İnşaallah olur canım geçen ay ovülasyon testleriyle yaptım26 ağustosta ilk ilişki olduysa 29 -31-3-5 agustos şeklinde devam etmelisin canım 3-2-3-2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah olur canım geçen ay ovülasyon testleriyle yaptım26 ağustosta ilk ilişki olduysa 29 -31-3-5 agustos şeklinde devam etmelisin canım 3-2-3-2
Sizde hamileymişsinz tebrik ederim. Sizi daha önce görmemişim probleminiz var mıydıSonuç kaç çıktı
İnşllah hamilesnizdirr bekleyelim bakalımYani inanın psikolojik mi bilmıyorm sol kasıkta sürekli kramp ve koku hassasiyeti ve koku dan tiksindim burun tıkanık sürekli baş agrısı fln önceki gebelikte de öyle olduğu için ondan şüphelendim
Ya inşallah olsa burda mutlaka paylaşırım ama bilmıyorm ya insan bu süreçte tükeniyor Allah bilir hayırlısı olsun isteyen herkese size bana nasip olsun inşallahİnşllah hamilesnizdirr bekleyelim bakalım
İnsallah pozitife dönerNegatif malesef ama pcos beb geç adet görüyorum bilmıyorm hayırlısı
Hadi ya ne kadardır uğraşıyorsunBende kan verdim negatif adetim 4 gün gecikti
Bu sonuç beni çok yoruyor yıpratıyor kızlar
İnşallah burda umutlaya bekleyen herkesin pozitif olur sağlıklı gebelikler olur inşallahİnsallah pozitife döner
1 yıldır evliyiz korunma yok sağlık sorunumuzda yok mfk 7 Temmuz da başladım işte canımHadi ya ne kadardır uğraşıyorsun
Amin ecmain inşallahİnşallah burda umutlaya bekleyen herkesin pozitif olur sağlıklı gebelikler olur inşallah
Sabret canım olucak insallah benim bak 3. Mfk eş paketim bitti suan beklemedeyim 1.5 yıldır evliyim bende ilk 2 aydan sonra korunmayı bıraktık 1 seneyi geçti sebebsiz bizimde1 yıldır evliyiz korunma yok sağlık sorunumuzda yok mfk 7 Temmuz da başladım işte canım
Benimde 3. Eş paketim bittş regl oldunuzmumfkda 3.ayım bu ay da olmadı gibi
Bundan sonra akışına bırakıyorum uğraşmycam artık
30 temmuz batBenimde 3. Eş paketim bittş regl oldunuzmu
Ay ben bu msjları niye eksik görüyorum yaa. Benim adet agıstos 2 canım. Daha varr yapsamda çıkmaz sanırımm yoksa hemen yapcam. Bide yumurtam 21. Gün çatladı ama 14 tede çatladıTesttttt yappp
Olmuştur inşllh sizindee. Ben çok güveniyorm mfk takviyelere1 yıldır evliyiz korunma yok sağlık sorunumuzda yok mfk 7 Temmuz da başladım işte canım
Benimde 1 agustos bende beklemedeyim canım30 temmuz bat
Bekliyorum bakalım
İnşallah güzel haberler gelirBenimde 1 agustos bende beklemedeyim canım
İnsallah kuzum hepimiz için son olsunİnşallah güzel haberler gelir
Doktorun sayfasına yazdım 10 gün sonra test yaptırın dedi olsaydı kanda çıkmaz mıydıOlmuştur inşllh sizindee. Ben çok güveniyorm mfk takviyelere