Mfk deneyip hamileliği bekleyen arkadaslar gelin birlikte bekleyelim

İnsallah canım 1 senedir gebelik olmuyo evet zamlandı bide benim 2. Ayım eş paketinde gene gelmiş zam insallah bir an önce gelir bebişlerimiz ya benimde hormon testlerim herşeyim normal işte sebebsiz nazlanıyo dedigin gibi

İnşAllah hepimize sifa olur kizlar gelismeleri yazin haberdar edelim birbirimizi

Bende sizlerdenim..2 siparişimi dün etdim..İn şa Allah sonuncu siparişim olur.

Dün adet oldum canım inşaallah bu ay bebek olur

İnsallah canım bugün 17. Günüm 19. Günde son atısı yapıp beklicem artık sen ne durumdasın
Heyecanlı kısma gectim desene kuzum benim bugün regl bitti. Esim aksam alacak beni eve donme vaktim geldi normalde 9 10 gun leke seklinde süren adetim 1 hafta sonunda sona erdi bu takviyenin faydasi olmali dimi

Heyecanlı kısma gectim desene kuzum benim bugün regl bitti. Esim aksam alacak beni eve donme vaktim geldi normalde 9 10 gun leke seklinde süren adetim 1 hafta sonunda sona erdi bu takviyenin faydasi olmali dimi
Evet kuzum ben inanıyorum gerçekten görücez olumlu sonucları bu ay da kullan bakalım ins benimde bu ay son bulur 2 paketim cnku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…