- 18 Haziran 2020
- 1.096
- 1.512
Böyle bir durumda tepki vermek gerekirken minnoş hayallere dalmak.Benim için saçmalık ama size göre kader peki.....Yokluk ne alaka?
Bence de çok korkunç. Onu ekleyen adam 40 yaşlarında kel ,göbekli biri olsa aynı tepkiyi verir miydi acaba????Suç suçtur tipe göre adalet sağlanmaz.Pembe bulutlardan yere indiğinde olayın saçma ve tehlikeli olduğunu anlar......Bir bana mı korkunç geliyor acaba bu şeyler. Yani adam kişisel alanına kadar girmiş seni bulmuş eklemiş. Ben olsam engeller yoluma bakardım. Hiç romantize etmeye gerek yok. Belli ki hep yaptığı şey. Rahatlıkla yazabilmiş.
Bende zaten ciddi ya da duygusal ilişki ya da sevgili arayan bir tip değilim. Hani belki takılırım kısa bir süre ikimizde öyle vakit geçiririz diye düşündüm ben de ama yaş farkı olunca sorun olabiliyor ya da karşıdaki duygusal olarak bağlanıyor takıntı yapıyor ciddiye alıyor vs. Ondan korktum.Bence çok güvenilir değil ya.Adam belkide takılmak istiyor veya her önüne gelenden instagram isteten bir tip.Bilemezsin.
Bir keresinde kütüphanede kitap okuyordum, karşımda sarışın bir çocuk her kafamı kaldırdığımda göz göze geliyoruz ama ben kasıtlı bakmıyordum ona.Çünkü onu dikizlediğimi bilmesini istemem :) etrafa bakarken ona da bakmış bulunuyordum.
Sonra 2 saat falan geçti böyle devam etti bu en son çıktım eşyalarımı toplayıp hızlıca.Benimle birlikte toparlandı sonra ben caddeye çıktım kulaklığımı taktım yürüyorum omzuma biri dokundu.Çocuk meğersem peşimden koşmuş bildiğin nefes nefeseyditanışmak istediğini vs söyledi bende şaşırdım güldüm falan.Yol boyunca beraber sohbet ederek yürüdük.Çok iyi arkadaş olduk.Şimdi kendisi yurt dışında Work & Travel yapıyor .
Konu sahibi oltayı sermiş rastgele kim düşerse artık asdsf.İşte zaten birinin istek atmasini beklediginiz ve mutlu olacaginiz yaptiginiz seyden belli oluyor.
Doğru diyorsunuz olmaz yaş farkı var falan dedim bugün. Bu güvensizlik daha ağır basmıştı yorumları da görünce bir de. Siz bilirsiniz iyi günler dedi sonraNormal şartlarda tatlı bir anı/ tanışma hikayesi olabilir gibi geliyor kulağa ama maalesef sokaklar takıntılı ruh hastası ve sapik doku olduğu için ben asla cesaret edemezdim
Rahatsızlık ve ısrar olmadığı sürece hoş karşılıyorum ben tedirgin olmadım zaten kendi fotoğrafının olduğu hesapla yazıp nerede gördüğünü bulduğunu söyleyince ters tepki vermedim. Ama yaşını söyleyince tanışma teklifine net bir yanıt vermedim
Taciz bana göre ısrarla ve rahatsız etmekle olur. Biraz bu duruma benzer birşey daha olmuştu mesela biri yazmıştı sizi şurada gördüm falan diye ama telefon bile açmamıştım o zaman ve baya sallamıştı ben o yere hiç gitmemiştim. İsmimi nereden bulduğunu da asla söylememişti. Taciz bana göre budur. Ama bu kişi metrobüste gördüğünü beğendiğini ve tanışmak istediğini belirtti. Bunda taciz görmedim açıkçası. Kişiye göre değişir.
hanımlar boşuna akıl vermeyin konu sahibinin epey hoşuna gitmiş yani bu durumElimde telefon vardı metrobüs kalabalıktı bu arkadaş da yanımda ya da önümdeymiş ben hatırlayamadım simasını. İnstagramdaydım telefonda ordan görmüş
Hayalet ekran kullanmanızı tavsiye ederim toplu taşıma çok kullanıyorsanız.
Telefonunuza bu kadar kafasını sokup hesabınızı görmesi düpedüz tacizdir.
Çok medeni cesareti varsa arkanızdan inip 2 cümle sarfetseydi.
Bana hiç normal gelmedi
Bir bana mı korkunç geliyor acaba bu şeyler. Yani adam kişisel alanına kadar girmiş seni bulmuş eklemiş. Ben olsam engeller yoluma bakardım. Hiç romantize etmeye gerek yok. Belli ki hep yaptığı şey. Rahatlıkla yazabilmiş.
Bence de çok korkunç. Onu ekleyen adam 40 yaşlarında kel ,göbekli biri olsa aynı tepkiyi verir miydi acaba????Suç suçtur tipe göre adalet sağlanmaz.Pembe bulutlardan yere indiğinde olayın saçma ve tehlikeli olduğunu anlar......
ben rahatsız oldum açıkçası. ha senin yaşında olsaydım benimde hoşuma giderdi muhtemelen. şu an düşününce bana taciz gibi geldi. o ne öyle teline bakmalar ınstadan eklemeler. cesareti yok. ekliyor. sonuçta tel senin özelin resmen teline bakmış. özeline girmiş gibi hissettird. hiç hoşuma gitmedi dikkatli ol. burası cinsel açlığın afrikası malum.ayrıca 20 yaşında genç ve güzelsin en işin var 28 yaşında evliliğe yaklaşmış erkekle. kendin gibi çıtır bul takıl doya doya yaşa.
sapikca yani.telefonuna bakmis sana bakmis o kalabalikta bunu dusunmus hemende size yazmis ayrangonullu sipsevdiymis.katil olabilirBaşlık biraz ilginç oldu ama bugün de başıma ilk defa böyle birşey geldimetrobüste gidiyordum ayakta, o sırada da elimde telefon zaten baya durak gittim ben. Instagram vs takılıyorum. Durak gelince indim metrobüsten. İnstagramdan istek geldi hemen. Kesin metrobüsten biri falan dedim ama arkamdaki kişiyi zannettim gerçi onun da yüzünü göremedim hiç arkamda olduğu için. Uzun boylu biriydi onu hatırlıyorum sadece. Mesaj atmış sonra fotoğrafıma kalpli yüz emojisi. merhaba dedim bende. Tanışıyor muyuz falan dedim. Aslında evet dedi. Metrobüste gördüm tesadüfen telefondan instagramınızı almış bulundum sizden çok hoşlandım dedi. Bende şaşırdım çıkartamadım fotoğraflardan. Önünüzdeydim dedi. Göremedim dedim. Gerçekten çok etkilendim dedi. Yaşını sordum 28 dedi. 8 yaş fark var yani. Benim de hayatımda kimse yok onun da ama bu ne kadar güvenilir merak ettim başınıza böyle birşey geldi mi ya da güvenilir buluyor musunuz böyle internetten tanışmayı
Doğru, konu sahibinin yüzünü bilmiyoruz, ama yine de 30 yaşındaki kadının telefonuna bakmak da pis bir davranış.Tamam da herkesin yasi anlasilmiyor ki nice 20 yasinda kizlar 30 a yakin gosteriyor
Taciz demek birini ısrarla rahatsız etmek demek. Türkiye'de bir kadına selam verseler hemen tacizci misin yaftası yapıştırıyorlar bu da bir gerçek. Oturduğum yerlerde arkadaşımla yanıma gelip selam veren insanları da geri çevirmedim yürüyerek tanışıp sohbet edip gideceğimiz yerden sonra doğru düzgün yolda ayrıldığım insanlar oldu. O yüzden bana tuhaf gelmiyor bu.hanımlar boşuna akıl vermeyin konu sahibinin epey hoşuna gitmiş yani bu durum
taciz olmadığını söylüyor kesinlikle kabul etmiyor
böyle kızları mümkün değil inandıramazsınız
20 yaşında zaten çocuk daha. baksanıza adamın takip-takipçi sayısının çok az olmasından bile kuşkulanmamış
bu kızı çok kandırırlar. ama o da böyle kandırıla kandırıla öğrenir daha gidecek çok yolu var
düşecek kalkacak yıkılacak, nasihatle değil düşe düşe öğrenir böyleleri. nefesinizi tüketmeyin boşuna
selam verene tacizci sıfatı yapıştırmayı konuşmuyorum ama ben şu anTaciz demek birini ısrarla rahatsız etmek demek. Türkiye'de bir kadına selam verseler hemen tacizci misin yaftası yapıştırıyorlar bu da bir gerçek. Oturduğum yerlerde arkadaşımla yanıma gelip selam veren insanları da geri çevirmedim yürüyerek tanışıp sohbet edip gideceğimiz yerden sonra doğru düzgün yolda ayrıldığım insanlar oldu. O yüzden bana tuhaf gelmiyor bu.