Anladım canım hayırlısı olsun Allah nasip eder inşallah yeniden umutlu olalımAdet olmuşum gece sabah uyandığım da gördüm bu ayda olmadı nasip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım hayırlısı olsun Allah nasip eder inşallah yeniden umutlu olalımAdet olmuşum gece sabah uyandığım da gördüm bu ayda olmadı nasip
Sagol kuzum insallah ya rabbim hiçbirimizin kucaklarını boş bırakmasınAyy bu ne güzel haberrr. Hayırlı olsun canım hamilesin inşllh
erken gebelik testi canım bata 2 gün kala cıktıHayırlı olsun çift çizgi çıkmış erken gebelik testi mi bu normal kaset test mi kan verin hemen
İnsallah canım benim en geç agustos ayında hepiniz kavusun insallah 3 ay mfk eş paketi kullandık son iki ay advictor ve athena ekledimyaaa maşallah hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler kuzum gebelik inşallah Sağlıkla kavuşursun bebeğine bize de dua et inşallah
Ya maşallah sana tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlarrrrr mfkcılarrrr cabuk bakınn hamileyim galibaaa allah ım hala inanamıyorm
Varikosel ve sperm hareketsizligiÖyle mii. Benmde eşimde problem. Neydı sorunu
Eş problemli kişilerle pek karşılaşmadım burda seni görünce umut olduu bana. Bizim hem sperm sayısı az hem hız ve morfolojı bozuk. Ama iyileşme farkedıyorum inşllahh. Sizin sperm sayısı nasıldıVarikosel ve sperm hareketsizligi
Belirtilerin nelerdi canımKızlarrrrr mfkcılarrrr cabuk bakınn hamileyim galibaaa allah ım hala inanamıyorm
Canım içimden geçmiştinn hamilesndır diyee. Belirtilerini yaz hemendee kıyas yapalım ben erken test alsam mı diye kararsızımSagol kuzum insallah ya rabbim hiçbirimizin kucaklarını boş bırakmasın
erken gebelik testi canım bata 2 gün kala cıktı
İnsallah canım benim en geç agustos ayında hepiniz kavusun insallah 3 ay mfk eş paketi kullandık son iki ay advictor ve athena ekledim
Kürlerle ocakta 209 milyonu buldu ama haretlilikte problem vardı o yüzden Mayıs'ta gebe kalmışım Haziran 3 ünde öğrendimEl problemli kişilerle pek karşılaşmadım burda seni görünce umut olduu bana. Bizim hem sperm sayısı az hem hız ve morfolojı bozuk. Ama iyileşme farkedıyorum inşllahh. Sizin sperm sayısı nasıldı
MasaAllahKızlarrrrr mfkcılarrrr cabuk bakınn hamileyim galibaaa allah ım hala inanamıyorm
İlk kullandıgınız ay mı hamile kaldınKürlerle ocakta 209 milyonu buldu ama haretlilikte problem vardı o yüzden Mayıs'ta gebe kalmışım Haziran 3 ünde öğrendim
Kuzucum öncelikle regl olcam diye 3 gündğr çantamda ped tasıyodum regl agrısı hep gelip gitti sonraki belirtim midem ekşiyodu normalde hep midem sorunluydu ama yormamıstım ona o yüzden böyle agzıma geliyodu yanma bide 5 gündür uyku aksam işten geliyorum koltuga sızıp kalıyorum eşim zor kaldırıyor dünde saglı sollu böyle pıt pıt kasıklarım attı sancı gibiCanım içimden geçmiştinn hamilesndır diyee. Belirtilerini yaz hemendee kıyas yapalım ben erken test alsam mı diye kararsızım
Regl agrısı başta kuzum sonraki mide yanması ekşime agzıma geliyodu bide pıt pıt arada kasıklarım attı bide uyku hali kalkamıyodımBelirtilerin nelerdi canım
Bu belirtilerin hiç biri bendee yokk Rabbm kucagına almayı nasıp etsn sağlıkla canımKuzucum öncelikle regl olcam diye 3 gündğr çantamda ped tasıyodum regl agrısı hep gelip gitti sonraki belirtim midem ekşiyodu normalde hep midem sorunluydu ama yormamıstım ona o yüzden böyle agzıma geliyodu yanma bide 5 gündür uyku aksam işten geliyorum koltuga sızıp kalıyorum eşim zor kaldırıyor dünde saglı sollu böyle pıt pıt kasıklarım attı sancı gibi
Hiç belli olmaz kuzum sen yeterki umudunu kaybetme bazı kişilerde hiç bişe olmuyo bende hala regl agrısı var düşün cok sancılı olurdum cnku hala var yaniBu belirtilerin hiç biri bendee yokk Rabbm kucagına almayı nasıp etsn sağlıkla canım
O kadar çokkk sevindim ki hayırlı uğurlu olsunnnnn hemen tek tek hangisini nasıl kullandığını neler yaptığını yaz lütfen..Kızlarrrrr mfkcılarrrr cabuk bakınn hamileyim galibaaa allah ım hala inanamıyorm
Son adet tarihin neydi canım sanki aynı dönemde regl olmuştuk geçen ay 8 temmuz d olmuştum ben deHiç belli olmaz kuzum sen yeterki umudunu kaybetme bazı kişilerde hiç bişe olmuyo bende hala regl agrısı var düşün cok sancılı olurdum cnku hala var yani
4 temmuz du son regl tarihim benim ama 3 gün sürüyor reglim canım batım da 1 agustostuSon adet tarihin neydi canım sanki aynı dönemde regl olmuştuk geçen ay 8 temmuz d olmuştum ben de
Kuzum 1. Ay eş paketi kullandık eşim ve ben olmadı 2. Ay eş paketi aldık advictor ekledim olmadı 3. Ay tekrar söyledik advictorum vardı ztn athena ekledim oldu 3-2-3-2 uyduk bide her aksam ilaçları bir kere yatmadan önce kullandık bide bol yeşillik tükettik canımO kadar çokkk sevindim ki hayırlı uğurlu olsunnnnn hemen tek tek hangisini nasıl kullandığını neler yaptığını yaz lütfen..
Canım Allah kucağına almayı nasip etsin Allah bana da nasip etsin bu mutluluğuKızlarrrrr mfkcılarrrr cabuk bakınn hamileyim galibaaa allah ım hala inanamıyorm