Mide bulantisi oldu sadeceBelirti var mı inşallah pozitif olur bu sefer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mide bulantisi oldu sadeceBelirti var mı inşallah pozitif olur bu sefer
Benim 9 gün var.. Diğer ay mfk kullanıcam..1 hafta kaldı kuzum senin
İnsallah kuzum arada regl agrıları gelip gidince umutsuzlağa düşüyorum ama ins hepimiz kavusalımBenim 9 gün var.. Diğer ay mfk kullanıcam..
Seni heyecanla bekliyorum pozitif olsun inşallahh canım
Belirtilere aldanma..elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahiİnsallah kuzum arada regl agrıları gelip gidince umutsuzlağa düşüyorum ama ins hepimiz kavusalım
Eş paketi ballı karışımda bazılarını yapabiliyormuş.Ben de yapmadı
Canım Allah kucaklarımızı boş bırakmasın göz aydınlığı versin karnımızda bebeklerimizi taşıyıp kucağımıza almayı nasip etsin ben de heyecanla bekliyorumKızlar selam bende mfk man aldım ve bireysel paket aldım 1 yıldır evliyiz korunma yok ben 28 eşim 32 yaşında bana da dua eder misiniz içim cız ediyor evlat denilince
Bugün adet oldum ben yine olmadiİnş kuzum benim haber verelim
Hadi ya günündemi oldun peki erken mi geldi ben erken oluyorm mfk da insallah agustos ayında kavusurursun kuzum son olsun bende peşinden gelebilirim ama agrılar gelip gidiyorBugün adet oldum ben yine olmadi
4 gün erken oldu bende hep sırt ağrısı vardı ama her ay umutlaniyor insanHadi ya günündemi oldun peki erken mi geldi ben erken oluyorm mfk da insallah agustos ayında kavusurursun kuzum son olsun bende peşinden gelebilirim ama agrılar gelip gidiyor
Bende geçen ay 4 gün erken oldum bakalım bu ay nolcak benimde 3 güne belli olur sen devam edicekmisin peki ilaçlara4 gün erken oldu bende hep sırt ağrısı vardı ama her ay umutlaniyor insan
Bizim dondurulmuş yumurta vardı tüp bebeğe gün aldıkBende geçen ay 4 gün erken oldum bakalım bu ay nolcak benimde 3 güne belli olur sen devam edicekmisin peki ilaçlara
Panacea adendo alırım tutunmasi icinBizim dondurulmuş yumurta vardı tüp bebeğe gün aldık
İnsallah canım yaKızlar rabbim sizlerde isteyen herkese ve bana sa anne olmayı hayırlısı ile nasip etsin benim de dün olmam gerekiyordu 8 Temmuz da kullanmaya başladım geçen ay 2 gün geç oldum o yüzden umutlu değilim adet olacak gibi sandı geliyor ama daha birşey yok dua edelim birbirimize ettiğimiz dualar Rabbime daha çabuk ulaşır ve kabul olurmuş derler
Benimde bat 1 agustos beklemedeyim ins güzel haberler ama arada gidip gelen regl sancılarım var gene erken olabilirmiyim düşüncesi varBizde eş paketi kullanıyoruz 2.aydayız umutla bekliyoruz geçen ay 5 gün sonra bu ay 8 gün önce oldum dep düzenliydi normalde adetlerim bakalım adetime 7 gün kaldı neler olcak.
Hadi hayırlısı kuzum insallah güzel haberler gelsibBizim dondurulmuş yumurta vardı tüp bebeğe gün aldık
Teşekkürler ben elendim ama inşallah sen hayırlı haberler alırsınHadi hayırlısı kuzum insallah güzel haberler gelsib