Annen haklı. Kadın nikahta olmuş gidivercen diye korkmuş. Ki eşin millet için düğün yapamam dediğine göre alttaki mesajı anlamış annen. Ne demek anneyi silcem demek iki tarafında gönlünü yaparsın hemen kocayı buldum anneme yallah deme ilerde her of dediğinde annen koşacak sana. Düğün istemiyorsan nikahtan sonra 100 kişilik bir organizasyon yap yemek sonrası eğlence şeklinde gelinliğinide giy herkezin gönlü olsunSebebler millet laf etcek konuscak..zaten dedi benimde serefim ve namusum var göz önünde calisiyorum milleti düsünmek zorundayim herkez duycak dügün olmadigini.. akrabalara laf eder millet laf eder resmen dedi ben milleti düsünmek zorundayimm..esim annemi ben milleti düsünemem dedi onlar icin ben dügün yapmiyorum dedi..annemde öyle cevap verdi annem millet icin yapacak dügünü
aferin gozlerimi yasarttin hakikaten. evlenmeden anne kiymeti bilen azdir genelde..şimdi güzel güzel annemi silerim eserim gürlerim demişsiniz eşinize ama, bide aması var bu işin ama?
O el kapısında yarın bir gün umduğun gibi olmazsa herşey, ahh annem dersin bak..
Bu kadar kocacı olmayın lütfen ya, kadının muradı sonuçta, ele güne karşı (doğru okudun) kızını telli duvaklı görmek.
Ev almanın acelesi yoktu hakikaten, düğün geleneklerimizin, kültürümüzün bir parçası, ve bir annenin gururu olarak, ilk sırada gelmeliydi. Hem annenin kapısındayken hâlâ, nikahlanmak da ne alaka?
Ben burada annenizin tepkisini çok iyi anladım ve hak verdim, lâkin uslübu daha sakin olmalıydı. Onu da yaşlılığına, konunun hassasiyetine verin.
Bence kendinize çeki düzen verin, gider ayak annenizin gönlünü kırmayın.
El oğlu anneye benzemez. Bu arada bende elli yaşında değilim, gencim ve tabii ki evleneceğim, ama eşimin yanında annemi, haksız olsa bile, asla suçlamam, yaşlılığına veririm. Annemde kale gibi daima arkamdadır.
Annenize karşı takındığınız bu tavırdan dolayı cidden kınıyorum sizi...
Annenızı neden sılıosunuzkı .Borcun ıcınde batalım annemı sılıcem dıosun 2 gun sonra o adam sana beler diyecek.Annen ıstegını belırtmıs yanlıs zamanda yanlıs tepkı vermıs ama annemı sılıcem fln hiç olmamış.bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var.. dün nikahim oldu ve dügün konusu acildi esim bize ev aldi ve Şu an maddi yönden biraz sıkisdi.. dügün icin biraz zaman verin dedi biraz toparlanmam lazim dedi.. cünkü evi dayadi dösedi ama tabi ev almasi evi dösemesi kimseyi ilgilendirmedi.. ve annem orda olay cikartti ben o dügünü istiyorum dedi eger paraniz yoksa ozm o dügünü ben kendim yaparim diye bütün akrabalarin önünde asagladi.. benim param var sizin yoksa o dügünü ben yapacam diye sirladi.. annesine babasina laf etti ben sizden birsey istemedim diye isteseydim bin dereden su getiririm dedi.. ve herkezin önünde hem kizimin mutlulugunu istiyorum diyor hem.. eger kizim dügünsüz giderse onu evlatlikdan redederim onu silerim mezarima bile gelmesin dedi.. ben anneme okadar kizginim ki o lafi herkezon önünde kurdugu icin kimse ona dügün olmicak demedi sadece biraz zaman verin dedi ki bunu annem daha öncede biliyordu esim anneme daha öncede dedi toparlanmam biraz sürcek diye annem de tamam demisdi ozamanlar önce nikahlanin sonrasi bi cözüm bulunur diye. herneyse ama benim icin annem bitti ben esime dedim getekirse o krediyi ben cekcem borcun icinde bogulalim dedim o istedigi dügünü yapalim ondan sonra ben annemi hayagimdan silmek istiyorum.. bide ilahili yemekli camidr istemiyor.. illa calgili olcak orkestrali olcak anneside babasi da hic birsey demedi.. onlarin maddi gücü yok ev almakda ogullarina destek cikdilar ikiside yasli ve hasta yani calisamiyorlar.. birikimini ogullarina verdiler ev almasi icin mobilya almasi icin tamirat icin o evi twmizlediler düzdüler.. ya siz bu durumda ne yapardiniz? Esim anneme karsilik da vermek istemedi fazla kavga cikmasin diye.. annesi cok fena aglamis biz gittikden sonra bizi ne duruma düsürdün diye.. bizi kücük düsürdün diye aglamis.. yazik günah insanlara ya inanin evlendigime okadar pismanim ki. Artik evden cekip gidesim var ve ne yapacagimi hic bilmiyorum bu durumda ne yapardiniz? Annenise nasiö tepki verirdiniz?
Kayınvalidenin yanına git bence annen için ellerinden tutup ondan özür dile. Siz annemin laflarına bakmayın onun bu aralar morali bozuk filan de. Herşey iyi olacak allah ın izni ile bende eşime destek olurum filan de. Teselli et kayınvalideni. Yazık kalbi nasıl kırılmıştır yabir konuda fikirlerinize ihtiyacim var.. dün nikahim oldu ve dügün konusu acildi esim bize ev aldi ve Şu an maddi yönden biraz sıkisdi.. dügün icin biraz zaman verin dedi biraz toparlanmam lazim dedi.. cünkü evi dayadi dösedi ama tabi ev almasi evi dösemesi kimseyi ilgilendirmedi.. ve annem orda olay cikartti ben o dügünü istiyorum dedi eger paraniz yoksa ozm o dügünü ben kendim yaparim diye bütün akrabalarin önünde asagladi.. benim param var sizin yoksa o dügünü ben yapacam diye sirladi.. annesine babasina laf etti ben sizden birsey istemedim diye isteseydim bin dereden su getiririm dedi.. ve herkezin önünde hem kizimin mutlulugunu istiyorum diyor hem.. eger kizim dügünsüz giderse onu evlatlikdan redederim onu silerim mezarima bile gelmesin dedi.. ben anneme okadar kizginim ki o lafi herkezon önünde kurdugu icin kimse ona dügün olmicak demedi sadece biraz zaman verin dedi ki bunu annem daha öncede biliyordu esim anneme daha öncede dedi toparlanmam biraz sürcek diye annem de tamam demisdi ozamanlar önce nikahlanin sonrasi bi cözüm bulunur diye. herneyse ama benim icin annem bitti ben esime dedim getekirse o krediyi ben cekcem borcun icinde bogulalim dedim o istedigi dügünü yapalim ondan sonra ben annemi hayagimdan silmek istiyorum.. bide ilahili yemekli camidr istemiyor.. illa calgili olcak orkestrali olcak anneside babasi da hic birsey demedi.. onlarin maddi gücü yok ev almakda ogullarina destek cikdilar ikiside yasli ve hasta yani calisamiyorlar.. birikimini ogullarina verdiler ev almasi icin mobilya almasi icin tamirat icin o evi twmizlediler düzdüler.. ya siz bu durumda ne yapardiniz? Esim anneme karsilik da vermek istemedi fazla kavga cikmasin diye.. annesi cok fena aglamis biz gittikden sonra bizi ne duruma düsürdün diye.. bizi kücük düsürdün diye aglamis.. yazik günah insanlara ya inanin evlendigime okadar pismanim ki. Artik evden cekip gidesim var ve ne yapacagimi hic bilmiyorum bu durumda ne yapardiniz? Annenise nasiö tepki verirdiniz?
bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var.. dün nikahim oldu ve dügün konusu acildi esim bize ev aldi ve Şu an maddi yönden biraz sıkisdi.. dügün icin biraz zaman verin dedi biraz toparlanmam lazim dedi.. cünkü evi dayadi dösedi ama tabi ev almasi evi dösemesi kimseyi ilgilendirmedi.. ve annem orda olay cikartti ben o dügünü istiyorum dedi eger paraniz yoksa ozm o dügünü ben kendim yaparim diye bütün akrabalarin önünde asagladi.. benim param var sizin yoksa o dügünü ben yapacam diye sirladi.. annesine babasina laf etti ben sizden birsey istemedim diye isteseydim bin dereden su getiririm dedi.. ve herkezin önünde hem kizimin mutlulugunu istiyorum diyor hem.. eger kizim dügünsüz giderse onu evlatlikdan redederim onu silerim mezarima bile gelmesin dedi.. ben anneme okadar kizginim ki o lafi herkezon önünde kurdugu icin kimse ona dügün olmicak demedi sadece biraz zaman verin dedi ki bunu annem daha öncede biliyordu esim anneme daha öncede dedi toparlanmam biraz sürcek diye annem de tamam demisdi ozamanlar önce nikahlanin sonrasi bi cözüm bulunur diye. herneyse ama benim icin annem bitti ben esime dedim getekirse o krediyi ben cekcem borcun icinde bogulalim dedim o istedigi dügünü yapalim ondan sonra ben annemi hayagimdan silmek istiyorum.. bide ilahili yemekli camidr istemiyor.. illa calgili olcak orkestrali olcak anneside babasi da hic birsey demedi.. onlarin maddi gücü yok ev almakda ogullarina destek cikdilar ikiside yasli ve hasta yani calisamiyorlar.. birikimini ogullarina verdiler ev almasi icin mobilya almasi icin tamirat icin o evi twmizlediler düzdüler.. ya siz bu durumda ne yapardiniz? Esim anneme karsilik da vermek istemedi fazla kavga cikmasin diye.. annesi cok fena aglamis biz gittikden sonra bizi ne duruma düsürdün diye.. bizi kücük düsürdün diye aglamis.. yazik günah insanlara ya inanin evlendigime okadar pismanim ki. Artik evden cekip gidesim var ve ne yapacagimi hic bilmiyorum bu durumda ne yapardiniz? Annenise nasiö tepki verirdiniz?
Kurdugum cumle de o kadar uzun geldi ki suan okuyunca, sey gibi olmamis mi ya; tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız amaSiz boyle annenize her kizdiginizda kocaniza annenizi boyle kotulerseniz yarin obur gun kocaniz bi sey dediginde soz soyleme hakkiniz olmaz zorunuza gider yalniz. Ne olursa olsun aradaki dengeyi kurun.
Bu evlilik hazırlıkları aşamasında düğüne para yetmeyeceği ya da düğünün olamayacağı hiç mi belli olmadıbir konuda fikirlerinize ihtiyacim var.. dün nikahim oldu ve dügün konusu acildi esim bize ev aldi ve Şu an maddi yönden biraz sıkisdi.. dügün icin biraz zaman verin dedi biraz toparlanmam lazim dedi.. cünkü evi dayadi dösedi ama tabi ev almasi evi dösemesi kimseyi ilgilendirmedi.. ve annem orda olay cikartti ben o dügünü istiyorum dedi eger paraniz yoksa ozm o dügünü ben kendim yaparim diye bütün akrabalarin önünde asagladi.. benim param var sizin yoksa o dügünü ben yapacam diye sirladi.. annesine babasina laf etti ben sizden birsey istemedim diye isteseydim bin dereden su getiririm dedi.. ve herkezin önünde hem kizimin mutlulugunu istiyorum diyor hem.. eger kizim dügünsüz giderse onu evlatlikdan redederim onu silerim mezarima bile gelmesin dedi.. ben anneme okadar kizginim ki o lafi herkezon önünde kurdugu icin kimse ona dügün olmicak demedi sadece biraz zaman verin dedi ki bunu annem daha öncede biliyordu esim anneme daha öncede dedi toparlanmam biraz sürcek diye annem de tamam demisdi ozamanlar önce nikahlanin sonrasi bi cözüm bulunur diye. herneyse ama benim icin annem bitti ben esime dedim getekirse o krediyi ben cekcem borcun icinde bogulalim dedim o istedigi dügünü yapalim ondan sonra ben annemi hayagimdan silmek istiyorum.. bide ilahili yemekli camidr istemiyor.. illa calgili olcak orkestrali olcak anneside babasi da hic birsey demedi.. onlarin maddi gücü yok ev almakda ogullarina destek cikdilar ikiside yasli ve hasta yani calisamiyorlar.. birikimini ogullarina verdiler ev almasi icin mobilya almasi icin tamirat icin o evi twmizlediler düzdüler.. ya siz bu durumda ne yapardiniz? Esim anneme karsilik da vermek istemedi fazla kavga cikmasin diye.. annesi cok fena aglamis biz gittikden sonra bizi ne duruma düsürdün diye.. bizi kücük düsürdün diye aglamis.. yazik günah insanlara ya inanin evlendigime okadar pismanim ki. Artik evden cekip gidesim var ve ne yapacagimi hic bilmiyorum bu durumda ne yapardiniz? Annenise nasiö tepki verirdiniz?
Bu adam için mi anneni siliyorsun?
Haklısın.
Böyle ideal koca bir daha bulamazsın.
Annen kimmiş?
Evet.Sizin bu mesajınızdan sonra konu sahibi ortadan yok olmuş. Tüm mesajları okumadan yorum yazdığıma pişman oldum :)
Benim annemde o sinirle neler söyler bela bile okur ben karakterini bildiğimden sizin kadar sert olamam hayatımdan çıkarıcam fln.En zor zamanımızda yine kendi ailemiz yanımızda olur bunu unutmayın.Siz orta yolu bulmaya çalışın.Sizin annenizde bi dügün icin sizden vazgecsin acaba ozaman sizde anne anne diye tutturcakmisiniz..herseyi anneniz karar versin siz hix birseye karismayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?