- 17 Temmuz 2021
- 6.676
- 21.701
İnşallahBende de ilk ay gecikme yaptı ikinci ay tam gününde adet oldum inşallah bu ay olur bebek. Advictor athena kullan canım sorun neydi
Bizimki sebepsiz birşey bulunamadı malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahBende de ilk ay gecikme yaptı ikinci ay tam gününde adet oldum inşallah bu ay olur bebek. Advictor athena kullan canım sorun neydi
Çok teşekkür ederim canım ben de mfk hocaya sormuştum 33-35-37 günlerde adet oluyorum yumurtlama geç oluyor sanırım ne önerirsiniz diye advictor dedi almayı düşünüyorum inşallah olurİnsülin direncini ayarlıyor canım kist vs rahimde sorun varsa onlara cok iyi geliyor yumurta kalitesine yardımcı oluyor
3 2 3 2 yaptıktan sonra devam ediliyor mu bu şekilde adet geçinceye kadar devam ediliyor muYumurtlama dönemindeysen verme canım eger regline bi kaç gün kala test yap negatif olursa athenayı hemen ver reglinle başla suan yumurtlamada oldugun için suanlık gerek yok insallah gerek kalmaz mutlaka 3-2-3-2 uy
Ne zamandır istiyorsunuz inş olur canımİnşallah
Bizimki sebepsiz birşey bulunamadı malesef
İnşallah canım Allah herkese nasip etsinNe zamandır istiyorsunuz inş olur canım
Ztn o süreçte tamamlamıs oluyosun ama siz genede bırakmayın canım aynı düzende devam et3 2 3 2 yaptıktan sonra devam ediliyor mu bu şekilde adet geçinceye kadar devam ediliyor mu
Öyle yapacağım canımZtn o süreçte tamamlamıs oluyosun ama siz genede bırakmayın canım aynı düzende devam et
Biz de bir buçuk yıldır istiyoruz canımİnşallah canım Allah herkese nasip etsin
1.5.yıldır
Siz
Allah hayırlı evlat nasip etsin her birimize inşallah tez zamandaBiz de bir buçuk yıldır istiyoruz canım
Canım çok teşekkür ederim bir şey daha soracağım şimdi sipariş verdim gelene kasa muhtemelen tam yumurtlama dönemime denk gelmiş olacak. Ne zaman içmeye başlayayım adet olunca mı ya da gelir gelmez başlamalı mıyım ? Advictora?İnsülin direncini ayarlıyor canım kist vs rahimde sorun varsa onlara cok iyi geliyor yumurta kalitesine yardımcı oluyor
AmiiinnnnGayettt güzel kuzum sağlıkla ilerlesin inşallahhhh
Bu ay ben de başlıyorum çokkk heyecanlıyımmm ilk aydan nasip olur iniallahhhh
Hemen başlayabilirsinizCanım çok teşekkür ederim bir şey daha soracağım şimdi sipariş verdim gelene kasa muhtemelen tam yumurtlama dönemime denk gelmiş olacak. Ne zaman içmeye başlayayım adet olunca mı ya da gelir gelmez başlamalı mıyım ? Advictora?
Advictora hemen basla kuzum onu hiç bırakmaCanım çok teşekkür ederim bir şey daha soracağım şimdi sipariş verdim gelene kasa muhtemelen tam yumurtlama dönemime denk gelmiş olacak. Ne zaman içmeye başlayayım adet olunca mı ya da gelir gelmez başlamalı mıyım ? Advictora?
Peki diyelim ki hamile kaldım kuzum hamile kalınca da içmeye devam ediliyor muAdvictora hemen basla kuzum onu hiç bırakma
Çok teşekkür ederim gelir gelmez başlayayım o zaman.Hemen başlayabilirsiniz
Yok canım sadece fodega minera kullanabilirsin kalıncaPeki diyelim ki hamile kaldım kuzum hamile kalınca da içmeye devam ediliyor mu
Amin inşaallahAllah hayırlı evlat nasip etsin her birimize inşallah tez zamanda
Tamam canım çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunYok canım sadece fodega minera kullanabilirsin kalınca