Mfk deneyip hamileliği bekleyen arkadaslar gelin birlikte bekleyelim

Olur canım

Merhaba benim 6 yıldır olmuyor sebebsiz infertilite dendi Dr mfk araştırıyorum bende. Eşimin sperm sayısı 128 milyon bende pcos miyom var sol tüpüm yok dış gebelikten dolayı. Ama doktorlar bunların hiçbiri gebeliğe engel değil dedi aşılama yaptırdım olmadı bana da yardimci olabilir misiniz?

Evet canim bende gördüm ve sanki kokusundada farklilik var

Canım kullanmayi dusunuyorsan ilk es paketi ile baslayin diyor gecmis olsun bu arada

Canım sperm testlerini pek bilmiyorum ama sanırım 128 milyon iyi bir değil bir de ileri hareket hızı morfoloji onlar daha önemli sanırım eger ondada iyiyse senin için kesinlikle advictor kullanmalısın yanına minera ve fodega ekleyebilirsin bu arada pcostan dolayı kilon varsa mutlaka adalis de al canım

Eşimin spermi 24 milyon doktor iyi dedi eş paketi kullandık çok pahalı panecea ve minera kullansa yeterli olur mu

Eşimin spermi 24 milyon doktor iyi dedi eş paketi kullandık çok pahalı panecea ve minera kullansa yeterli olur mu
Panacea fodefa ve bee ekleyebilirsin canım en azından bee nin içinde saf arı sütü poleni propolis var eşinin daha da spermlerinin artmadıma yardımcı olur

Çok teşekkür ediyorum

Kokuda farklılık içtiği takviyeler kaynaklı olablır. Önemli olan yoğunlaşmasıymış. Eşimin yoğunlaşmadı henüz sanki. Sizinde eşinizde mi problem
Yazmistim daha önceki mesajlarda gitmeye bir turlu ikna edemedim maalesef. Kokusunda farklilik derken söyle onceden daha ağır bir koku vardi simdi yok

Mfk ürünlerini bu ay alıcaktım sadece mfk ya göre ilişkiye girdim ve sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…