Metrobüs aşkı

zeydill

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
47
26
Başlık biraz ilginç oldu ama bugün de başıma ilk defa böyle birşey geldi metrobüste gidiyordum ayakta, o sırada da elimde telefon zaten baya durak gittim ben. Instagram vs takılıyorum. Durak gelince indim metrobüsten. İnstagramdan istek geldi hemen. Kesin metrobüsten biri falan dedim ama arkamdaki kişiyi zannettim gerçi onun da yüzünü göremedim hiç arkamda olduğu için. Uzun boylu biriydi onu hatırlıyorum sadece. Mesaj atmış sonra fotoğrafıma kalpli yüz emojisi. merhaba dedim bende. Tanışıyor muyuz falan dedim. Aslında evet dedi. Metrobüste gördüm tesadüfen telefondan instagramınızı almış bulundum sizden çok hoşlandım dedi. Bende şaşırdım çıkartamadım fotoğraflardan. Önünüzdeydim dedi. Göremedim dedim. Gerçekten çok etkilendim dedi. Yaşını sordum 28 dedi. 8 yaş fark var yani. Benim de hayatımda kimse yok onun da ama bu ne kadar güvenilir merak ettim başınıza böyle birşey geldi mi ya da güvenilir buluyor musunuz böyle internetten tanışmayı

14 sene once metrobuste bir cocukla bakismistik bir anlik, gülüşmüştuk. sonra ben indim, pesimden indi. oyle ayni yöne yürümeye basladik, sohbet ettik falan sanki beraber binmisiz metrobuse gibi:) tüm Kadıköy’ü yürüdük, numaralarimizi aldik. daha sonra beraber 1 baleye 1 de ask tesadufleri sever filmine gittik iki de kahve ictik. ama ilginç bir sekilde arkadas olduk. hala instadan ekliyiz. simdi evli 2 cocugu falan var.
olur yani böyle seyler

Güzel bir anı olarak kalmış ama bu da ısrar etti biraz ama bilemedim bende şaşırdım birşey diyemedim

Milletten duydugum kadariyla kalabalik ortamda telefon cikartip kendi insta profiline girenler millet eklesin diye yapiyormuş bunu. yoksa akista dolanirken zaten adinizi goremez ustune profilde herkese acik. Cok tatli bir aşk yasama ihtimaliniz de var çok kotu bir deneyim de olabilir. Bu adamin kafa yapisini bilmiyorsunuz cunku suan kibar davranir ama icinden bu şekilde size ulastigi icin ne dusundugunu bilmiyorsunuz.

Yani sosyal medya isin icine girmeden sohbet başlasa ve tanişsaniz daha oluru var gibiydi ama bilemedim supriz yumurta her sey cikabilir

telefondan instagramınızı almış bulundum sizden çok hoşlandım dedi
Bu bayağı sapıklık. Bizim millet haddi bilmiyor cidden.
Aynı yaştayız galiba (20), lütfen kendinize gelin. 28 yaşındaki bir adamın 20 yaşındaki bir kızı beğenmesi rahatsız edici. Lütfen utanmadan arlanmadan, 20 yaşındaki kızın telefonunu izleyen 28 yaşındaki bir herifle iletişim kurmayın. Adam olsa (28 de olmadığını hayal edersek), kibarca selamlaşıp minik bir sohbet açardı (gerçi bence bu da rahatsız edici.) O da yaptığının pislik olduğunu biliyor ki halk içindeki tepkinizden korktu. Aklınızı başınıza devşirin. Kaba dil için özür dilerim, fakat kızlar birbirlerini korumalı..

Ahaha ben arkamdaki istek attı diye sevinmiştim bir an önümde de biri vardı benden kısa boylu biriydi ama sima olarak hiç çıkartamadım gerçekten. Yazmasına sevindim biri tanışmak isteyince her insan mutlu oluyor ama yaş konusunda geri durdum biraz. Ben 20 o 28. Yaşı sorun etmiyorum dedi ama ilerlerse nasıl bir kafa yapısı var bilemiyorum

Evet doğru aynı yaştayız 20 bende. Yaş konusunda geri durdum bende birşey yazmadım şimdilik o yüzden. Reşit olduğum için yazmasında beğenmesinde bir sorun görmüyorum ortada taciz yok ama dediğiniz gibi kötü biri midir hayatı nasıldır ne amaçla yazdı bunları bilmiyorum ondan dolayı zaten kendisine de net bir cevap vermedim

İşte zaten birinin istek atmasini beklediginiz ve mutlu olacaginiz yaptiginiz seyden belli oluyor. O da boyle dusunerek cesaret alip öpücüklı istek yapti muhtemelen ama gercekten duzgun biri ve cok begendigi icin mi yapti yoksa kiz zaten birileri eklesin diye hesabini ortaya atiyor takilayim diyen biri mi bilemezsiniz suan yasiniz da genc dikkat edin yani her zaman saf aşk cikmaz boyle seylerden
. Bana sorarsaniz millet eklesin diye hesabinizi gostermeyin rastgele.

Yaş konusuna yorum yapmayacagim bana göre normal ama.tanisma yolu cok riskli.

Türkiye halkında kişisel sınırlar yok ki, fiziksel taciz olması gerekmiyor. Birisinin telefonunu incelemek rahatsız edici. Yaşlı teyze baksa telefonuma neyse de
Reşit olmak insanı hemen olgun yapmıyor, sevdiğim bir eğitimci Wattpad konusunda derdi ki "Kızların yaşını böyle yazılarda 18 yapıyorlar, eğer reşit olma yaşı 11 olsa, 11 yaparlardı".
Başka kimse tepki vermemiş, bilemiyorum. Bence 28 yaşındaki bir adam, 20 yaşındaki bir kıza bakıyorsa, kendi yaşındaki kadınlar tarafından beğenilmiyor olabilir, kullanmak için toy istiyor olabilir...
Umarım size kaba gelmemişimdir, ben sadece dışarıdan bakan yaşıt bir gözüm. Gencecik kızsınız, daha çook kişi peşinizden koşacak. Allah doğrusunu nasip etsin

Yaşını söyleyince ondan biraz geri durdum aslında 20-28 yaş olur mu sizce
Yaş farkı kimine göre az kimine göre çok denilebilir o yüzden yorum yapmayacağım

Sizin görünce beğendiğiniz için bilinçli olarak hesabınızı görmesini sağlamış olduğunuzu düşündüm O yüzden araştırın biraz sosyal medya üzerinden

Bifor sanrayz

Baya az kişi var sosyal medyasında 30 takipçi herhalde aile akraba hep yakın çevre

Ben bir keresinde çarşıda gezerken durdurulmuştum. Neymiş, bunun önünden 2 kere geçmişim, ilkinde çok beğenmiş ikincide de görünce kader olmalı bu deyip peşime takılmış. 3 sokak peşimde gezmiş manyak.
Sonra dayanamayıp bir şey sorabilir miyim diye durdurmuştu beni. Epey korkmuştum takip ettim deyince, direkt hayır dedim tabi.
Şimdi size de hayır deyin diyemem ama temkinli olmakta da fayda var.

28 yaşındaki bir adamın 20 yaşındaki bir kızı beğenmesi rahatsız edici. Lütfen utanmadan arlanmadan, 20 yaşındaki kızın telefonunu izleyen 28 yaşındaki bir herifle iletişim kurmayın.
Başka kimse tepki vermemiş, bilemiyorum. Bence 28 yaşındaki bir adam, 20 yaşındaki bir kıza bakıyorsa, kendi yaşındaki kadınlar tarafından beğenilmiyor olabilir, kullanmak için toy istiyor olabilir...
ben tepki vermedim yasa çünkü artik kimsenin yasi tahmin edilmiyor ki. yasitiz o da ben gibi 30larin başındadir diye konustugum kiz 21mis mesela. ya da citipiti genc kizlar 30 cikiyor. bir lisede etkinliğe katilmistim sivil kiyafet vardi. gelenlere asla liseli demezsin.
adam ne bilsin kim 20 - kim 25 kim 30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…