- 19 Mart 2015
- 591
- 311
Harikaymış. Hayırlı olsun. Sorununuz var mıydıMfk ürünlerini bu ay alıcaktım sadece mfk ya göre ilişkiye girdim ve sonuç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikaymış. Hayırlı olsun. Sorununuz var mıydıMfk ürünlerini bu ay alıcaktım sadece mfk ya göre ilişkiye girdim ve sonuç
Buay 21. Gün çok yoğun şeffaf akıntı oldu. Yumurtam çatladı diye düşündüm. Bilmiyorum öylemi. 20. Gün ilişki olmuştu. 21 de eşim yanımda değildi. Snra 22 de oldu. Ama yumurta canlı oldugu zamana denk gelmedi ilişkimiz. Doktor bey spermlerin 3-4 gün yaşadıgını söyluyor. Eger eşimde düzelme olduysa sperm vardır yumurtaya ulaşacak ama bakalım. Reglim günüm temmuz 43 2 3 2 yi deniyor musunuz
Pcosluydum o yüzden 2 senedir olmuyorduHarikaymış. Hayırlı olsun. Sorununuz var mıydı
Pcoslarra doktorlar 21. Günün öneminden bahsetmıyormuş malesef. Ne güzel çok sevindim sizin adınıza.Şanslısınız erkek föktörü çok daha zor düzeliyor.Pcosluydum o yüzden 2 senedir olmuyordu
Teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başınaPcoslarra doktorlar 21. Günün öneminden bahsetmıyormuş malesef. Ne güzel çok sevindim sizin adınıza.Şanslısınız erkek föktörü çok daha zor düzeliyor.
Hayirli olsun canim saglikla kucagina al inşAllahMfk ürünlerini bu ay alıcaktım sadece mfk ya göre ilişkiye girdim ve sonuç
Teşekkür ederimHayirli olsun canim saglikla kucagina al inşAllah
3 2 3 2 değil miEvet 8. Gün oluyor ilşki sonrası 2-3-2-3 oluyo
İnşaallah olumlu sonuç alırsınızBuay 21. Gün çok yoğun şeffaf akıntı oldu. Yumurtam çatladı diye düşündüm. Bilmiyorum öylemi. 20. Gün ilişki olmuştu. 21 de eşim yanımda değildi. Snra 22 de oldu. Ama yumurta canlı oldugu zamana denk gelmedi ilişkimiz. Doktor bey spermlerin 3-4 gün yaşadıgını söyluyor. Eger eşimde düzelme olduysa sperm vardır yumurtaya ulaşacak ama bakalım. Reglim günüm temmuz 4
Hadi inşallah kuzum merakla bekliyorum umut ol bize inşallah ben yumurtlama akintisini bekliyorum ama biz gün aşırı deniyoruz eşime kalsa hergün deneyecekKızlar yumurtlamadan beri gögüs hassasiyetim hiç gitmedi hala acıyor reglime 1 hafta kaldı umarım mfk gebesi olurum sizler ne alemdesiniz regline az kalanlar mfk kullananlar
Ahahahah bana da yumurtlama zamanları oluyo hormonlardanmıdır nedir ben eşimden önce atlıyorum valla ya aslında arada regl agrısı vurup gidiyor ole olunca umudum gidiyor ama genede beklemedeyim cnku gögüs agrım yumurtlamadan beri geçmiyo cok hassaslar ve şişler hepHadi inşallah kuzum merakla bekliyorum umut ol bize inşallah ben yumurtlama akintisini bekliyorum ama biz gün aşırı deniyoruz eşime kalsa hergün deneyecek
Yok kuzum banada vursa keske bende tık yok belirtiler regl ile bire bir zaten sen umutlu ol olacak inşAllahAhahahah bana da yumurtlama zamanları oluyo hormonlardanmıdır nedir ben eşimden önce atlıyorum valla ya aslında arada regl agrısı vurup gidiyor ole olunca umudum gidiyor ama genede beklemedeyim cnku gögüs agrım yumurtlamadan beri geçmiyo cok hassaslar ve şişler hep
Benimde her yumurtlamadan itibaren göğüs agrım olur hatta geçen ay çok çok şiddetliydi. Buayda yumurtlamadan snra başladı ama adetime 1 hafta kala geçti. Anlamadım Reglim ayın 4 ndeKızlar yumurtlamadan beri gögüs hassasiyetim hiç gitmedi hala acıyor reglime 1 hafta kaldı umarım mfk gebesi olurum sizler ne alemdesiniz regline az kalanlar mfk kullananlar
Benim de yumurtlamadan itibaren göğüs hassasiyetim var ve şiş beklenen regl ayın 15Kızlar yumurtlamadan beri gögüs hassasiyetim hiç gitmedi hala acıyor reglime 1 hafta kaldı umarım mfk gebesi olurum sizler ne alemdesiniz regline az kalanlar mfk kullananlar
Senin daha erkenmiş güzel haberler ver canım benim 5 gün kaldı hala devam ediyor bakalımBenimde her yumurtlamadan itibaren göğüs agrım olur hatta geçen ay çok çok şiddetliydi. Buayda yumurtlamadan snra başladı ama adetime 1 hafta kala geçti. Anlamadım Reglim ayın 4 nde
Benimde 8 i umarım bu sefer mfklar umut olur gece fln zor yatıyorum uyandıgımda böyle kol altından beri hassasiyet devam ediyor ins güzel seyler oluyodurBenim de yumurtlamadan itibaren göğüs hassasiyetim var ve şiş beklenen regl ayın 15
İnşllah canımSenin daha erkenmiş güzel haberler ver canım benim 5 gün kaldı hala devam ediyor bakalım
Advıctorun etkısı olsa bence bende buay olurduu. Geçen ay kullanmıyodum çok şiddetliydi göğüs agrım. Buay çoktan geçti şiddetlide değildi. Benm önceki hamilelğimde adete yakın geçmişti göğüs agrım ama tabi bazen normal zamandada geçiyordu adete az kalaa yanı dediğiniz gibi belirtiler benzıyorAdvictorün etkisi olabilir mi acaba