bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var.. dün nikahim oldu ve dügün konusu acildi esim bize ev aldi ve Şu an maddi yönden biraz sıkisdi.. dügün icin biraz zaman verin dedi biraz toparlanmam lazim dedi.. cünkü evi dayadi dösedi ama tabi ev almasi evi dösemesi kimseyi ilgilendirmedi.. ve annem orda olay cikartti ben o dügünü istiyorum dedi eger paraniz yoksa ozm o dügünü ben kendim yaparim diye bütün akrabalarin önünde asagladi.. benim param var sizin yoksa o dügünü ben yapacam diye sirladi.. annesine babasina laf etti ben sizden birsey istemedim diye isteseydim bin dereden su getiririm dedi.. ve herkezin önünde hem kizimin mutlulugunu istiyorum diyor hem.. eger kizim dügünsüz giderse onu evlatlikdan redederim onu silerim mezarima bile gelmesin dedi.. ben anneme okadar kizginim ki o lafi herkezon önünde kurdugu icin kimse ona dügün olmicak demedi sadece biraz zaman verin dedi ki bunu annem daha öncede biliyordu esim anneme daha öncede dedi toparlanmam biraz sürcek diye annem de tamam demisdi ozamanlar önce nikahlanin sonrasi bi cözüm bulunur diye. herneyse ama benim icin annem bitti ben esime dedim getekirse o krediyi ben cekcem borcun icinde bogulalim dedim o istedigi dügünü yapalim ondan sonra ben annemi hayagimdan silmek istiyorum.. bide ilahili yemekli camidr istemiyor.. illa calgili olcak orkestrali olcak anneside babasi da hic birsey demedi.. onlarin maddi gücü yok ev almakda ogullarina destek cikdilar ikiside yasli ve hasta yani calisamiyorlar.. birikimini ogullarina verdiler ev almasi icin mobilya almasi icin tamirat icin o evi twmizlediler düzdüler.. ya siz bu durumda ne yapardiniz? Esim anneme karsilik da vermek istemedi fazla kavga cikmasin diye.. annesi cok fena aglamis biz gittikden sonra bizi ne duruma düsürdün diye.. bizi kücük düsürdün diye aglamis.. yazik günah insanlara ya inanin evlendigime okadar pismanim ki. Artik evden cekip gidesim var ve ne yapacagimi hic bilmiyorum bu durumda ne yapardiniz? Annenise nasiö tepki verirdiniz?
Sevgilim bana ne dügün ne kina yapmak istemiyor..ben dügün yapamam kina yapamam ailemi alip siza gelemem deyip duruyor bende tamam bare kücük birsey olsun ailem sonucda kücükde olsa bi ister..ama o tutturdu olmaz olacaksa sade bi nikah gelinlik de giyilmek beni kabul ediceksende böyle kabul et diyor..bide aileden gizli olacakmis kimse duymicskmis..ya arkdaslar siz ne düsünüyorsunuz? Tamam dügün olmasin ama yinede kücük birsey yapilmaz mi? Gelinlik giyilmezmi? Sonucda ailemin gönlü var ve sevgilim istemiyor diye bundan vazgecmek zorundamiyim?dügüne yapcam masarafi evime yaparim diyor hakli olabilir.. ben herseye de razi geldim ama ailem beni gelinlikle görmek istiyor..nikaha bile kimse gelmicek tek bir kac kisi..
Ben mi yanlis düsünüyorum lütfen yardim edin..bu konu yüzünden ayrildik beni heryerden engelledi..evleneceksen böyle kabul edipde evlen dedi yoksa kendini sana gelinlik giydiren birini bul dedi..
Bu adam için mi anneni siliyorsun?Cünkü millete gösteris yapamazmis..millet icin masrafa giremezmis.. dügün gelinlik söz vs amaci gösterismis millet gösteris icin evleniyormus..amacim gösteris degilse eger o gelinligi baska zamanda giyersin dedi..hevesi yokmus dügün yapmaya annesine de diyecekmis ben sade nikahla evlencem..ve ben kücükde olsa dügün istiyorum dedim diye benden ayrildi ben yapamam sana dügün kabul ediceksen böyle kabul et.. yoksa git baskasini bul.
Senin için istediğini seni düşündüğü için ağzından o kelimelerin çıkacağını düşünememişsin belki de bunu anlamak için evlenmen gitmen ve düşünmen gerekiyordur ne diyeyim. Yanlış yoldasın böyle düşünerek.Kimse ona dügün olmicak demedi..sadece zaman lazim dedi..ben kimseye yaranmayi calismiyorum ama kusura bakmayin benim annem beni herkezin önünde ben kizimi silerin diyebiliyorsa ozaman benim icin annemde bitmisdir..insan üzülüt eder anlarim ozaman herkesin annesi öyle davransin? Annemin davrandigi gibi..ozaman bi otursun o aileyle bi konussun tanissin? Konusup tanismak istiyormu ki? Benim zoruma giden sadece öyle bi cümle kurmasi madem beni 9 ay larninda tasimis bakmis büyütmüs..demek ki silip atmakda bukadar kolay iste.. ve bi dügün icin..acaba bana gelipde kizim sen ne düsünpyorsun diye sordu mu? Sadece ben istiyorum diyor baska birsey de demiyor
Vay be eski konusunu bulmuşsun helal olsun canım benimBu adam için mi anneni siliyorsun?
Haklısın.
Böyle ideal koca bir daha bulamazsın.
Annen kimmiş?
Maalesef.Vay be eski konusunu bulmuşsun helal olsun canım benim
Konusu da açıklığa kavuşmuştur böylece. O kocası ne yapsa yeridir değil mi anne olunca söz konusu o da kimmiş onun hiçbir hakkı yok önemli olan koca çünkü o evleneceği kişi çünkü onda... var anne de kim oluyor böyle şeyler söylemeye cürret ediyor söyleyemez bu kızın kocası oMaalesef.
Üstelik kocası nikahı bile herkesten gizlersek evleniriz diye rest çekmiş geçmişte.
Acaba neden?
bir konuda fikirlerinize ihtiyacim var.. dün nikahim oldu ve dügün konusu acildi esim bize ev aldi ve Şu an maddi yönden biraz sıkisdi.. dügün icin biraz zaman verin dedi biraz toparlanmam lazim dedi.. cünkü evi dayadi dösedi ama tabi ev almasi evi dösemesi kimseyi ilgilendirmedi.. ve annem orda olay cikartti ben o dügünü istiyorum dedi eger paraniz yoksa ozm o dügünü ben kendim yaparim diye bütün akrabalarin önünde asagladi.. benim param var sizin yoksa o dügünü ben yapacam diye sirladi.. annesine babasina laf etti ben sizden birsey istemedim diye isteseydim bin dereden su getiririm dedi.. ve herkezin önünde hem kizimin mutlulugunu istiyorum diyor hem.. eger kizim dügünsüz giderse onu evlatlikdan redederim onu silerim mezarima bile gelmesin dedi.. ben anneme okadar kizginim ki o lafi herkezon önünde kurdugu icin kimse ona dügün olmicak demedi sadece biraz zaman verin dedi ki bunu annem daha öncede biliyordu esim anneme daha öncede dedi toparlanmam biraz sürcek diye annem de tamam demisdi ozamanlar önce nikahlanin sonrasi bi cözüm bulunur diye. herneyse ama benim icin annem bitti ben esime dedim getekirse o krediyi ben cekcem borcun icinde bogulalim dedim o istedigi dügünü yapalim ondan sonra ben annemi hayagimdan silmek istiyorum.. bide ilahili yemekli camidr istemiyor.. illa calgili olcak orkestrali olcak anneside babasi da hic birsey demedi.. onlarin maddi gücü yok ev almakda ogullarina destek cikdilar ikiside yasli ve hasta yani calisamiyorlar.. birikimini ogullarina verdiler ev almasi icin mobilya almasi icin tamirat icin o evi twmizlediler düzdüler.. ya siz bu durumda ne yapardiniz? Esim anneme karsilik da vermek istemedi fazla kavga cikmasin diye.. annesi cok fena aglamis biz gittikden sonra bizi ne duruma düsürdün diye.. bizi kücük düsürdün diye aglamis.. yazik günah insanlara ya inanin evlendigime okadar pismanim ki. Artik evden cekip gidesim var ve ne yapacagimi hic bilmiyorum bu durumda ne yapardiniz? Annenise nasiö tepki verirdiniz?
O konuyla bu konunun hic bir alakasi yok o gecmisde kalmis ve kapanmis gitmis bi konus kusura bakma canim :)Konusu da açıklığa kavuşmuştur böylece. O kocası ne yapsa yeridir değil mi anne olunca söz konusu o da kimmiş onun hiçbir hakkı yok önemli olan koca çünkü o evleneceği kişi çünkü onda... var anne de kim oluyor böyle şeyler söylemeye cürret ediyor söyleyemez bu kızın kocası o
Gayet alakalı.O konuyla bu konunun hic bir alakasi yok o gecmisde kalmis ve kapanmis gitmis bi konus kusura bakma canim :)
Evet haklisiniz :) imam nikahli bi esi daha var hatta coluk cocuga var gercekden sacmalamisiniz.. disardan herkez konusur zatenGayet alakalı.
Bir erkek neden gizli nikah ister?
Annen mutlaka bir şeyler sezmiş ki bu kadar büyük tepkiler veriyor.
Belki de kocanın 500 km ötede başka bir eşi daha var imam nikahlı.
O zaman bu kapandıysa şimdi ki konu da ilerde geçmiş bitmiş olacakO konuyla bu konunun hic bir alakasi yok o gecmisde kalmis ve kapanmis gitmis bi konus kusura bakma canim :)
Evet haklisiniz :) imam nikahli bi esi daha var hatta coluk cocuga var gercekden sacmalamisiniz.. disardan herkez konusur zaten
Yorumumu geri aldım.Anneni karşına al düzgünce konuş, elalem iki saat eğlenip, yiyip içecek, göbek atacak diye senelerce borç mu ödeyeceğiz?
Ben bunu çok mantıksız buluyorum. Annen çok meraklı ise (!) O arasında varsa yapsın o zaman hiç karışma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?