Güzel bir anı olarak kalmış ama14 sene once metrobuste bir cocukla bakismistik bir anlik, gülüşmüştuk. sonra ben indim, pesimden indi. oyle ayni yöne yürümeye basladik, sohbet ettik falan sanki beraber binmisiz metrobuse gibi:) tüm Kadıköy’ü yürüdük, numaralarimizi aldik. daha sonra beraber 1 baleye 1 de ask tesadufleri sever filmine gittikiki de kahve ictik. ama ilginç bir sekilde arkadas olduk. hala instadan ekliyiz. simdi evli 2 cocugu falan var.
olur yani böyle seyler
Yaşını söyleyince ondan biraz geri durdum aslında 20-28 yaş olur mu sizceAşk tesadüfleri sever bir şans verin ama temkinli davranın yine de
Bu bayağı sapıklık. Bizim millet haddi bilmiyor cidden.telefondan instagramınızı almış bulundum sizden çok hoşlandım dedi
Olmaz, o yaştaki bir adamın toy kız istemesi başlı başına bir red flag.Yaşını söyleyince ondan biraz geri durdum aslında 20-28 yaş olur mu sizce
Ahaha ben arkamdaki istek attı diye sevinmiştim bir anMilletten duydugum kadariyla kalabalik ortamda telefon cikartip kendi insta profiline girenler millet eklesin diye yapiyormuş bunu.yoksa akista dolanirken zaten adinizi goremez ustune profilde herkese acik. Cok tatli bir aşkta yasama ihtimaliniz var çok kotu bir deneyim de olabilir. Bu adamin kafa yapisini bilmiyorsunuz cunku suan kibar davranir ama icinden bu şekilde size ulastigi icin ne dusundugunu bilmiyorsunuz.
Yani sosyal medya isin icine girmeden sohbet başlasa ve tanişsaniz daha oluru var gibiydi ama bilemedim supriz yumurta her sey cikabilir
Evet doğru aynı yaştayız 20 bende. Yaş konusunda geri durdum bende birşey yazmadım şimdilik o yüzden. Reşit olduğum için yazmasında beğenmesinde bir sorun görmüyorum ortada taciz yok ama dediğiniz gibi kötü biri midir hayatı nasıldır ne amaçla yazdı bunları bilmiyorum ondan dolayı zaten kendisine de net bir cevap vermedimBu bayağı sapıklık. Bizim millet haddi bilmiyor cidden.
Aynı yaştayız galiba (20), lütfen kendinize gelin. 28 yaşındaki bir adamın 20 yaşındaki bir kızı beğenmesi rahatsız edici. Lütfen utanmadan arlanmadan, 20 yaşındaki kızın telefonunu izleyen 28 yaşındaki bir herifle iletişim kurmayın. Adam olsa (28 de olmadığını hayal edersek), kibarca selamlaşıp minik bir sohbet açardı (gerçi bence bu da rahatsız edici.) O da yaptığının pislik olduğunu biliyor ki halk içindeki tepkinizden korktu. Aklınızı başınıza devşirin. Kaba dil için özür dilerim, fakat kızlar birbirlerini korumalı..
Ahaha ben arkamdaki istek attı diye sevinmiştim bir anönümde de biri vardı benden kısa boylu biriydi ama sima olarak hiç çıkartamadım gerçekten. Yazmasına sevindim biri tanışmak isteyince her insan mutlu oluyor ama yaş konusunda geri durdum biraz. Ben 20 o 28. Yaşı sorun etmiyorum dedi ama ilerlerse nasıl bir kafa yapısı var bilemiyorum
Türkiye halkında kişisel sınırlar yok ki, fiziksel taciz olması gerekmiyor. Birisinin telefonunu incelemek rahatsız edici. Yaşlı teyze baksa telefonuma neyse deEvet doğru aynı yaştayız 20 bende. Yaş konusunda geri durdum bende birşey yazmadım şimdilik o yüzden. Reşit olduğum için yazmasında beğenmesinde bir sorun görmüyorum ortada taciz yok ama dediğiniz gibi kötü biri midir hayatı nasıldır ne amaçla yazdı bunları bilmiyorum ondan dolayı zaten kendisine de net bir cevap vermedim
Yaş farkı kimine göre az kimine göre çok denilebilir o yüzden yorum yapmayacağımYaşını söyleyince ondan biraz geri durdum aslında 20-28 yaş olur mu sizce
Bifor sanrayz14 sene once metrobuste bir cocukla bakismistik bir anlik, gülüşmüştuk. sonra ben indim, pesimden indi. oyle ayni yöne yürümeye basladik, sohbet ettik falan sanki beraber binmisiz metrobuse gibi:) tüm Kadıköy’ü yürüdük, numaralarimizi aldik. daha sonra beraber 1 baleye 1 de ask tesadufleri sever filmine gittikiki de kahve ictik. ama ilginç bir sekilde arkadas olduk. hala instadan ekliyiz. simdi evli 2 cocugu falan var.
olur yani böyle seyler
Baya az kişi var sosyal medyasında 30 takipçi herhalde aile akraba hep yakın çevreYaş farkı kimine göre az kimine göre çok denilebilir o yüzden yorum yapmayacağım
Sizin görünce beğendiğiniz için bilinçli olarak hesabınızı görmesini sağlamış olduğunuzu düşündüm O yüzden araştırın biraz sosyal medya üzerinden
yok benim bifor sanrayz hikayem başkaBifor sanrayz
Bizim ülkede böyle bir şeye asla sevinilmez. Katil midir terörist midir nedir? İyi cesaret sizlerdeki.Yazmasına sevindim biri tanışmak isteyince her insan mutlu oluyor
ne kadar iyi niyetlisin belki de sadece yeni flort adaylarini eklediği ikinci hesabidirBaya az kişi var sosyal medyasında 30 takipçi herhalde aile akraba hep yakın çevre
28 yaşındaki bir adamın 20 yaşındaki bir kızı beğenmesi rahatsız edici. Lütfen utanmadan arlanmadan, 20 yaşındaki kızın telefonunu izleyen 28 yaşındaki bir herifle iletişim kurmayın.
ben tepki vermedim yasa çünkü artik kimsenin yasi tahmin edilmiyor ki. yasitiz o da ben gibi 30larin başındadir diye konustugum kiz 21mis mesela. ya da citipiti genc kizlar 30 cikiyor. bir lisede etkinliğe katilmistim sivil kiyafet vardi. gelenlere asla liseli demezsin.Başka kimse tepki vermemiş, bilemiyorum. Bence 28 yaşındaki bir adam, 20 yaşındaki bir kıza bakıyorsa, kendi yaşındaki kadınlar tarafından beğenilmiyor olabilir, kullanmak için toy istiyor olabilir...