Mezarima bile gelme diyen Annem?

Ve her yer okadar dolu ki annem kina icin bi salon bile bulamiyor..maleser öyle konusuldugu gibi degiö bazi seyler

Dügün oluyormu oluyor? Gizli evlendim mi ? Evlenmedim? Istemeye geldiler mi? Geldiler eee sen daha neyi desip duruyorsun.. herkez ögrendi evlendigime herkez dügün olcagini biliyor..daha sen neyi desip durmaya calisiyorsun?
Hatırlatıyorum. Niye rahatsız oluyorsun ki?

Ve her yer okadar dolu ki annem kina icin bi salon bile bulamiyor..maleser öyle konusuldugu gibi degiö bazi seyler
Zaten kına ve düğün yerleri en az 6 ay önceden ayarlanır. Bugüne bırakılması hataydı.

Zaten kına ve düğün yerleri en az 6 ay önceden ayarlanır. Bugüne bırakılması hataydı.

ay öyle demeyelim, kociskotellasi kötü olur yoksa. annen haksiz diyelim, sil at anneni bidaha yüzüne bakma diyelim. sana gelinlik giymeyi bile layik görmeyen o adama kul ola olsan yine hakkini ödeyemezsin diyelim

Tamamda zaten bunlar aile icinee konusuldu ve haledildi..önce nikahi yapin sonra dügün salonu ayarlanir..benimle neyi tartisiyorsun? Esim bu konuyu anneme daha önce dedi ilk basdan beri dedi yeni birsey degildi bu..ilk basda bütün aile bu durumu biliyordu ve ona göre adimlar atildi!!

Arkadaşım şaka mısın?
Herkes bilir ki salon önceden ayarlanır. O tarih belli olunca 10-15 gün önceden de nikah tarihi alınır. O yüzden böyle saçma olaylar yaşanmaz.
Madem daha önce konuşuldu, kocanın aklı neredeydi? Şimdiye kadar ayarlamış olmalıydı salonu. Ama baktı sen ona kölesin nasıl olsa, çamura yattı. Annen bunu anlayınca sana rest çekti haklı olarak.
Annene değil kocana çemkir 6 aydır aklın neredeydi, niye salon ayarlamadın diye? Ama olmaz ya kaçarsa kocişin.

Neyse umarım pişman olmazsın.

Hatirlatmana gerek yok canim ben bugüne ve yarina bala
Ben düne bakmiyorum Aramadigini nerden biliyorsun daha öncede bi salon bulundu ama annem kabul etmedi biraz daha bekleyin dedil..10 15 gün önceden nikahlanan birinide görmedim ..nikah yapip bi sene sonra dügün yapan insanlarda var.. aman size birsey anlatmak durumda degilim siz daha iyisini yapin :)

Dikkat et ciktigin kapiya birgün dönmek zorunda kalabilirsin.. Anneyi guzellikle ikna et..anneler daxanamaz inatlasmayi birak..
büyüklerin hayir dualarini alman herseyden daha degerli..

Anneniz cok hırslı geldi bana. Siz mantiginiz ve kalbinizi dinleyin. Esiniz ne güzel calisip ev almış. Bir kaç saat surecek gösteriş icin o kadar masrafa değmez :) ne güzel akilli bir kararla ev almissiniz, keske her yeni evlenen sizin kadar bilinçli olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…