu alacağım bide göz altları için ürünüm bitti onu halledersem bitecek işim.güneş kremi zaten sabit bitse bile beklemeden alıyorum.ayın 15ine kadar ürünüm yetecek gibi bakalım.
Bence elindeki para ile altın dolar euro alsın.Kizlar selam bi sey soracagim. 21 ay kalan kredi ve toplam borc 54 bin. Ama erken kapatilirsa 48 bin. Kapatmak mantkli olur mu eldeki tüm parayi verip. Arkadasa diom diom anlamio. Eldeki parayi tut zaten odeyebilion. Ama yok illa kapatacam. Dedim dur bizim kizlara soralim. Sizin kizlar kim diyor. Dedim cok kız var tanimazsin
Mikancım, hakikaten zor süreçlerden geçiyoruz ma bence kendini ve çocukları içerde çok tutma. Muhakkak dişarı çıkın. İş yükün artsa bile (banyo vs) kafa yükün azalır. Bu arada sen yengeç burcu musun :)Off suhan inanki hiç mükemmeliyetçi biri değilim hiç bir konuda. Olmazsa olmazlarım yok yani. Son bir kaç aydır böyle diplerdeyim. Sürekli evdeyim. Çocuklarla sürekli dipdibeyim. Gece küçük uyutmuyor gündüz ders aralarında hatta ders sırasında bile büyük bazen yanımda, pandemiden ötürü ve 2 küçük çocukla dışarı çıkmak istemiyorum. Çok geriliyorum çıkınca da dönünce oluşan iş yükü(banyo, üst değiştir vs.) beni çok yoruyor. Sömestrda memlekete gitmedim bu sene deşarj olamadım olamıyorum.. sinir küpüyüm bu aralar,nefret ediyorum bu halimden. Çocuklar da hissediyor daha da zorluyorlar beni... döngüyü kıramıyorum..
heee şimdi okudum. ikizlermişsin :) geriden geliyorumYok ikizlerim ben
Gönül dağı tek izlediğim filmdir. Sırf onun için cumartesi gününü iple çekiyorum. Eşimde... Hatta 7,5 yaşndaki oğlum bile bayılıyor. Normalde ailecek 10:30 gibi uyuruz ama cumartesi salonda 12:00 de film bitince uyuyoruz :) Acaip pozitif bir enerji yükleniyorum, bana çok iyi geliyor :)gönül dağı izliyormuşum gibi oldu
Sınırda doğmuşum boğa burcu gibi evcimenim sanırımMikancım, hakikaten zor süreçlerden geçiyoruz ma bence kendini ve çocukları içerde çok tutma. Muhakkak dişarı çıkın. İş yükün artsa bile (banyo vs) kafa yükün azalır. Bu arada sen yengeç burcu musun :)
Antalya candır yaa, kal işteSelaaam
Bir haftadır evimden uzaktayım.
Verdiğim kiloları aldığımı hissediyorum
Önce Ankara sonra Antalya programı yaptık.
Tüm harita kırmızıyken gezi yapmıyorum aslında.
İş sebebiyle katılmam gereken eğitimler vardı.
Hatta Antalya'ya geldiğim gün yasaklar başladı.
Umarım haftasonunu da burda geçirmek zorunda kalmayız
Ben de tipik ikizlerim. Ne diyim, Allah kurtarsın.Sınırda doğmuşum boğa burcu gibi evcimenim sanırımama yine de sürekli evde olmak beni boğuyor. O kadar üşengeç bir insanım ki