- 19 Mart 2015
- 591
- 311
Kesinliklee doğru bi söylem olduEşlerin geneli böyle sanirim cok isterler ama sadece isterler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinliklee doğru bi söylem olduEşlerin geneli böyle sanirim cok isterler ama sadece isterler
Aynı benimki de öyle ben dikkat ediyorum cipstir koladır yemiyorum eşim hepsini yiyor yeme diyorum ben evde yokken alıp yiyor içiyorBilmiyorum yaa. Aslnda çok ümitliydim hepp ama birkaç gündür böyle ümitsizliğe kapıldım. Etrafm hep yeni hamileler. Eşimin çaba sarfetmemesı beni çok yoruyo
Olucak mı bunlara rağmen dersiniz hayır yani bu takviyeler işe yaramazsa ben senin yüzünden diycem dıyorum ve o zamn nasıl aramızı düzelicek asla affetmem diyorum. Ben uğraşıyorum diyo erkeklerin uğraşması bu kdar. Sanırım günde en fazla tek bir sigara azalttı.Aynı benimki de öyle ben dikkat ediyorum cipstir koladır yemiyorum eşim hepsini yiyor yeme diyorum ben evde yokken alıp yiyor içiyor
Aslında herşey Rabbimin dilemesi ile oluyor tabiki bize düşen sabretmek dua etmek olur inşallah Allah'tan ümit kesilmezOlucak mı bunlara rağmen dersiniz hayır yani bu takviyeler işe yaramazsa ben senin yüzünden diycem dıyorum ve o zamn nasıl aramızı düzelicek asla affetmem diyorum. Ben uğraşıyorum diyo erkeklerin uğraşması bu kdar. Sanırım günde en fazla tek bir sigara azalttı.
AntoxDoktorun sigara kullananlar için de önerdiği bi takviye vardı ama adını hatırlayamadım
Advictor niçin kullanılıyor canımİkinci eş paketim 2 ay olcak advictoru bu ay ekledim ama siz
Canım advictor insülin direncini düşürüyor pcoslular kullanıyor yumurta kalitesini artırıyor hatta doktor advictorude eş paketine eklicekti geçen canlı yayında söylediAdvictor niçin kullanılıyor canım
Canım yazıyoruz aslında sürekli buralardayız bende ve eşimde problem yok sebebsiz 1 senedir olmuyo bu sebeple eş paketi kullanıyoruz ilk ayda olmadı ikinci siparişimizi kullandık suan da gene bekleme modundayız ztn gebelik olusursa haber verecegimNedenn takviye kullananlar mesaj yazmıyor buraya. Veya hamileler. Sperm sorunu olanlar kimler. Takvıyelerden snra fark gördünüz mü ? Doktor bey demişti canlı yayında menide koyulaşma yani şefaflık değilde beyazlık çoğalırsa işe yarıyor demektir takviyeler demişti. Eşim kullanmaya başladıgında ilk bır hafta snra görmüştüm baya koyulaşmıştı ama artık eskisi gibi sanki gelıyor bana siz bu farkı gördnz mu
amh düşük bende kromozomunda genişleme var hocaya mesaj attım bir ay mfk karışım fodega kullandım bu ay eş paketi kullandım adet sekiz gün gecikince test yaptım adet oldum kan tahlili yaptırdım d vitamini ve demir sınırda çıktı eş paketine ek ne önerirsiniz dedim advictor önerdi pkoslulara öneriliyorsa bana önerilme sebebi ne olabilir hoca bir soru sorulduğunda cevaba tekrar soru sorulduğunda cevap yazmadığı için sormadımCanım advictor insülin direncini düşürüyor pcoslular kullanıyor yumurta kalitesini artırıyor hatta doktor advictorude eş paketine eklicekti geçen canlı yayında söyledi
Canım bendede pcos yok kromozumunda genişleme var ddin bide amh düşüklüğünede advictor veriyor bir de demir Sınırda cıktıysa Ferris alabilirsin doktorun demir ilacı çıktı d vitamini de ztn eş paketinde var ztnamh düşük bende kromozomunda genişleme var hocaya mesaj attım bir ay mfk karışım fodega kullandım bu ay eş paketi kullandım adet sekiz gün gecikince test yaptım adet oldum kan tahlili yaptırdım d vitamini ve demir sınırda çıktı eş paketine ek ne önerirsiniz dedim advictor önerdi pkoslulara öneriliyorsa bana önerilme sebebi ne olabilir hoca bir soru sorulduğunda cevaba tekrar soru sorulduğunda cevap yazmadığı için sormadım
Sağol canım d vitamini hangisi senin sorunun neydiCanım bendede pcos yok kromozumunda genişleme var ddin bide amh düşüklüğünede advictor veriyor bir de demir Sınırda cıktıysa Ferris alabilirsin doktorun demir ilacı çıktı d vitamini de ztn eş paketinde var ztn
Canım eş paketindeki ürünlerde d vitamini var suan işteyim bakamıyorm ama ya fodega da ya panacea da birinde olması lazım içeriginde eş paketi ürünlerinin içine d vitaminlerini koymus ztn sen bal karısımı kullanıyosan onun içeriklerine bak istersen bi d vitamini varmı bende hiçbir problem yok hsg çektirmedim ama suanlık gerek görmemişti doktor 3 çatlatma iğnem başarısız oldu eşimin spermlerinde problem yok 1 senedir sebepsiz olmuyo eş paketindede 2. Ayım beklemedeyim bu aySağol canım d vitamini hangisi senin sorunun neydi
Bal karışımını bir ay kullandım canım şimdi eş paketi kullanıyorum florenın ne işe yarıyor eş paketinde flore almayıp advictor alsam olur mu akşam bakıp yazarsan sevinirimCanım eş paketindeki ürünlerde d vitamini var suan işteyim bakamıyorm ama ya fodega da ya panacea da birinde olması lazım içeriginde eş paketi ürünlerinin içine d vitaminlerini koymus ztn sen bal karısımı kullanıyosan onun içeriklerine bak istersen bi d vitamini varmı bende hiçbir problem yok hsg çektirmedim ama suanlık gerek görmemişti doktor 3 çatlatma iğnem başarısız oldu eşimin spermlerinde problem yok 1 senedir sebepsiz olmuyo eş paketindede 2. Ayım beklemedeyim bu ay
Florayı zorunlu eklemiş sanırım ama istersen sen tek tek al panacea fodega bee minera advictor bide demir için ferris alıcaksın flora sanırım bagırsaklar için diğer ne yaradıgını cok bilmiyorum bagırsak için demiştiBal karışımını bir ay kullandım canım şimdi eş paketi kullanıyorum florenın ne işe yarıyor eş paketinde flore almayıp advictor alsam olur mu akşam bakıp yazarsan sevinirim
Bağırsak da mı çocuğun olmasını etkiliyorFlorayı zorunlu eklemiş sanırım ama istersen sen tek tek al panacea fodega bee minera advictor bide demir için ferris alıcaksın flora sanırım bagırsaklar için diğer ne yaradıgını cok bilmiyorum bagırsak için demişti
Valla diğer özelliklerini bilmiyorum floranın orayı kaçırdım vakit bulamıyorum bide bu ara iş güçten ama ben gerek görmedimBağırsak da mı çocuğun olmasını etkiliyor
Ben de gerek duymadım canım panecea bee fodega minera advictor ferris alırımValla diğer özelliklerini bilmiyorum floranın orayı kaçırdım vakit bulamıyorum bide bu ara iş güçten ama ben gerek görmedim