- 28 Ekim 2021
- 322
- 170
- 25
Aşırı karın ağrısı ve koku hassasiyetiSizin hamilelik belirtilerniz nelerdii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşırı karın ağrısı ve koku hassasiyetiSizin hamilelik belirtilerniz nelerdii
Hayırlı olsun canımSüprizzzzz
Darısı başıma inşallah. AminKızlar kan sonucum cıktı bat günüm yarın iyimi sizce
İnsallah canımDarısı başıma inşallah. Amin
Bence advictor varsa sadece onu kullan bir de athena ekle vitamin depoların doldu ztn bidaha Söyleme ama bu iki ilaç cok etkili canımHayırlı olsun canım
Benim mfk 3.ay hüsran oldu mfk sayfasını kapatmış bulunuyorum artık
İnsülin direncini ayarlıyor canım kist vs rahimde sorun varsa onlara cok iyi geliyor yumurta kalitesine yardımcı oluyorCanım advictor tam olarak ne için kullanılıyor
Bende sıfır adet agrısı, sıfır koku hassasiyeti. Kızımda çok midem bulanıyordu mesela. Sadece aşırı ter basması var gece aşırı üşüme. Snrasında ateş basması. Adet olcagım zaman böyle olur ama bu sefer farklı olarak su gibi akıntı varAşırı karın ağrısı ve koku hassasiyeti
Son ay advictor kullandım canım hemde günde 2 tane kullandımBence advictor varsa sadece onu kullan bir de athena ekle vitamin depoların doldu ztn bidaha Söyleme ama bu iki ilaç cok etkili canım
Ekleyebilirsen athena ekle canım onu kullandıgım bu ay cok yumurtlama sancısı çektimSon ay advictor kullandım canım hemde günde 2 tane kullandım
Hala daha 15 tane kadar var
Adetim aşırı sıvı ve yoğun geldi zaten belki ondandır bilemiyorum nasip tabi
Hafif düzeyde vajinusmus var bazen kendimi kasıyorum ondan mı çıkıyor diyordum canım iyi bariEvet herkeste olur sanırım. İlişkiden hemen sonra çkar baya bazen gün içindede içeride kalanlar çıkıyo. Benim en sonkii pembe renk çıktı hatta çok tedirginm oyuzden karın agrım var hafften sanırım enfeksıyon falan oldum. Adetede 2 gün var
Ben de ikinci ay advictor ekledim yoğun oldum altı yedi gün sürerken adet beş gün sürdüSon ay advictor kullandım canım hemde günde 2 tane kullandım
Hala daha 15 tane kadar var
Adetim aşırı sıvı ve yoğun geldi zaten belki ondandır bilemiyorum nasip tabi
Benim de 4 5 aydır 1 hafta gecikiyordu tam gününde oldum ve aşırı akışkandı hiç kıvam ya da pıhtı yoktu 2 gün yoğundu bugün biraz azalmaya geçtiBen de ikinci ay advictor ekledim yoğun oldum altı yedi gün sürerken adet beş gün sürdü
Eşimi 3.ay için ikna etmiştim tamam dedi bu ay da olmaynca artık mfk falan yok dedik canım eş paketi advictor mfkwoman bunlar etki etmediyse artık almayalım dedik bize yaramadı yaniEkleyebilirsen athena ekle canım onu kullandıgım bu ay cok yumurtlama sancısı çektim
Şu an yumurtlama dönemindeyim değerlendiriyoruz canım ikinci ayımdayım sonuca göre mi athena ekleyeyim yoksa şimdiden sipariş verip kullanayım mı ikinci paket bitmek üzereEkleyebilirsen athena ekle canım onu kullandıgım bu ay cok yumurtlama sancısı çektim
Bende de ilk ay gecikme yaptı ikinci ay tam gününde adet oldum inşallah bu ay olur bebek. Advictor athena kullan canım sorun neydiBenim de 4 5 aydır 1 hafta gecikiyordu tam gününde oldum ve aşırı akışkandı hiç kıvam ya da pıhtı yoktu 2 gün yoğundu bugün biraz azalmaya geçti
Normalde benim 3 günde biter 6 güne kadar lekelenme kalır
Bu ay farklı oldu biraz
Eşimi 3.ay için ikna etmiştim tamam dedi bu ay da olmaynca artık mfk falan yok dedik canım eş paketi advictor mfkwoman bunlar etki etmediyse artık almayalım dedik bize yaramadı yani
Canım flora kullandın mı ne işe yarıyorEvet canım görüntülü aradı beni bide adendo hediye etti cok sagolsun gerçekten cok dua ettim cok mutlu oldum
Sipariş verdikten kaç gün sonra geliyor acaba bu ürünlerŞu an yumurtlama dönemindeyim değerlendiriyoruz canım ikinci ayımdayım sonuca göre mi athena ekleyeyim yoksa şimdiden sipariş verip kullanayım mı ikinci paket bitmek üzere
İki üç güne geliyor canımSipariş verdikten kaç gün sonra geliyor acaba bu ürünler
İnşaallah çocuk sahibi oluruz canım
Kullanmadım onu canım benim aldıgımda eş paketinde yoktu o bagırsak için diye biliyorum onu benim ztn bagırsak sorunum yoktu 3. Eş paketinde eksik olan ilaçlarımı tek tek almıstımCanım flora kullandın mı ne işe yarıyor
Yumurtlama dönemindeysen verme canım eger regline bi kaç gün kala test yap negatif olursa athenayı hemen ver reglinle başla suan yumurtlamada oldugun için suanlık gerek yok insallah gerek kalmaz mutlaka 3-2-3-2 uyŞu an yumurtlama dönemindeyim değerlendiriyoruz canım ikinci ayımdayım sonuca göre mi athena ekleyeyim yoksa şimdiden sipariş verip kullanayım mı ikinci paket bitmek üzere