- 19 Mart 2015
- 591
- 311
Çıkmayablıyo. Mfknın instagram sayfasına çok yazıyolar başta negatıftı 10 günden snra pozıtıf oldu diyeDoktorun sayfasına yazdım 10 gün sonra test yaptırın dedi olsaydı kanda çıkmaz mıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkmayablıyo. Mfknın instagram sayfasına çok yazıyolar başta negatıftı 10 günden snra pozıtıf oldu diyeDoktorun sayfasına yazdım 10 gün sonra test yaptırın dedi olsaydı kanda çıkmaz mıydı
Canım senin yaş kaç biz de bir buçuk yıldır deniyoruzBenimde 1 agustos bende beklemedeyim canım
Bilmiyorum ağrı gelip gidiyor geçen ay Haziran 24 adet oldum bugün 29 u hala olmadım kan testi negatif hala adet olmadım umutlu değilim kist mi oluştu diye düşünmüyor değilimÇıkmayablıyo. Mfknın instagram sayfasına çok yazıyolar başta negatıftı 10 günden snra pozıtıf oldu diye
Eşimde vardıSizde hamileymişsinz tebrik ederim. Sizi daha önce görmemişim probleminiz var mıydı
Bana da aynısı yazdılar bekleyelim bakalım sizin bat ne zamanDoktorun sayfasına yazdım 10 gün sonra test yaptırın dedi olsaydı kanda çıkmaz mıydı
Canım 26 Temmuzdu geçti hala almadım geçen ay 24 Haziran da adet oldum hala da olmadım kan da negatif çıktı dün akşam test yaptımBana da aynısı yazdılar bekleyelim bakalım sizin bat ne zaman
30 canım seninCanım senin yaş kaç biz de bir buçuk yıldır deniyoruz
Merhabalar hangi takviyeleri kullandınız acaba gecikmeye sebep olduCanım 26 Temmuzdu geçti hala almadım geçen ay 24 Haziran da adet oldum hala da olmadım kan da negatif çıktı dün akşam test yaptım
Öyle mii. Benmde eşimde problem. Neydı sorunuEşimde vardı
Bireysel paket eşim man plus advictor adendoBende aynı sizin gibi bende son adet tarihim 28 Haziran bende dün yaptım kanda negatifti bu takviyeler mi geciktirdi bende anlamadım ve siz ne kullandınız ben adalis ve advictor kullandım
Anladım bu takviyeler gecikmemyaprmı bilmıom ama inşallah geç döllenme olmuş olur ve gebelik olur hayırlsıı ileBireysel paket eşim man plus advictor adendo
34 canım ben yumurtlama dönemindeyim deniyoruz hafif düzeyde vajinusmus olduğu için kendimi sıkıyorum zorlanıyorum ilişki sırasında dua edin buna defa bebek olsun30 canım senin
Amh kaç canımMfk denedik 1 ay olmadı . Daha sonra kadın doğum doktoruna gittim amh düşüklüğü tespit edildi. Şu an mfk günlerini uyguluyorum ve doktorun verdiği kürleri ama umutsuzum
Adet olmuşum gece sabah uyandığım da gördüm bu ayda olmadı nasipAnladım bu takviyeler gecikmemyaprmı bilmıom ama inşallah geç döllenme olmuş olur ve gebelik olur hayırlsıı ile
Ayy bu ne güzel haberrr. Hayırlı olsun canım hamilesin inşllhKızlarrrrr mfkcılarrrr cabuk bakınn hamileyim galibaaa allah ım hala inanamıyorm
Hayırlı olsun çift çizgi çıkmış erken gebelik testi mi bu normal kaset test mi kan verin hemenKızlarrrrr mfkcılarrrr cabuk bakınn hamileyim galibaaa allah ım hala inanamıyorm
yaaa maşallah hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler kuzum gebelik inşallah Sağlıkla kavuşursun bebeğine bize de dua et inşallahKızlarrrrr mfkcılarrrr cabuk bakınn hamileyim galibaaa allah ım hala inanamıyorm