Metrobüs aşkı

Bence de çok korkunç. Onu ekleyen adam 40 yaşlarında kel ,göbekli biri olsa aynı tepkiyi verir miydi acaba????Suç suçtur tipe göre adalet sağlanmaz.Pembe bulutlardan yere indiğinde olayın saçma ve tehlikeli olduğunu anlar......

Bence çok güvenilir değil ya.Adam belkide takılmak istiyor veya her önüne gelenden instagram isteten bir tip.Bilemezsin.

Bir keresinde kütüphanede kitap okuyordum, karşımda sarışın bir çocuk her kafamı kaldırdığımda göz göze geliyoruz ama ben kasıtlı bakmıyordum ona.Çünkü onu dikizlediğimi bilmesini istemem :) etrafa bakarken ona da bakmış bulunuyordum.

Sonra 2 saat falan geçti böyle devam etti bu en son çıktım eşyalarımı toplayıp hızlıca.Benimle birlikte toparlandı sonra ben caddeye çıktım kulaklığımı taktım yürüyorum omzuma biri dokundu.Çocuk meğersem peşimden koşmuş bildiğin nefes nefeseydi tanışmak istediğini vs söyledi bende şaşırdım güldüm falan.Yol boyunca beraber sohbet ederek yürüdük.Çok iyi arkadaş olduk.Şimdi kendisi yurt dışında Work & Travel yapıyor .

ben rahatsız oldum açıkçası. ha senin yaşında olsaydım benimde hoşuma giderdi muhtemelen. şu an düşününce bana taciz gibi geldi. o ne öyle teline bakmalar ınstadan eklemeler. cesareti yok. ekliyor. sonuçta tel senin özelin resmen teline bakmış. özeline girmiş gibi hissettird. hiç hoşuma gitmedi dikkatli ol. burası cinsel açlığın afrikası malum.ayrıca 20 yaşında genç ve güzelsin en işin var 28 yaşında evliliğe yaklaşmış erkekle. kendin gibi çıtır bul takıl doya doya yaşa.

Bende zaten ciddi ya da duygusal ilişki ya da sevgili arayan bir tip değilim. Hani belki takılırım kısa bir süre ikimizde öyle vakit geçiririz diye düşündüm ben de ama yaş farkı olunca sorun olabiliyor ya da karşıdaki duygusal olarak bağlanıyor takıntı yapıyor ciddiye alıyor vs. Ondan korktum.

Normal şartlarda tatlı bir anı/ tanışma hikayesi olabilir gibi geliyor kulağa ama maalesef sokaklar takıntılı ruh hastası ve sapik doku olduğu için ben asla cesaret edemezdim
Doğru diyorsunuz olmaz yaş farkı var falan dedim bugün. Bu güvensizlik daha ağır basmıştı yorumları da görünce bir de. Siz bilirsiniz iyi günler dedi sonra

Elimde telefon vardı metrobüs kalabalıktı bu arkadaş da yanımda ya da önümdeymiş ben hatırlayamadım simasını. İnstagramdaydım telefonda ordan görmüş
hanımlar boşuna akıl vermeyin konu sahibinin epey hoşuna gitmiş yani bu durum
taciz olmadığını söylüyor kesinlikle kabul etmiyor
böyle kızları mümkün değil inandıramazsınız
20 yaşında zaten çocuk daha. baksanıza adamın takip-takipçi sayısının çok az olmasından bile kuşkulanmamış
bu kızı çok kandırırlar. ama o da böyle kandırıla kandırıla öğrenir daha gidecek çok yolu var
düşecek kalkacak yıkılacak, nasihatle değil düşe düşe öğrenir böyleleri. nefesinizi tüketmeyin boşuna

sapikca yani.telefonuna bakmis sana bakmis o kalabalikta bunu dusunmus hemende size yazmis ayrangonullu sipsevdiymis.katil olabilir

Taciz demek birini ısrarla rahatsız etmek demek. Türkiye'de bir kadına selam verseler hemen tacizci misin yaftası yapıştırıyorlar bu da bir gerçek. Oturduğum yerlerde arkadaşımla yanıma gelip selam veren insanları da geri çevirmedim yürüyerek tanışıp sohbet edip gideceğimiz yerden sonra doğru düzgün yolda ayrıldığım insanlar oldu. O yüzden bana tuhaf gelmiyor bu.

Flört olayları baya değişmiş sanırım. sosyal medyayı kalabalıkta kasıtlı açıp birinin yazmasını beklemek olayını ilk defa şimdi duyuyorum.Eskiden kızlar süslenip püslenip bir grup halinde kıkırdayarak yolda gezer ve bir erkeğin kendilerini beğenmesini umarak yola çıkarlardı, o olaylar da benim için tuhaftı zaten. insanın birini beğenmesi için sadece dış görünüş yeterli değil benim için, kişiyi biraz olsun tanımam gerekiyor belki de bundan dolayıdır. Anlattığınız olay bana korkutucu göründü, kimsenin benim sosyal medyama bakıp beni aratmasını istemem ki düşünemiyorum bile bunu, sanırım mahkemelik oluruz. siz kişisel sınırlarınıza girsin diye açmışsınız o da karşılık vermiş, siz taciz olarak görmüyorsanız değildir.

selam verene tacizci sıfatı yapıştırmayı konuşmuyorum ama ben şu an
o başka bir konu
senin başına genel durum üzerinden yorum yapıyoruz. sana selam veren insana tacizci demiyoruz.
bu yorumunda verdiğin 2 örnekte de anormal bir davranış yok ki bahsettiğin kişilere tacizci diyelim.
biz, metrobüste senin telefon ekranını dikizleyerek senin instagram profilini alıp seni ekleyerek tanışmak isteyen birinin yaptığı şeyin taciz olduğunu söylüyoruz
taciz her zaman ısrarla olmaz.
ısrar yoksa taciz değil o zaman denemez.
adam senden izinsiz senin telefon gibi özel alanına bakıyor, seni buluyor ve tanışmak istiyor.
burada senden izinsiz olarak yapılmış bir şey var. üstelik bunu yapan adam senin medeni durumunu, ilişki durumunu bilmiyor.
mesela senin sevgiline birisi bu adamın yaptığını yapsa ve mesaj atıp tanışmak istese, rahatsız olmaz mısın?
türkiyede yaşıyoruz ya, gelen bir mesaj yüzünden ilişki bitirecek, sevgilisiyle kavga edecek insan dolu bu ülkede.
belki senin sevgiline yapılsa kavga çıkarıp ilişki bitirmezsin ama mutlu mu olursun mesela? özel alana girilmiş gibi hissedip insanların bu hadsizliğinden rahatsız olmaz mısın?
karşındaki adam hiç tanımadığı genç bir kadının telefonunu dikizleyip instagram hesabından mesaj atıp tanışmak istemeyi kendinde hak görmüş.
bugün izinsizce bunu yapma hakkını kendinden bulan adam yarın senin mesajlarını senden izinsiz okumayı, kurcalamayı, hayatının hiç izin vermek istemeyeceğin yerlerine de sızmayı, belki onunla paylaşmak istemediğin konular hakkında bilgi almayı falan kendinde hak bulmaz mı sanıyorsun?
tanımadığı bir kadına bunu yapan insan tanıdığı kadına neler yapmaz yani.
yaptığı şeyi yapmaya hakkı olduğunu düşünmesi kısmı taciz aslında, onu anlatmaya çalışıyoruz.

sen kalabalıkta ekranını herkes görsün diye defalarca açmışsın anladığım kadarıyla, sen zaten birileri görsün diye yaptığın için adamın davranışını yumuşatıp duruyorsun ama daha objektif bir açıdan bakarsan söylediklerimi bi daha düşün bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…