- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
Amin canım rabbim sana da nasip etsinMaşallah çok sevindim yaa Rabbim kucağına alabilmeyi nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım rabbim sana da nasip etsinMaşallah çok sevindim yaa Rabbim kucağına alabilmeyi nasip etsin
Sizi dün paylaştı hoca gördüm Allah hayırlı etsinSüprizzzzz
Amin canım kan verdim sabah bekliyorum sonucu bakalım insallah saglkkla ilerlesin bebişlerSizi dün paylaştı hoca gördüm Allah hayırlı etsin
İnsaAllah bende mfk ile gebe kaldım Rabbim tamamlasin insaAllahAmin canım kan verdim sabah bekliyorum sonucu bakalım insallah saglkkla ilerlesin bebişler
Adendo kullandınmı canım doktor bana hediye yolladı onu gelir heralde bu haftaİnsaAllah bende mfk ile gebe kaldım Rabbim tamamlasin insaAllah
Yok ben çok yazdım benim gebeliği de görmedi hediye de yollamadi bende kullanmadım doğumdan sonra adalis kullanmayı düşünüyorumAdendo kullandınmı canım doktor bana hediye yolladı onu gelir heralde bu hafta
İyi bence canım. 5 yaşındaki kızımı 4 haftalık öğrendiğimde 129 du sonucumKızlar kan sonucum cıktı bat günüm yarın iyimi sizce
Ne kadar güzel hayırlı olsun mfk eş paketi mi kullandınızKızlar kan sonucum cıktı bat günüm yarın iyimi sizce
Evet canım 3. Eş paketinin sonunda kaldım artı advictor bu ay da athena eklemiştimNe kadar güzel hayırlı olsun mfk eş paketi mi kullandınız
Benim de eş paketi ve advictor 3. Ay be athena ekledim aynı sizin gibi yine yine heyecan dorukta bekliyorum advictoru günde 1 kullanıyorum siz kaç adet kullandınız?Evet canım 3. Eş paketinin sonunda kaldım artı advictor bu ay da athena eklemiştim
İlk ay normal eş paketi 2. Ay eş paketi advictor 3. Ay eş paketi advictor athena şeklinde ilerledim canım günde bir evet hepsi hatta athenayı ben yumurtlama dönemine kadar kullandım sonra bıraktım yumurta rezervini artırdıgı için fazla yumurta olur vs kist olmasın diye 10 gün kullandım bol yeşillik yedik bideBenim de eş paketi ve advictor 3. Ay be athena ekledim aynı sizin gibi yine yine heyecan dorukta bekliyorum advictoru günde 1 kullanıyorum siz kaç adet kullandınız?İ
Çok teşekkür ediyorum Sağlıkla kucağınıza alın bebeğiniziİlk ay normal eş paketi 2. Ay eş paketi advictor 3. Ay eş paketi advictor athena şeklinde ilerledim canım günde bir evet hepsi hatta athenayı ben yumurtlama dönemine kadar kullandım sonra bıraktım yumurta rezervini artırdıgı için fazla yumurta olur vs kist olmasın diye 10 gün kullandım bol yeşillik yedik bide
Gayettt güzel kuzum sağlıkla ilerlesin inşallahhhhKızlar kan sonucum cıktı bat günüm yarın iyimi sizce
Sizin hamilelik belirtilerniz nelerdiiİnsaAllah bende mfk ile gebe kaldım Rabbim tamamlasin insaAllah
Çok güzel canımKızlar kan sonucum cıktı bat günüm yarın iyimi sizce
Evet herkeste olur sanırım. İlişkiden hemen sonra çkar baya bazen gün içindede içeride kalanlar çıkıyo. Benim en sonkii pembe renk çıktı hatta çok tedirginm oyuzden karın agrım var hafften sanırım enfeksıyon falan oldum. Adetede 2 gün varBaşka bir şey öğrenmek istiyorum ilişki sırasında ya da sonrasında meni çıkıyor mu herkeste
Canım advictor tam olarak ne için kullanılıyorİlk ay normal eş paketi 2. Ay eş paketi advictor 3. Ay eş paketi advictor athena şeklinde ilerledim canım günde bir evet hepsi hatta athenayı ben yumurtlama dönemine kadar kullandım sonra bıraktım yumurta rezervini artırdıgı için fazla yumurta olur vs kist olmasın diye 10 gün kullandım bol yeşillik yedik bide